Jeg har prøvd noen få Briogeo-produkter, og jeg har likt dem alle. Briogeo Be Gentle, Be Kind er det nye produktet jeg nylig har hentet opp. Les videre for å finne ut hvordan det gikk for meg.

Pris: $32 Produktbeskrivelse: De med strukturert, tykt, tørt og / eller fargebehandlet hår. En 4-i-1-formel som effektivt renser, tilstander, renner ut og nærer hår. Denne ultrahydrerende rengjøringen fjerner urenheter uten å strippe hår av naturlige oljer. Forsterket med fuktighetsgivende shea, nærende avokadoolje og quinoa-ekstrakter, og beroligende aloe for å forbedre håndterbarheten og helsen til håret. Forsiktig, men effektivt, riper håret av smuss og oppbygging mens nærende og kondisjonerer håret med næringsrike, essensielle ingredienser. Dette høyglidende rengjøringsmiddel hjelper også i detanglingsprosessen og etterlater håret hydrert, mykt og silkeaktig. Trygt for fargebehandlet, keratinbehandlet, kjemisk behandlet og avslappet hår.

ingredienser:

Min erfaring med Briogeo Vær mild, vær snill Avokado Quinoa Co-Wash:

Denne vasken kommer i en hvit flaske med en pumpepumper. Den inneholder 16 oz produkt i den. Navnet på merket er trykt på forsiden av flasken selv, og andre detaljer skrives ut på baksiden av flasken.

Briogeo Vær snill, vær mild Avokado + Quinoa Co Vask for meg er som en maske som renser hodebunnen min og fungerer som en maske også. Jeg liker å bruke den en gang i uken som en maske, og det har virkelig forbedret tekstur av håret mitt. Det har gjort håret mykere, mykere, håndterlig og har gitt meg lite volum uten å gjøre det oljeaktig, klebrig eller flatt.

Denne co-vasken har en kremaktig tekstur som passer jevnt på håret. Det dekker lett hver eneste hårstreng og føles veldig lett. Det er ment å gi riktig næring og hydrering til håret. Jeg bruker dette på hele håret i 5 minutter direkte, og det gjør håret mitt til å bli frisk og fuktig.

Du kan også bruke den som balsam. Det gjør håret mitt utrolig mykt, glatt og hydrert. Det har den lette duften som jeg liker i hårprodukter. Den eneste ulempen er at du trenger 8 til 10 pumper av produktet for å dekke håret mitt, selv om jeg har lite hår med middels lengde.

Pros av Briogeo Vær forsiktig Vær snill Avokado Quinoa Co-Wash:

  • Blader håret glatt, mykt og voluminøst.
  • Håret føles hydrert.
  • Bladene skinner på håret.
  • Hastighet jevnt.
  • Dekker hver streng av håret.
  • Kan også brukes som balsam.
  • Liten duft.

Cons av Briogeo Vær forsiktig Vær snill Avokado Quinoa Co-Wash:

  • Mer produkt er nødvendig hver gang.

Vil jeg anbefale Briogeo være mild, være snill Avokado Quinoa Co-Wash? Ja. IMBB Rating: 4.6/5

Briogeo Vær forsiktig, vær snill grønn te sjampo Briogeo Rosarco Reparasjon Sjampo Briogeo Rosarco Milk Reparative Leave-In Conditioning Spray Briogeo Rosarco Repair Conditioner Garnier Loving Blends Avocado og Shea Butter Hair Mask Skinfood Everyday Quinoa Facial Mask Sheet

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: