Hei venner,

Hvordan er alt på slutten? Jeg gjør det bra og blir mer og mer begeistret for Ganpati Utsav med hver dag som går. Vel, kom tilbake til dagens tema, vi ville snakke om de beste øye kremer for puffy øyne. Puffy øyne kan få øynene dine til å bli tørke og kjedelige. Også, puffy øyne kan gjøre deg ser sliten hele tiden. For jenter, som tilbringer mye tid foran sine bærbare datamaskiner og mobiltelefoner eller ikke får skikkelig søvn, lider av øyepust. Bruke øye kremer er en av de beste måtene å behandle puffy øyne. Det er imidlertid bare effektivt når du velger riktig øyekrem for deg selv.

Her har vi listet ned noen av de beste øye kremer for puffy øyne som vil forlate deg med lyse, ungdommelige og nydelige under øye hud. Sjekk ut listen nedenfor.

1. Bobbi Brown Hydrating Eye Cream:

Denne spesielle formulerte øyekrem med aloe vera og heksehalsolje kan bidra til å utrydde puffiness under øynene. Også denne krem ​​inneholder en stor mengde avokado olje, jojoba frøolje og mineralvann som hydrater huden og dermed forhindrer puffiness. Kremet er ekstremt glatt i konsistens som lett absorberes av huden. For alle som er på utkikk etter en lettvekt, bør hydratiserende og mineralrik øyekrem absolutt velge dette produktet.

2. Clinique Pep-Start Eye Cream:

Dette er et av de mest populære og effektive øye kremer som kan bidra til å lyse under øyet området og holde huden oppdatert. Clinique Pep-Start Eye Cream er beriket med godheten til essensielle oljer som de-puffer under øyeområdet og gjør øynene dine så vidt våken. Du bør bruke denne øyekrem to ganger om dagen for å få de beste resultatene. Bruk fingertipsene til å massere kremet og gjør dette til krem ​​blir absorbert helt.

3. Himalaya Youth Eternity Under Eye Cream:

Beriket med en spesiell blanding av eksotiske urte ingredienser og planteekstrakter, dette under øyekrem er en populær som bidrar til å helbrede den puffy øye tilstanden. Denne øyekrem har fordelene med amla, som er rik på anti-aldring og anti-inflammatoriske egenskaper. Ved hjelp av denne øyekrem danner næring og hydrater huden. Ved å bruke denne øyekrem regelmessig, vil du få øynene i huden til å bli lysere, lettere og sunnere.

4. Biotique Bio Almond Beroligende og nærende øyekrem:

Hvis du leter etter en lettvekt og luksuriøs øyekrem, bør du vurdere å bruke denne øyekrem på daglig basis. Denne øyekrem fra Biotique inneholder mandelolje, Bihada og Suryamukhi hale som kan bidra til å avblåse området og holde det hydrert i lang tid. Ved hjelp av denne øyekrem sjømer huden og behandler også de mørke sirkler lett. Påfør øyekrem to ganger om dagen for å få de beste resultatene.

5. L'Oreal Paris Revitalift Laser X3 Øyekrem:

Beriket med koffeinens godhet, er denne øyekrem ideell for folk med bløte øyne. Koffein i øyekrem kan bidra til å de-bløffe øyebagene og forynge huden også. Denne krem ​​inneholder også en stor mengde fragmentert hyaluronsyre som bidrar til å forynge huden og stimulere det under øyeområdet. Denne øyekrem har en jevn tekstur som blir lett oppløst og dermed gir deg super myk hud. Denne øyekrem er effektivt godt å behandle fine linjer og rynker under øyet også.

6. Forest Essentials Intensive Eye Cream With Anise:

Denne effektive øyekrem fra Forest Essentials inneholder en høy mengde Anise. Anis er en aktiv ingrediens som inneholder vanndrivende egenskaper i den. Det er også kjent for dets antioksidanter og toning egenskaper som reduserer puffiness under øyet. Kremet inneholder også papaya som inneholder en høy mengde beta karoten som nærer huden og reduserer også de fine linjene under øyet.

7. Kroppshandelen Vitamin E Øyekrem:

Denne nærende og fuktighetsgivende krem ​​fra The Body Shop inneholder en høy mengde E-vitamin som bidrar til å beskytte under øyet fra skadelige UV-stråler. Det holder under øyet hydrert, noe som igjen bidrar til å redusere utseendet på fine linjer og rynker på huden. Du må forsiktig massere under øyet med denne krem ​​for å redusere puffiness.

Beste Øyeprodukter For Puffy Eyes 7 måter å bli kvitt puffy eyes immediately Hvordan bli kvitt Puffy Eyes After Crying 8 Sneakfulle grunner som skyldes under øye vesker og puffy øyne Hjemmelagde masker for puffy eyes Hvordan bekjempe puffete og slitne øyne Hvordan kurere bløffe øyne Anatomicals Puffy Eye Bag Slayer Revitaliserende Eye Mask Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: