Hei alle sammen,

Jeg elsker røde leppestifter, og Mary Jo K er stort sett ute av lager. Men denne gangen fikk jeg endelig hendene mine på denne skyggen. La oss diskutere mer om denne skyggen.

Pris: $17

Produktbeskrivelse: Matte Liquid Lipstick har høyintensitetspigment for en umiddelbar fet matte leppe. Den ekstremt lange leppestiften inneholder fuktighetsgivende ingredienser for en behagelig, myk og silkeaktig følelse som ikke tørker leppene dine ut.

Min erfaring med Kylie Cosmetics Matte Liquid Lipstick Mary Jo K:

emballasje: Kylie flytende leppestifter kommer i et rør med gjennomsiktig skriftutskæring hvor du kan se fargen. Navnet på skyggen er trykt på bunnen av røret, og applikatoren er en standard dypfot applikator.

Tekstur: Jeg er ikke en stor fan av Kylies flytende leppestift fordi jeg følte at de tørket veldig på leppene mine, men etter å ha omformet Lipsticks, er de mye mer komfortable på leppene.

Skyggen "Mary Jo K" er en vakker rød nyanse med røde undertoner som passer til enhver hudtone og er perfekt for dristig utsagnslip. Konsistensen av flytende leppestift er ganske tynn og pigmentert. Du trenger en enkelt sveipe for å oppnå full dekning. Jeg følte at formelen av dette ble forbedret og leppestiftet ikke slo seg ned i de fine linjene i leppene mine. Denne skyggen var ikke i det hele tatt usammenhengende.

Kylie leppestifter lukter kakebit, hver gang jeg lukter på dette, føler jeg meg som å spise dette. Det tar mindre enn et minutt for leppestiften å tørke ned helt matte og har en liten kløhet til det, men er definitivt overførbar når den er helt tørr. Jeg vil ikke si at disse ikke tørket i det hele tatt, og jeg trenger fortsatt å legge til en liten leppebalsam under før jeg søker. De sitter fast på de tørre flekkene på leppene mine, så du må skrubbe leppene dine før du bruker dette.

"Mary Jo K" var 8 til 9 timer på meg og var vanskelig å ta av. Den beste måten å ta av dette er med olivenolje.

Fordeler med Kylie Cosmetics Matte Liquid Lipstick Mary Jo K:

 • Fantastisk skygge.
 • Universelt smigrende nyanse.
 • Godt pigmentert.
 • Glider uanstrengt.
 • Å holde strøm er stor.
 • Overføringsbevis.
 • Ikke ujevn.
 • Vakker emballasje.
 • Ikke bosette seg i de fine linjene i leppene mine.
 • Lukter deilig.

Ulemper med Kylie Cosmetics Matte Liquid Lipstick Mary Jo K:

 • Tørker ut leppene mine
 • Vanskelig å ta av.

IMBB Rating: 4.7/5 Vil jeg anbefale Kylie Cosmetics Matte Liquid Lipstick Mary Jo K? Ja.

Kylie Kosmetikk Matte Liquid Lipstick Gorg Kylie Cosmetics Matte Liquid Lipstick All Nighter Kylie Cosmetics Matte Liquid Lipstick One Wish Kylie Kosmetikk Matte Liquid Lipstick Baby Girl Kylie Spice Matte Liquid Lipstick og Lip Liner Kylie Kosmetikk Koko Kollection Okurrr Væske Lipstick Kylie Lip Kit 22, Dolce K, Koko K, Posie K Kylie Pumpkin Matte Liquid Lipstick Gerard Cosmetics 1995 Hydra-Matte Liquid Lipstick Alle Huda Beauty Liquid Matte leppestift bilder, fargeprøver, leppeprøver Makeup Geek Plysj Lip Matte Væske Lipstick Vanlig Jane MAC Retro Matte Liquid Lipcolour Slipper Orchid L.A. Colors Matte Pout Lip Gloss Angel Kisses MAC Angel Lipstick The Balm Mary-Lou Manizer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: