Hei alle sammen,

Fjerne sminke riktig er det viktigste hvis du vil ha en god, klar hud. Jeg bruker ikke tung sminke daglig, men jeg elsker å eksperimentere med utseende i helgene når jeg går ut med venner. Det er da sminken min er moderat tung, og jeg foretrekker å rense den grundig før jeg kommer inn i min hudpleierutine i natt. Jeg ønsket å få litt micellært vann som det er for forsiktig på huden. Jeg kom over denne Makeup Revolution Cleansing Watrer, og det så like fristende ut. Les videre for å vite om jeg er fornøyd med produktet eller ikke.

Produktbeskrivelse: Rimelig, profesjonell hudpleie er nå din. Endelig er den ultimate profesjonelle sminke som fjerner rensende vann, tilgjengelig for alle. Makeup Revolution's Pro Cleanse Facial Cleansing Vann med Vitaminer A, B og C, er spesielt formulert av vår hudpleiepersonale for å forsiktig fjerne alle spor av sminke, urenheter og overflatesvikt. Alkohol og Fragrance Free. Denne vannavfriske rengjøringsmidler, mykner og beroliger mens du gjenoppliver hudens naturlige utstråling, slik at den føles silkeslen, frisk og sminkefri. Pris: $5.84

Min erfaring med Revolution Pro Rense Makeup Fjerne rensevann:

Dette produktet kommer i en hvit, ugjennomsiktig plastflaske med en flip åpenhette. Produktnavnet er skrevet med svart og gyldent. Detaljer om produktet er trykt på baksiden av flasken. Luken lukkes med et stramt klikk og produktet lekker ikke. Samlet sett er emballasjen behagelig og praktisk.

Produktet er lett, ikke-klebrig og vannet. Det er ikke tungt og har ingen fet følelse av det. Dette rensevann hevder å være duft og alkoholfritt, og jeg tror at disse påstandene er sanne. Det er ingen alkohol som lukter eller føler seg i produktet. Jeg foretrekker å suge en bomullspute i den og skyll sminke med det. Det føles ikke klebrig eller fet på huden og glir ganske enkelt. Det er effektivt å fjerne alle spor av sminke med bare noen få slag.

Dette rensende vannet renser ansiktet mitt og fjerner all tung base makeup perfekt. Det dype renser porene og forhindrer enhver sjanse for tilstoppede porer eller breakouts. Også, det er veldig effektivt og forsiktig som en øyemake-remover og fjerner øyeskygge, liner, mascara og kajal jevnt. Det fungerer effektivt på vanntett sminke også. Det føles mildt på leppene og fjerner de lange, flekkfrie leppene. Det tar imidlertid litt tid å fjerne flekkfast, vanntett sminke. Som det er for forsiktig og ikke en oljebasert fjerner, tror jeg det er greit. Det trekker ut alle urenheter og smuss fra huden og etterlater en ikke-fet, godt rengjort, myk og jevn hud.

Det føles beroligende og hydratiserende også huden. Det er også rik på essensielle vitaminer som er et stort pluss punkt. Selv om jeg foretrekker å bruke en fuktighetskrem etter dette, men det ikke riper av fuktighet fra ansiktet. Jeg mener, hvis du føler deg for lat etter en lang dag og sovner når du har fjernet sminke med denne, vil det ikke gjøre ansiktet ditt helt tørt. Det irriterer aldri huden og passer for alle hudtyper.

Dette er en av de beste sminkefjernerne jeg har brukt, og jeg vil definitivt ta den igjen.

Pros av Revolution Pro Rense Makeup Fjerne Rensing Vann:

 • Praktisk og behagelig emballasje.
 • Super rimelig og vil vare lenge.
 • Lett, ikke-fettete og ikke-oljeaktig tekstur.
 • Luktes godt og føles friskt.
 • Renser huden dypt og fjerner også urenheter.
 • Fjerner alle typer ansikts sminke, øye sminke og leppe sminke.
 • Dypt nærer huden med vitaminer i den og gjør huden myk og glatt.
 • Fungerer raskt og trenger ikke å skylles av umiddelbart.
 • Ikke gjør huden tørr.
 • Ikke irriterer huden, passer til sensitiv hud.

Cons of Revolution Pro Rengjør Makeup Fjerning av rensevann:

 • Ikke super effektiv i å fjerne vanntett, smutsfritt sminke.

IMBB Rating: 4.5/5 Ville jeg anbefale / Tilbakekjøp Revolusjon Pro Rengjør Makeup Fjerne Rensevann? Ja til begge deler. Dette rengjøringsmiddelet er spesielt godt for tørr, sensitiv hud.

Makeup Revolution Precision Svamp Makeup Revolution London Liquid Concealer i naturlig Olay Professional Pro-X Microdermabrasion Avansert Rensing System Lotus Professional PhytoRx Deep Pore Cleansing Face Wash Bioré Makeup Remover Perfect Cleansing Water Caudalie Makeup Remover Cleansing Water Garnier Micellar olje-infisert rensevann Innisfree Green Tea Cleansing Water

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: