Jeg ble forelsket i Body Shop Lip and Cheek Stain i "Red Granateplate" og brukte den så mye at den kom over på bare 2 måneder. Så denne gangen bestemte jeg meg for å kjøpe en annen variant, "Dutch Tulip." Vil du vite hvordan denne gikk? Sjekk ut anmeldelsen nå.

Pris: INR 895 for 7,2 ml Produktbeskrivelse: Denne flytende flammen med to formål gir lepper og kinn en naturlig pop av byggbar farge. Bruk under lip gloss for en show-stop-poke og dab på kinnene for en naturlig utseende rosenkrem. Flytende flekk. For lepper og kinn. Naturlig effekt. Byggbar farge. Dermatologisk testet Visste du at Emma Watson elsker vår røde granatäpple leppe og kinnflate på grunn av arbeidet Kroppshandelen gjør for miljøet og rettferdig handel.

Min erfaring med kroppshandelen Lip and Cheek Stain Dutch Tulip:

Den kommer i en fargekodd, liten glassflaske. Du kan enkelt finne ut hvor mye produkt som er igjen gjennom gjennomsiktig flaske. Denne flasken er svart med en oransje stripe over den, som viser fargen på flekken. Applikatoren er festet til hetten og er ganske funksjonell. Du kan bruke den til å bruke produktet direkte eller det kan overføre noe produkt til fingrene og deretter søke. Jeg har ikke noe problem med emballasjen. Produktet er priset til INR 895, og jeg tror det er litt for mye. Uansett, jeg elsker det fortsatt.

'Dutch Tulip' tilbyr en veldig forfriskende og fin skygge av oransje for dine lepper og kinn. Skyggen er veldig slitesterk og passer til alle hudfarger, selv om det ikke kommer til å vises godt på dypere hudtoner. Denne skyggen legger til en veldig frisk farge og et snev av dewiness til kinnene mine, og jeg elsker absolutt denne effekten. Det ser så naturlig og pent ut. Jeg kan bruke dette på egen hånd, uten noe annet sminkeprodukt, eller med et fullt ansikt på sminke.

"Dutch Tulip er ikke så vassen som" Red Pomegranate "i emballasjen. Det kommer ut som en lys krem, og når du blander den, blir den vassen. Det er bare så enkelt å blande, men du må være litt rask. Den blandes raskt og enkelt over min blanke hud og lysfundament, men det blir alt for raskt over hele dekningstunnelsene. Så, du må være super, super rask med slike tykke / tunge fundament. Jeg bruker mine fingre eller en fuktig svamp for å blande produktet. Blending det og oppnå den perfekte fargeintensiteten krever litt prøving og feiling.

Selv om skyggen er pigmentert nok til en kinnflekk, er jeg ikke fornøyd med det som en leppeflekke. Det legger ikke mye farge på leppene, men likevel, jeg har ikke noe imot det. Jeg er ikke en fan av leppeflater og foretrekker å bruke pigmenterte leppestifter på leppene mine. Formelen er lett og tørker ikke ut huden min. Det blir ikke lappete eller kakete eller klebrig, selv om jeg lagrer det på et par ganger.

Oppholdsstyrken er god på min normale hud. Det varer rundt 7-8 timer på nakken hud og springer ikke i det hele tatt hvis jeg bruker den over en primer + grunnlag. Det gjør ikke huden min irritert eller ubehagelig gjennom slitasje, noe som er fantastisk. Jeg tror det vil vare ganske bra på alle hudtyper.

Totalt sett er jeg igjen veldig imponert. Jeg var ikke en fan av The Body Shop, men nå sverger jeg ved hudpleie, kroppspleie og sminkeprodukter. Denne leppe + kinnflekken har gått bra. Jeg vil gjerne prøve flere nyanser fra dette området, men dessverre er de ikke tilgjengelige i India.

Pros av Kroppsbutikk Lepp og Kinn Stain Dutch Tulip:

 • Søt og funksjonell emballasje.
 • Fargekodd emballasje.
 • "Dutch Tulip" er en nydelig oransje nyanse.
 • Applicator er ganske nyttig.
 • Legger til en naturlig farge og glød.
 • Passer for de fleste hudtoner.
 • Tørker ikke ut huden min.
 • Layering gjør det ikke ujevn.
 • Kremaktig formel som gjør vann til blanding.
 • Super langvarig.
 • Grusomhetsfritt merke.

Ulemper av kroppshandelen Leppe og kinnflate nederlandske tulipan:

 • Må blandes super raskt.
 • Blander ikke ordentlig over fulldekningstunnene.
 • Vises ikke mye på leppene.

IMBB Rating: 4.5/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Kroppsbutikk Lip and Cheek Stain Dutch Tulip? Helt sikkert!

Kroppsbutikk, leppe og kinn, rød rød granatäpple Body Shop Poppy Nude Lip og Cheek Velvet Stick Kropps Shop Poppy Coral # 35 Lip & Cheek Velvet Stick Body Shop Poppy Universal # 50 Lip & Cheek Velvet Stick MUA Tulip leppestift Fresh Sugar Tulip Tinted Lip Behandling Solcreme SPF 15 Bobbi Brown Tulip Lip Farge Revlon Tulip Ultra HD Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: