Hei alle sammen!

Dagens gjennomgang handler om Balea Hand Sorbet Perfect Pink. Leter du etter en sommerhåndskrem? Jeg vurderer en, les videre for å vite om den oppfyller alle kriterier.

Produktbeskrivelse: Fersk spark til fingertuppene: Balea Handsorbet Perfect Pink gir tørre hender myk smidighet og kjøler forsiktig på varme sommerdager. Den lyse, luftige formuleringen med korsikanske rosa pomelo-ekstrakt gir huden din fuktighet i 24 timer. Den fruktige duften gir livet av sansene - en intens friskhet opplevelse. - Lett og forfriskende omsorg - Med eksotisk frisk duft av Pink Pomelo - Hudkompatibilitet dermatologisk godkjent

Pris: € 1 for 100ml

ingredienser: Aqua, Propylenglykol, Glyserin, Dikaprylyleter, Dietylheksylkarbonat, Kokokaprylat, Citrus Paradisi Fruit Extract, Mentylelaktat Glycine Soyaolje, Helianthus Annuus Frøolje, Parfum, Xanthan Gum, Chondrus Crispus Powder, Sitronsyre, Tocopherol, Fenoksyetanol, Carbomer , Natriumhydroksid, natriumakrylater, krypolymer-2, kaprylylglykol, natriumbensoat, kaliumsorbat, benzofenon-4, tetranatriumglutamat-diacetat, natriumklorid, natriumsulfat, citral, Ci 16035

Min erfaring med Balea Hand Sorbet Perfect Pink:

Jeg har tørre hender, uansett hvilken årstid det er. Jeg har ekstremt tørre palmer og trenger å fukte det minst en gang om dagen. Jeg prøver ikke å vaske hendene mine ofte for å forhindre tørrhet. Håndkrem er et must-ha for meg. Denne håndkrem kommer i et rør som er rosa og hvitt i fargen. Det er også et bilde av kutt drue frukt som er veldig tiltalende. Plastrøret er mykt og dermed lett å klemme produktet ut av røret. Men det er også stabilt. Flappen dekselet er lett å lukke og åpne og skader ikke fingernailene som mange andre gjør. Emballasjen er gjennomsiktig og gjør det lett å se hvor mye produktet gjenstår.

Håndkremet ser lys rosa ut i fargen. Konsistensen er ikke fet i det hele tatt. Duften er en herlig blanding av sitrus og mynte. Det lukter så mye som en sorbet. Jeg elsker helt den forfriskende duften som ville være perfekt for varmere måneder.

Jeg bruker en stor jordnøttstørrelse på krem ​​for hendene mine. Kremet tar et minutt eller så for å bli absorbert helt. Det gir ingen oljeaktig film på hender og dermed ingen glatte eller klissete hender. Mine hender føles myke og hyggelige etter påføring, men effektene varer ikke lenge.

Jeg bruker denne krem ​​igjen fordi den ikke er næringsrik. Jeg har også tørre hender, og dette er ikke tilstrekkelig hvis det ikke brukes igjen. Hvis du har normal hud, så ville dette være perfekt. Jeg elsker å bruke det i varmere måneder, men jeg må gjenta ofte. Jeg ville definitivt ikke bruke det i vintermånedene, da jeg følte at det ikke var nok for mine tørre hender.

Kremet er veldig mildt og forårsaker ikke noen form for irritasjon. Hendene føles myke og glatte etter vanlig bruk. Det vil fungere veldig bra hvis du har normal hud. Samlet sett er produktet bra, men med få ulemper hvis du har tørr hud.

Pros av Balea Hand Sorbet Perfect Pink:

  • Praktisk emballasje.
  • Citrus og mynte duft.
  • Veldig forfriskende duft.
  • Resultater i myke og glatte hender.
  • Ikke dyrt.
  • Passer for sensitiv hud.
  • Føler ikke fet.

Cons av Balea Hand Sorbet Perfect Pink:

  • Får ikke absorbert raskt inn i huden
  • Påføring nødvendig for tørre hender.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg tilbakekjøre Balea Hand sorbet Perfect Pink? Jeg elsker å prøve forskjellige produkter, så kanskje ikke tilbakekjøp. Anbefaler jeg Balea Hand sorbet Perfect Pink? Hvis du bor i et varmt land og ikke har tørre hender, så kan du gå for det. Også prisen er veldig rimelig og resultatene er ikke dårlige.

Balea Hand Cream Cherry Blossom Balea Hand Cream Granateple Balea Skin-tightening Body Lotion Q10 + Energy Balea Sensitive Shampoo med Aloe Vera Balea Body Soft Oil Balsam Balea Pearl Magic Bath Solution Balea karneemælk og sitron håndkrem Lakme Absolut Pink Sorbet Lip Tint Creme Kropps butikken Pink Grapefruit Body Sorbet Kroppsbutikken Vitamin E Aqua Boost Sorbet Juicy Couture Body Sorbet Lakme 9 til 5 Rosa Perfekt Lipstick Ansikter Hot Pink Glam On Perfect Blush Faces Canada 02 Pink Om meg Glam On Color Perfekt Lipstick Neutrogena Crease Proof Eye Shadow - Perfekt Rosa

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: