Hei IMBBians,

Tan er ekstremt vanlig for indiske hudfarger; spesielt på sommeren, er brunfarge tydelig på nesten alles hudfarge, men soling er svært vanlig blant folk som elsker å svømme. Soling viser spesielt fremtredende på kinnene sine. Så, bør du gi opp kjærligheten til å svømme, bare fordi du frykter soling? Vel nei! Ikke bekymre deg, IMBB har kommet opp med fantastiske tips som vil hjelpe deg å bli kvitt brunfarge på grunn av svømming. Se på poengene nedenfor:

1. Svømme utendørs: Det er alltid tilrådelig å svømme ute i stedet for innendørs bassenger. Innendørsbasseng inneholder klor, som ikke er tilrådelig for huden din. Velg et utendørsbasseng som bruker saltvann, UV og ionisering. Også unngå bassenger som bruker brom. Når du begynner å svømme i utendørs farvann, vil brunfarge på kinnene gradvis redusere.

2. Masoor, Tomat og Aloe Vera Face Pack: Kryss masoor dal og legg til frisk tomatjuice og aloe vera juice inn i den. Lag en tykk lim ut av den. Du kan bruke det samme enten på hele ansiktet ditt eller bare på de garvede kinnene dine. Dette vil hjelpe deg å redusere solbrenthet mens du svømmer.

3. Påfør kokosnøttolje: Påfør kokosnøttolje over hele huden din før du kommer inn i vannet for svømming. Kokosolje fungerer som et beskyttende lag på huden din som forhindrer solbrenthet. Kokosolje fungerer som et naturlig produkt som kan brukes til å forhindre soling på huden og forhindrer også skade på håret.

4. moisturizer: Før du kommer i vannet, må du sørge for at du bruker fuktighetskrem som inneholder sink og squalen. Denne kombinasjonen fungerer som en vanntett solkrem som forhindrer ytterligere soling på kinnene dine. Pass på at du legger på et tykt lag, og hvis du er i vannet i svært lang tid, må du komme ut og bruke det samme.

5. exfoliate: Etter soling er eksfoliering ekstremt viktig. Sørg derfor for at en god de-tanningskrubb som VLCC Fade Tan Skin Polering Face Scrub brukes til ansiktet ditt. Alternativt kan du også prøve O3 + D-Tan pakke. Denne skrubben må brukes to ganger om dagen - en gang om morgenen og for det andre etter å svømme. Dette vil definitivt gå langt i å fjerne din friske brunfarge.

6. Bruk dampbad: Damprom er svært gunstig for å fjerne den friske bruden fra huden din. Dampbad er ekstremt gunstig for å åpne porene i huden din etter svømming. Dette vil hjelpe deg med en fin måte å fjerne frisk brunfarge fra huden din.

7. Baking soda: Når du kombinerer limejuice med natron, kan du danne en veldig sterk exfoliator. Dette er veldig nyttig å fjerne frisk brunfarge fra kinnene etter svømming. Baking soda fungerer også som en fuktighetskrem samtidig, og dermed vil det redusere brunfarger fra huden din og vil fungere som et fuktighetsgivende skjold på kinnene dine på samme tid.

8. Rå potet: Rå potet inneholder vitamin C som brukes som et hudbelysningsmiddel i de fleste tanfjerningskremer. Etter svømming hver dag, sørg for at du bruker den ferske potetsaften på kinnene dine eller skrubbe et tynt stykke potet på kinnene dine. Dette vil bidra til å redusere brunfarge fra kinnene dine i løpet av tiden.

9. Kokosvann: Kokosvann er ikke bare mindre i kalorier, men det bidrar også til å redusere solingen fra kroppen din. Sørg for at du drikker minst ett glass kokosnøtt vann hver dag for å holde deg hydrert på samme tidspunkt.

10. Havre og karneemælk: Bland like store mengder havremel og kjernemelk i en bolle og bruk den over dine solbrente kinn. Dette vil bidra til å redusere brunfarge og dermed hjelpe kinnene dine til å komme tilbake til originalfarge etter svømming.

Slik fjerner du Tan og får god hud En guide til salongbehandlinger for å bli kvitt Tan Slik fjerner du ansikt Tan 10 kremer for å fjerne tan fra hender Effektive hjemmemedisiner for å fjerne hudfarge

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Feb 29 2020