Hei alle sammen!

Nivea har gitt ut en ny håndkrem som er perfekt for vårmånedene. Det er med kirsebærblomst. Kirsebærblomst og vår går hånd i hånd. Jeg må bruke håndkremer i alle årstider fordi jeg har veldig tørre hender og vanlig bruk av krem ​​hjelper den til å se bra ut og frisk. Dagens gjennomgang handler om Nivea Hand krem ​​med kirsebærblomst og Jojoba olje.

Produktbeskrivelse: NIVEA håndkrem kirsebærblomst og jojobaolje nærmer huden og sansene. Den rike, raskabsorberende formelen nærmer hendene dine i 24 timer. - Pampers hud og sanser - Delikat kirsebær blomstre duft og jojoba olje - Hudkompatibilitet dermatologisk bekreftet

Pris: € 3 for 75ml

ingredienser: Aqua, Glycerin, Capryl / Capric Triglyserid, Glycerylstearat, Cetylalkohol, MyristylMyristat, ButyrospermumParkii Smør, SimmondsiaChinensis Frøolje, Glycerylstearatsitrat, Tapiokastivelse, Dimetikon, Natriumkarbomer, Fenoksyetanol, Etylheksylglyserin, Linalol, Limon, Benzylalkohol, Citronellol, Geraniol , Alfa-isometylionon, parfume

Min erfaring med Nivea Hand Cream Cherry Blossom og Jojoba Oil:

La oss starte med emballasjen. Nivea har kommet med nyskapende emballasje med hensyn til håndkrem. Som du ser fra bildene, ser det ut som en stor oval med en flat ende. Jeg liker emballasjen og finner den attraktiv. Hele emballasjen er i vanlig Nivea lyseblå farge. Plastet som brukes er av god kvalitet og gjør det enkelt å klemme. Jeg vet ikke hvordan det vil fungere når jeg løper ut av produktet? Jeg er ikke sikker på om jeg vil kunne presse hele produktet ut. Emballasjen er mer som en kroppskrem. Den leveres med et klaffdeksel. Klafflokket er tynt og åpner og lukker lett. Det er ganske stramt og jeg ser ingen sjanse for at den åpner ved et uhell. Det er sikkert reise trygt og passer også lett i vesken. En ting jeg liker om emballasjen er at de skarpe hjørnene ikke lenger er der for å skade neglene eller fingrene når de graver i håndvesken.

Duft er den originale Nivea duften, og jeg elsker det. Det er veldig mildt og de fleste av dem vil like det. Jeg ventet at det skulle være mer som kirsebærblomst, men kunne ikke forholde seg til det. Duften bare minnet meg om original Nivea krem. Men det varer ikke lenge.

Konsistensen av kremet er litt kroppsmelk. Det er ikke veldig tykt. Kremet er hvit i fargen. Kremet har jojobaoljeproduksjon er næringsrik.

Jeg bruker en liten mengde for hendene mine. Jeg gni det godt mellom fingrene og også på spissene. Kremet sprer seg veldig godt som det er ganske likformig og føles ikke fet i det hele tatt. Håndkrem blir absorbert i løpet av minutter og etterlater hånden ikke fettete.

Mine hender føles myke og næret. Også de hvite flakene er ikke synlige når kremet påføres. Jeg bruker kremet en gang om 4 timer eller så. Siden kremet ikke er så veldig rik, vil jeg ikke anbefale det til veldig tørre flaky hender. Det er mer for folk som ønsker å opprettholde myke hender. Totalt sett elsker jeg resultatene det leverer.

Pros av Nivea Hand Cream Cherry Blossom og Jojoba Oil:

  • Liten, praktisk emballasje.
  • Emballasje har ingen skarpe kanter (nyttig når du graver i vesken).
  • Lett absorberes i huden.
  • Ikke fettete.
  • Lett parfymert.
  • Ulike, men søt emballasje.
  • Flap lokket er veldig solid.
  • Leaves hånden myk.

Cons av Nivea Håndkrem Kirsebærblomst og Jojoba Olje:

  • Ikke for meget tørre hender.

IMBB Rating: 4/5 Anbefaler jeg Nivea Hand Cream Cherry Blossom og Jojoba Oil? Helt sikkert. Hvis du ikke har så tørre hender og trenger bare vedlikehold av myke hender, så gjør det jobben. Det er ikke fet og føles lett.

Nivea Sensual Body Lotion Cherry Blossom og Jojoba Oil Nivea Glatt Kroppsmelk Nivea Whitening Cell Repair og UV Protect Body Lotion Nivea Intensive Care Hand Cream Nivea SOS Reparasjon og pleie håndkrem Nivea Q10 Plus Anti Age Hand Cream Kroppsbutikken Japansk Kirsebær Blomstret Kropp Mist Victoria's Secret Love Stave Cherry Blossom, Peach og White Jasmine Hydrating Body Lotion Trader Joe's Spa 100% Pure Jojoba Oil Crabtree og Evelyn Jojoba Oil Conditioning Bath og massasjeolje Aroma Magic Jojoba Oil Neutrogena Norwegian Formula Hand Cream Skjønnhetsformler Amber Moisturizing Hand Cream Dirty Works Du Soft Touch Super Rich Hand Cream Forest Essentials Ultra Nourishing Hand Cream Mandarin & Neem Kroppshandelen Wild Argan Oil Hand Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: