Hudtype: Tørr og av og til akne-utsatt Hudton: Fair med nøytrale undertoner

Hilsener skjønnheter,

Jeg har alltid vært en stor fan av Sugar Cosmetics, og de fleste av produktene har aldri skuffet meg. Smudge Me Non Liquid Lipstick-serien er en av de mest elskede produktene, og det er alltid et verdig kjøp å få tak i nyere nyanser. Nylig har jeg plukket noen nyanser fra dette området, og jeg vil gjennomgå dem en etter en. Dagens gjennomgang er på Sugar Smudge Me Non Liquid Lipstick i skyggen "15 Blush Rush". Fortsett å bla til produktrevisjonen.

Produktbeskrivelse: Klar til å flaunere en fargefarge for å inspirere en hurrarop rundt deg? Sugar Smudge Me Non Liquid Lipstick er ditt go-to makeup våpen. Hvis du noen gang har lyst på et "en-klesundertrykk" -produkt for leppene dine, slutter ditt søk her. Få en fullblodig brist av pigment med bare en enkelt sveipe av denne vakre, flytende leppestiften som vil forbli dagen og helt opp til natten! · Vin, kaffe og dato-bevis - dette er en matt leppestift som garantert varer lenger enn din lengste dag · Tilgjengelig i flotte nyanser som gjør det vanskelig å velge · Sukkeren smør meg ikke flytende leppestift gir deg ugjennomsiktig pigmentering med en enkelt sveipe som forblir hele dagen med null fjerning eller fading · Vår favoritt mattifying fix inneholder en generøs hjelp av vitamin E og kommer i et komplett utvalg av 10 nydelige nyanser som garantert vil gjøre dine OOTDs skiller seg ut · Dette produktet er dermatologisk testet og godkjent og 100% trygt for huden din

Pris: INR 499 for 4,5 ml

Min erfaring Sukker Kosmetikk Smudge meg ikke flytende leppestift 15 Blush Rush:

emballasje: Det er ikke noe nytt om emballasjen. Det ligner på emballasje av andre flytende leppestifter fra dette området. Denne flytende leppestiften kommer i en ekte pappemballasje som har signatur sukkergrafikkdesign og skriver ut på den. Den grafiske designen ser veldig attraktiv og fargerik ut og gir en god verdi emballasje-vis. Den flytende leppestiften kommer inn i denne fargerike pappkassen. Den har firkantet sylindrisk plastrør, og den passer lett i sminkeboksen. Fargene på røret er gjennomsiktige, og du kan se gjennom leppestiftets skygge fra utsiden, noe som faktisk hjelper i identifikasjonsprosessen raskt. Røret på leppestiftet har en vanlig skrue på svart hette som lukkes ordentlig på plass. Det er ingen sjanser for uønsket lekkasje av produktet. Skyggenavnet er nevnt på undersiden av røret og også på den ytre pappkassen.

Applikatoren på leppestiften kommer festet med den svarte hetten. Formen på applikatoren er bare perfekt for flytende leppestift applikasjon. Du vil ikke møte uønsket og ujevn dekning med denne typen tau. Samlet sett finner jeg emballasjen solid og ganske attraktiv.

Skygge: For tiden har sukker ca 30 nyanser i dette området. Skyggen "Blush Rush" er en vakker dempet rosa farge som har lysebrune undertoner til den. Det vil komplimentere rettferdig til middels hudtoner mer. På min hudtone ser det helt flatterende ut. De som foretrekker subtile nyanser, dette er et flott alternativ å velge mellom. Det er en dagligdagse nyanse og sminke vil aldri se over toppen. Fargen ser bra ut på meg, og jeg elsker så mye. Det lyser øyeblikkelig ansiktet mitt og legger til en ekstra dimensjon til sminke spillet. Siden det er mer av en varmtonet nyanse, vil det passe varme undertoner bedre.

pigmentering: Unødvendig å si er pigmenteringen av disse flytende leppestiften bombe. Du får en ugjennomsiktig dekning i en enkelt sveipe. For pigmenterte lepper vil det trenge maksimalt to swipes for fullfargens utbetaling. Jeg bruker vanligvis to strøk av det og så er jeg klar til å gå. Mellom to påfølgende strøk, bruker jeg en blotting vev for å fjerne overflødig beløp. Jeg er veldig fornøyd med den intense pigmenteringen av disse leppestifterne.

Fragrance klok, den har en mild candy-like duft som aldri er for plagsom. Duften lingers for en gang etter som det gradvis fades bort.

Tekstur og finish: Tekstur er jevn, veldig kremaktig og produktet når det påføres sprer seg jevnt uten å rive eller trekke. Målet har ingen snev av glans eller glimmer i den. Det føles klebrig i utgangspunktet, men når det går til en matt finish, er den klissete følelsen borte. Formelen er lett og føles behagelig å ha på seg. Jo mer du bruker, jo mer tid det tar å tørke opp. Etter at du har brukt denne leppestiften, tar det omtrent 20-30 sekunder å tørke helt ned og deretter sette seg til en satinmatt finish. Mens du pålegger strøk, vær rask fordi fargen blir avgjort veldig fort og kan gi et ujevnt utseende hvis du ikke betaler riktig oppmerksomhet. Formuleringen er byggbar og tilpasser seg godt til legging. I begynnelsen følte formuleringen ganske hydratiserende og fuktighetsgivende, men det følte tørking på leppene etter en gang. Dette var fordi leppene mine ikke ble hydrert. Det fremhever ikke de fine linjene i leppene.

Et godt poeng om denne leppefarge er at den er flekkfast og vanntett. Når det tørker helt ned, er det også helt overførbart bevis. Søknaden sikrer en feilfri og jevn finish uten nullstrykeevne. Avskalling og prepping opp leppene dine er obligatorisk, ellers tørrheten vil sikkert ødelegge dagen din. Det er tilrådelig å fukte leppene dine med en leppebalm for å holde dem hydrert og sunne.

Oppholdsstyrke: En annen fjær til sin gode ytelse er den vanvittige magten. Fra morgen til natt forblir den på plass i hele hvis du ikke spiser noe mat eller drikke. Det knekker ikke eller fleller av. På mine lepper ble det i 8-9 timer uten å knuse. Ved normale måltider påvirkes ikke fargeintensiteten mye. Men med oljete matvarer blir det flippet fra midten av leppene. I så fall vil du kreve ny påføring. Men det er ikke rotete i det hele tatt, siden tekstur er så myk og kremaktig. Hvis du har primerte lepper, vil oppholdskraften definitivt være mer.

Kommer til fjerningsprosessen, er det ikke mulig å fjerne denne leppestiften med en vanlig vannbasert fjerner eller våt tørk, da fargen er sterkt pigmentpakket. Du vil sikkert trenge en oljebasert sminkefjerner for fullstendig fjerning av leppestift. Jeg brukte også litt mandelolje da jeg virkelig hadde vanskelig å fjerne den.

Alt i alt: Å holde begge fordeler og ulemper i tankene, har proffene oppveiet ulemperne. Sugar Smudge Me Non Liquid Lipsticks er et perfekt utvalg for å splurge pengene dine på. Fargen "Blush Rush" ser ikke bare nydelig ut, men har også en fantastisk ytelse med hensyn til pigmentering, ferdig og oppholdsstyrke. Du kan sikkert sjekke ut denne nyansen.

Fordeler med sukker kosmetikk Smudge meg ikke flytende leppestift 15 Blush Rush:

 • Reisevennlig emballasje.
 • Attraktiv sukker grafikk kartong.
 • Vakker, levende lilla farge.
 • Transparent rør som hjelper til med å se fargen på leppestiftet.
 • Har en mild candy-like duft.
 • Overføringssikre, smudgeproof og vanntett.
 • Sterkt pigmentert.
 • Skjuler lip pigmentering.
 • Å holde strøm er vanvittig.
 • Overlever normale måltider.
 • Budsjett-vennlig.
 • Glatt og jevn applikasjon.
 • Ultra matt finish.
 • Bra for alle hudtoner.
 • Har en jevn og kremaktig tekstur.
 • Glider uanstrengt.
 • Ikke bosette seg i fine linjer av leppene.

Cons of Sugar Cosmetics Smudge Me Ikke Flytende Leppestift 15 Blush Rush:

 • Føler seg veldig klebrig til det tørker helt ut.
 • Overdreven applikasjon forårsaker patchiness.
 • Øker tørrheten hvis leppene ikke er fuktet før.
 • Fjerning er veldig tøff.
 • Kan ikke overleve oljeholdige måltider.

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Sukker Kosmetikk Smykke Meg Ikke Væske Leppestift 15 Blush Rush? Ja, definitivt.

Sugar Cosmetics Smudge Me Ikke Flytende Leppestift 28 Trusty Rusty Sukker smør meg ikke flytende leppestift Aubergine Queen Alle sukker kosmetikk smudge meg ikke flytende leppestift bilder, stikkord Sukker 04 Plomme Yum Smudge meg ikke flytende leppestift Sugar Cosmetics Smudge Me Ikke Væske Lipstick 01 Brazen Raisin Sukker smør meg ikke flytende leppestift Fiery Berry Sugar Cosmetics Smudge Me Ikke Væske Lipstick 10 Drop Dead Red Sugar Cosmetics Smudge Me Ikke Væske Leppestift - 05 Rust Lust Makeup Revolution Rush Levende Blush Lakk Victoria's Secret Beauty Rush Radiant Blush Flutter Clinique Quick Blush Review - Peach-in-a-Pinch Lotus Herbal Lip Lush Tonet Lip Balm Pink Guava Rush

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Feb 22 2020