Hudton: Lys til Middels med varme undertoner Hudtype: Kombinasjon

Hei alle sammen,

Labiotte er en av de mest populære koreanske merkene kjent for sine søte vinformede produkter. De har vinflaskeformede lektint, leppestifter og fundament. Jeg har et mykt sted for søt emballasje, så jeg kunne ikke stoppe med å kjøpe denne leppefargen. Jeg kjøpte Sauternes Coral skygge. Så la oss se hvordan denne fargen gikk for meg.

Pris: $ 8.76 USD for 7 gm. Produktbeskrivelse: Levende, langvarig fargepenger. Oppholder seg i 5-6 timer. Smaker som vin. Beriket med Sepivinol vin ekstrakt, som har antioksidant fordeler.

Hvordan å bruke: Juster mengden på applikatoren før bruk. Påfør fra den indre leppen og spred den til ytre leppe for å skape et gradert utseende.

Farger tilgjengelig: CR01 Rose Coral CR02 Sauternes Coral PK01 Blush Pink PK02 Sauvignon Pink OR01 Chardonnay Orange RD01 Shiraz Red RD02 Nebbiolo Red RD03 Merlot Burgund.

Min erfaring med Chateau Labiotte Vin Lip Tint Sauternes Coral:

emballasje: Labiotte Wine lip tint kommer pakket i en søt liten plast vinflaske. Denne lille flasken inneholder 7 g lip tint. Flasken kommer med en vri på hette. Hetten har en dypfot-applikator festet til den. Vinflasken kommer i en pappkasse som nevner navnet på produktet og ingredienslisten. Samlet sett er emballasjen lett og reisevennlig. Det er super søt og elegant. Lippefarge passer lett inn i min clutch.

Skygge og finish: "Sauternes Coral" er en vakker rosa korallskygge, og det er faktisk en veldig vakker sommerskygge. Denne fargen vil utfylle lys til middels indiske hudfarger. Denne skyggen er en perfekt hverdagsfarge.

Tekstur og applikasjon: Strukturen på denne lektinten er veldig kremaktig og lett. Leppefargen tørker ned i en fin satinfinish. Leppens fargetone har en veldig lett følelse. Du vil lett glemme at du har på deg en leppefarve. Lippefarge har en vinduft til den. Duften er ikke overveldende. Leppens fargetone gjorde ikke leppene mine tørre. Det slo seg til en behagelig overflate. Denne leppestiften fremhever ikke mine leppe linjer. Programmet er veldig enkelt med doe-foot applikatoren. Jeg kunne lett fylle i hjørnene av leppene ved hjelp av denne applikatoren.

Pigmentering og dekning: Leppens fargetone er ikke veldig pigmentert. Jeg må gi den en sveipe eller to for å dekke hele leppen.

Oppholdsstyrke: Oppholdsstyrken er veldig bra med denne leppefargen. Det forblir på i rundt 6 timer uten at det må brukes på nytt. Lippefargen spretter ikke etter et fet måltid. Lippens fargetone kan ikke lett fjernes. Samlet sett er jeg veldig fornøyd med fargepengene og formelen til Labiotte-legetone.

Fordeler av Chateau Labiotte Vin Lip Tint Sauternes Coral:

  • Vakker satenglegetone.
  • Fantastisk rosa korall leppe.
  • Søt vinflaskeemballasje.
  • Reisevennlig emballasje.
  • God oppholdsstyrke.

Cons av Chateau Labiotte Vin Lip Tint Sauternes Coral:

  • Ikke pigmentert.

IMBB Rating: 4/5 Anbefaler jeg Chateau Labiotte Wine Lip Tint Sauternes Coral? Ja, jeg anbefaler denne leppefargen. Ville jeg tilbakekjøre Chateau Labiotte Wine Lip Tint Sauternes Coral? Nei, jeg vil ikke tilbakekjøpe denne skyggen, vil gjerne prøve andre nyanser fra dette området.

Lakme Absolute Lip Tint-Wine Punch and Grape Hint RiRe Vin Burgundy Lip Manicure High Fix Lakme Absolutt Grape Hint Lip Tint Creme

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: