Hudton: Middels til Dusky

Hei kjære,

Håper du gjør alt bra. Jeg tok en kort pause fra IMBB da jeg flyttet til et nytt hjem og Internett-tilkoblingen tok mer enn en måned for å fungere skikkelig. Og til slutt falt alt på plass, og her skal jeg gjennomgå noen produkter jeg har hatt glede av i løpet av en måned. Sephora samling kom med et nytt sett med rimelige og søte kule leppestifter kalt "Lipstories". Jeg likte virkelig emballasjen av disse og bestemte meg for å prøve noen leppestifter. Så gikk jeg frem og fikk meg ikke en, men seks lippier. Så i dag skal jeg snakke om "Sephora Collection Lipstories Lipstick" i skyggen "26 All Washed Up". La oss se hvordan dette gikk for meg.

Pris: $ 8 AUD for 4g

Produktbeskrivelse: Dette er leppestift for ekte liv, ikke bare ringelys-leppestifter for å feire de ville eventyrene, de beste øyeblikkene og magiske minner i livet ditt. Så ta en skygge eller fire og ta leppestiften utenfor. Ser deg der ute!

Hva det er: En høypigment, lett leppestift som gir full dekning farge i en sveipe. Tilgjengelig i 40 nyanser og tre overflater: matte, krem ​​og metall.

Min erfaring med Sephora Collection Lipstories Lipstick 26 Alle vaskes opp:

Sephora Lip-historier er ultramoderne kule-leppestifter som er tilgjengelige i et bredt utvalg av nyanser og tre forskjellige overflater av matt, metallisk og krem. Sephora har kalt dem som Lipstories som Sephora tar sikte på å lage din egen historie på tvers av sosiale medier ved å bruke disse leppestifter med hashtag #lipstories. De føler at disse leppestift nyanser kan fremkalle et visst minne eller til og med lage en ny, og hver av disse leppestifter er inspirert av en historie, eventyr eller opplevelse i livet ditt som har skjedd eller venter på at du skal opprette. Jeg tror at dette er en søt idé og en helt overkommelig, så vel som at de bare er åtte amerikanske dollar hver, noe som betyr at du gjerne kan plukke opp noen nyanser uten å bryte banken.

emballasje: Emballasjen til disse er super søte og individualiserte for hver nyanse. Emballasjen skildrer historiene bak leppestiftskyggen, for eksempel har en skygge kalt "berrylicious" berrybilder preget på kartonghuset. Det er også et fargekodet bånd på bunnen av kulen som skildrer leppestiftets skygge. Selv om emballasjen er søt, føles den fortsatt billig som kappene er laget av papp, og basene er laget av plast. Dette forstyrrer meg ikke egentlig som kvaliteten på leppestiften selv er fantastisk, og vi kan ikke be om mer med denne prisen.

Skygge: Jeg har allerede fortalt deg at det er tre ferdigheter i disse lippene, matte, krem ​​og metall. Avhengig av hvilken finish du får, er #metal, #matte eller #cream preget på siden av leppestiftkulen, noe som er en fin detalj. Disse kommer i et kuppe av firetios nyanser, det er noe for alle. All Washed Up "er en vakker rød nyanse med et snev av rosa og dette faller under den matte kategorien. Dette er en universelt smigrende farge som ser bra ut på alle hudtoner.

Formel: Formelen av denne leppestiften er fantastisk. De er super lette, komfortable og har en kremaktig tekstur som gir en enkel, glatt glid over mine lepper. Pigmenteringen er utrolig, og fargen er full på ugjennomsiktig i en enkelt sveipe. Det er ingen spesiell duft eller smak for disse. De gjelder veldig bra uten å rive og trekke og slå seg på for å gi en matt matte finish.

Oppholdsstyrke: Siden disse er vanlige leppestifter, varer de i omtrent fire til fem timer. De overfører til alt, men det hindrer dem ikke fra å forlate en flekk bak, selv om hele leppestiftet slites av.

Disse Sephora leppestiften har også en utrolig verdi for pengene. De gir ca 4g produkt som er større enn de fleste leppestifter i markedet for bare $ 8. Sephora vet hvordan de skal gjøre gode leppestifter, i fortiden bruker de flytende leppestifter til å herske og nå har de vendt klokken med sine leppestories. Alt i alt, jeg elsker disse leppestifter som disse er virkelig kremaktig og komfortabel matt leppestift som jeg anbefaler til alle!

Pros av Sephora Collection Lipstories Lipstick 26 Alle Vasket opp:

  • Søt emballasje.
  • Rød fargestift av rosa.
  • Kremaktig konsistens.
  • Satin matt finish.
  • Insane pigmentering.
  • Komfortabel.
  • Lett.

Ulemper med Sephora Collection Lipstories Lipstick 26 Alle Vasket opp:

  • Ikke en ekte matte.

IMBB Rating: 4.5/5 Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Sephora Collection Lipstories Lipstick 26 All Washed Up? Ja, selvfølgelig, dette er en stjele.

Sephora Collection Rouge Cream Lipstick 04 Den Røde Sephora Collection Rouge Cream Lipstick R47 Belle Sephora Rouge Cream Lipstick R-19 Charmer Sephora Collection Oh Oh Rouge Cream Lipstick Sephora Collection R13 1 natt Rouge Cream Lipstick Sephora Collection Rouge Matte leppestift M11 Rebel Chic Nivea Cream Care Silkehud Mousse Body Wash Lakme Blush og Glow Face Wash Strawberry Himalaya Neem Face Wash vs ren og klar skumende ansiktsvask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: