Jeg hadde vurdert noen smaker fra dette området - Cherry Tomato og Green Apple. Denne artikkelen er anmeldelsen på en annen smak - Blåbær. I den siste tiden har jeg også vurdert to leppebalmer av koreanske hudpleie merker - The Face Shop og Skinfood. I min siste koreanske hudpleie haul inkluderte jeg også leppebalmer fra andre merker, som jeg vil vurdere etter å ha prøvd dem. Grunnen til at jeg hoder leppebalmer er fordi jeg lider av ekstremt tørre lepper og ingen mengde leppebalansapplikasjon kan helbrede dem, men dette hindrer meg ikke fra å prøve ut nye leppebalmer hver nå og da. Jeg ser hele tiden ut på hydratiserende og fortrinnsvis olje-geléfrie leppebalmer. Her er detaljert gjennomgang på Tony Moly Mini Fruit Lip Balm Blueberry.

Produktbeskrivelse: Denne også søte-for-ordne fruktformede leppebalsammen er ikke bare søt, men også ekstremt hydratiserende og beroligende. Den lette og kremformede smelten smelter inn i leppene for langvarig fuktighet, og forlater leppene glade og hydrert. Oh, og det lukter deilig - du vil ikke angre på det! Pris: $10

Min erfaring med Tony Moly Mini Frukt Lip Balm Blueberry:

Tony Moly har den søteste emballasjen for sine produkter. Denne leppebalmen heter "mini frukt" leppebalsam, og du kan selvsagt gjette at emballasjen er formet som en frukt. Jeg kjøpte tre forskjellige smaker fra dette området på grunn av deres søte emballasje. Det kan høres absurd, men emballasjen er et stort salgsargument for merkevaren Tony Moly.

Denne leppebalmen kommer i et lite, blåbærformet kar, som er kuttet i halve og den øvre halvdelen er en vri på topp og den nederste halvdelen har et kar for å holde produktet. Den største og kanskje den eneste ulempen ved dette produktet er at jeg må bruke fingrene til å bruke balm (dette er ulempen med alle smaker). Jeg kjøpte først Cherry Tomat smaken, og da jeg kjøpte den, trodde jeg det ville være kuppelformet, akkurat som EOS lip balms. Alt jeg trenger å gjøre er å glatte det på leppene mine uten å grave fingrene i produktet; Det er imidlertid ikke tilfellet med denne balsammen, og jeg må skje alt sammen med fingrene mine, noe som virker uhygienisk, men bortsett fra det, har jeg ingen problemer med emballasjen.

Cherry Tomat smaken har den beste duften blant de tre smaker jeg har prøvd. Blåbærsmaken har ikke en bær som duft og er ikke så behagelig som jeg forventet å være. Balsamens tekstur er den av en skinnende leppebalsam i en krukke. Det legger til svak fargetone og glans til lepper, men ingenting som en leppglans og ser ganske naturlig ut på leppene, og jeg er sikker på at det vil se enda bedre ut på ikke-pigmenterte lepper (i min erfaring har tonede balmene fremhevet lip pigmentering).

Jeg liker denne leppebalmen - det er fuktighetsgivende, legger glans til lepper, kommer i søt emballasje og lukter hyggelig (selv om det ikke ligner blåbær duft). Min eneste kvalme er at jeg ønsker at den har en lengre varighet og litt mer hydrering for mine tørre lepper. Også, duften kunne ha vært litt bedre.

Fordeler med Tony Moly Mini Frukt Lip Balm Blueberry:

  • En rimelig leppebalsam, kommer i en ekstremt søt emballasje (som en faktisk blåbær).
  • Denne serien (i like søt emballasje) har også 5 forskjellige smaker.
  • Veldig subtil duft som forsvinner kort tid etter.
  • Søt smak, føles ikke ubehagelig dersom litt svelges.
  • Gir fuktbarriere og hydrering til lepper.
  • Produktbeskrivelsen på nettsiden sier at den har ekte fruktekstrakter og smaker og har godhet av sheasmør og hekseskalle.

Cons av Tony Moly Mini Frukt Lip Balm Blueberry:

  • Jeg ønsker at emballasjen hadde produktet i kuppelform som eos leppebalsam for å holde leppebalsam applikasjonsprosessen mer hygienisk.
  • Fuktighetsnivået kunne ha vært litt høyere for tørr hud, folk som meg (alle tre smaker har samme hydreringsnivå).
  • Duften er ikke så behagelig som kirsebær tomat smaken. Det er ikke kunstig, men det ligner heller ikke blåbæraroma.

Jeg liker aromaen av "Cherry Tomato" smaken mer enn "Green Apple" og "Blueberry" smaken, men jeg anbefaler fortsatt denne leppebalmen helt til alle som regelmessig bærer leppebalmer og det vil tjene formålet med en god leppebalsam godt. Den søte emballasjen vil appellere til alle og er det største salgsargumentet.

IMBB Rating: 4/5

Tony Moly Mini Frukt Lip Balm Green Apple Tony Moly Mini Frukt Lip Balm Cherry Tomat Tony Moly Honey Bbo Bbo Lip Balm Tonymoly Ferment Snail Lip Treatment Stick Tony Moly Lip Tint Tony Moly Kiss Kiss Lip Lip Scrub For Perfect Pouty Lips Våt n Wild Charred Cherry Velvet Matte Lip Color Clinique Chubby Stick Fuktighetsgivende Lip Color Balm - Two Ton Tomat Skinfood Avocado og Olive Lip Balm EOS synlig myk leppe balm-vanilje mynte Nivea Pure and Natural Olive and Lemon Lip Balm Naturals By Watsons Argan Olje Lip Balm Det er Skin Green Apple Macaron Lip Balm EOS Smooth Sphere Lip Balm - Blueberry Acai Kroppsbutikken Blueberry Lip Butter Softlips Pomegranate Blueberry Cube 5 i 1 Lip Care

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 04 2020