Hei IMBBians,

Jeg hadde kjøpt Essence Lip Ritual Products og hadde plukket opp produkter for 3 trinn. Dagens gjennomgang handler om det tredje trinnet i prosessen. Les videre for å vite mer om Essence My Beauty Lip Ritual Step 03 Prime It.

Pris og antall: $ 3 for 1,6g

Produktbeskrivelse: "Skal det! Patch det! Prime it! "Er mottoet til det nye omsorgsrittet, som er beriket med verdifulle ingredienser for å få leppene til å føle seg utrolig myk og smidig. Trinn 1: Fjern døde hudflak med kremaktig peeling. Containsshea smør for super myke resultater. Trinn 2: Skjem bort leppene med den fuktighetsgivende og nærende masken. Absorberer raskt og har en avkjølende effekt. Trinn 3: bruk primeren. Den buttery tekstur tilbyr intensiv omsorg med shea smør, macadamia olje og vitamin e, beskytter med SPF 15 og er det ideelle grunnlaget for leppestift.

ingredienser: Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Ethylhexyl Palmitat, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Voks, Macadamia Ternifolia Frøolje, Cera Alba (Bivoks), Sukrose Tetrastearat Triacetat, Copernicia Cerifera (Carnauba) Voks, C10-18 Triglyserider, Titandioxid (Nano) Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Olje, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Frøolje, Myristylmyristat, Talc, Tocopherylacetat, Silika, Aqua (Vann), Kaprylyl Glykol, Hexylenglykol, Sitronsyre, Fenoksyetanol, Parfum (Fragrance), Linalool, Amyl Kanel, Citronellol, Geraniol, Limonene.

Min erfaring med Essence Min skjønnhet Leppe Ritual Trinn 03 Prime It:

Lip primer kommer i en hvit plast leppestift som tilfelle. Det er ikke forseglet. Det er litt informasjon trykt på røret. Den har en vri-opp-pakke. Luken lukkes med et klikk og lukkes godt. Den åpner ikke i posen for å forårsake uhell. Denne primeren er det tredje trinnet i ritualet. Produktet hevdes å være en perfekt base for leppestiftet.

Primeren er hvit i farge og ser ut som et kritt. Den har merkelig gammel olje som lukt og jeg hater det. Jeg skulle ønske det var noe tilsatt duft for å dekke det opp. Det er av å sette, men det forblir ikke lenge. Det smaker imidlertid litt rart, og jeg hater å sette den på mine lepper av denne grunn.

Leppeprimeren er hvit, men når den er påført, er den gjennomsiktig. Det er kremaktig og glir veldig jevnt. Det gir en hvit gjeng, men fades ganske fort. Den inneholder macadamia og shea smør sammen med vitamin E for å gi en vakker finish. Produktet gjør leppene ekstremt glatte og myke.

Leppeprimeren gjør ikke de tørre leppene gå bort og det legger seg inn mellom tørrheten, så du må eksfoliere leppene dine godt hvis du trenger en god applikasjon. Produktet gir ikke noe fettete rester, og det skaper heller ikke en fet film. Målet er matt og det synker inn i leppene.

Primeren gjør en perfekt base. Du må først bruke primeren og deretter fylle den opp med en leppeforing og leppestift. Primeren legger leppestiftet på den og holder den lenger. Jeg fant dette best for matte eller vanlige leppestifter. Det forlenger slitasje på leppestiften og holder også på det lenger. Lippestikkene varer i minst to timer lenger. Med glosser føler jeg meg ikke så stor forskjell. Produktet inneholder også SPF 15 som er flott.

Pros av Essence My Beauty Lip Ritual Trinn 03 Prime It:

 • Travel-vennlig.
 • Rimelig.
 • Kremet og glir lett.
 • Nærer leppene.
 • Ikke etterlater noe fettete rester.
 • Fungerer som en perfekt base og forlenger slitasje på leppestift.
 • Inneholder SPF 15
 • Fungerer best med matte og vanlige leppestifter.

Ulempene av essens Min skjønnhet Lip Ritual Trinn 03 Prime It:

 • Hjelper ikke med å helbrede tørrhet.
 • Leaves et støp som blir absorbert på få minutter.
 • Forferdelig lukt.

IMBB Rating: 3.5/5 Vil jeg anbefale eller tilbakekjøp essens Min skjønnhet Lip Ritual Step 03 Prime It? Det er verdt et forsøk, men jeg vil gjerne prøve andre alternativer.

Essens Min Beauty Lip Ritual Trinn 01 Skal det! Essens 01 kysser meg mykt utglattende leppe Essence Kiss Care Kjærlighet Lip Balm - Caribbean Sunrise Essence Kiss Care Kjærlighet Lip Balm - Fruit Crush Essence Kiss Care Kjærlighet Lip Balm - Purple Berries Essens Leppestift I Naken ELF Mint Maniac Lip Exfoliator Hjemmelaget Sugar Lip Scrub med mandelolje for myke lepper ColourPop Lippie Primer NYX Deep Nude Lip Primer Alle Lakme 9 til 5 Primer + Matte leppestift Bite Beauty Deluxe Line og Definer Lip Primer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: