Hudton: Middels til Dusky

Hei damer,

I dag skal jeg snakke om et kultprodukt fra Gerard Cosmetics. Det er deres "Slay All Day Setting Spray". De er så mange forskjellige smaker tilgjengelig i dette, og i dag skal jeg snakke om varianten "Mango". Les videre for å finne ut om dette er en hit eller miss.

Pris: $ 20 for 100ml

Produktbeskrivelse: En unik duftfeste som er designet for å holde utseendet ditt på plass hele dagen. Formulert for å kontrollere mengden olje produsert, slår All Day Setting Spray naturlig opp huden mens den fremmer en naturlig overflate som vil fullføre sminkeutseende. Tilgjengelig i et utvalg av 100ml dufter, vedlikeholder denne innovative innstrålingssprayen stilen du har opprettet mens du arbeider for å hindre sminke fra å "kake" og sette seg inn i de fine linjene og porene i huden samtidig som du tilbyr en behagelig sensorisk opplevelse.

ingredienser: Vann, SD Alkohol 40BPEG-8 Dimetikon, Polyglyserin-3, PVP, Glukonolakton, PPG-26-Butet-26, Fragrance, Niacinamid, PEG-40 Hydrogenert Castorolje, Natriumbenzoat, CymbopogonSchoenanthus Olje, Mentol, Tocopherylacetat, Propylenglykol, Butet-3, dinatrium-EDTA, tris (tetrametylhydroxipiperdinol) sitrat, natriumbensotriazolylbutylfenolsulfonat, tributylsitrat. Kan inneholde gul 5 (Cl 19140), rød 4 (Cl 14700) Ext. Viloet (Cl 60730), Blå 1 (Cl 42090), Rød 28 (Cl 45410).

Min erfaring med Gerard Kosmetikk Slay All Day Setting Spray Mango:

Denne innstillingssprayen kommer inn i en solid gjennomsiktig plastflaske med en pumpe og en se gjennom hetten. Det er også en ytre svart pappkasse som inneholder alle produktdetaljer og ingredienslister. Emballasjen er solid og fin, og de har også reisestørrelser på sprøyten. Pumpen fungerer fantastisk godt i å dispensere fin tåke av innstrålingssprayen, som føles veldig bra på ansiktet.

Gerard kosmetikk tilbyr et stort utvalg av elleve varianter i denne sprayen som består av ros, fersken, mango, vannmelon, grønn te, sitrongress, jasmin, lavendar, agurk, druefrukt og kokosnøtt. Jeg valgte Mango-varianten i denne linjen som hadde en subtil, beroligende fruktig mango duft som ikke var overpowering. Jeg likte den vakre, forfriskende duften. Gerard kosmetikk tilbyr også flere alternativer for dette produktet, du kan enten kjøpe en enkelt spray, et sett på to eller fem.

Slay sminke setter spray sies å mattify og forlenge slitasje på sminke, slik at du holder deg fri og slaying for lengre. Jeg ønsket å få Urban Decay innstilling spray, men etter å ha sett rave vurderinger av denne bestemte jeg meg for å prøve dette ut. Dette produktet levde opp til sine krav. Det gjorde en jævlig god jobb å gjøre sminkeoppholdet mitt på ansiktet mitt til jeg bestemte meg for å ta det av.

Denne sprayen er fantastisk, og det hjelper merkbart at sminken min varer lenger på ansiktet mitt og stopper det fra å overføre til noe. Ved slutten av dagen når jeg ser i speilet, kan jeg se at alt er på plass og ser bra ut. En annen ting jeg liker om dette produktet er at det virkelig oppfrisker huden min. Flasken sier at du kan bruke sprøyten før eller etter sminke. Jeg bruker dette til huden min før sminke min, da det hjelper med å forfriskende og prepping huden min. Når min sminke er på og alt er gjort, bruker jeg igjen dette. Jeg lukker øynene mine, holder sprayen noen få inches fra ansiktet mitt og tømmer det hele min sminke. Jeg finner at det holder huden ser matt ut, men ikke tørr, og det gjør definitivt en forskjell i lang levetiden til sminkeapplikasjonen.

Totalt sett er jeg veldig imponert over denne innstillingen spray og vil anbefale det til alle.

Pros av Gerard Kosmetikk Slay All Day Setting Spray Mango:

  • Hyggelig emballasje.
  • Fin tåke.
  • Oppfrisker huden.
  • Mild citrusy mango duft.
  • Øker levetiden til sminke.
  • Kan brukes før og etter sminke.
  • Tilgjengelig i elleve varianter.
  • Langvarig.

Cons av Gerard Kosmetikk Slay All Day Setting Spray Mango:

  • Ingen.

IMBB Rating: 5/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Gerard Kosmetikk Slay All Day Setting Spray Mango? Ja, selvfølgelig, vil jeg kjøpe tilbake. Men, vil prøve en annen variant neste gang, og jeg anbefaler dette.

Gerard Cosmetics 1995 Hydra-Matte Liquid Lipstick Gerard Kosmetikk Lucy Stjernepulver Gerard Kosmetikk Berry Smoothie Lipstick Gerard Kosmetikk Tequila Soloppgang Lipstick Gerard Kosmetikk Lipstick In Shade 1995Urban Decay De-Slick Olje-kontroll Makeup Setting Spray Urban Decay 'All Nighter' Langvarig Makeup Setting Spray Urban Decay Chill Makeup Setting Spray Best Makeup Fixing Sprays MUA Pro Base Fixing Mist Fyll opp evig tåke og fikse sminkeberedning NYX Matte Finish Setting Spray Bad og kroppsarbeid Mango Mandarin Fine Fragrance Mist Victoria's Secret Mango Temptation Fragrance Mist Body Shop Mango Body Mist

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Feb 22 2020