Hudtype: tørr og av og til akne utsatt Hudtone: rettferdig med nøytrale undertoner

Hei dukker,

I dag skal jeg snakke om skyggen 'Heart Heating' fra Velvet Matte Lipstick-serien av Colorbar. Vil du vite hvordan det gikk for meg ?? Fortsett å bla.

Pris: INR 325 for 4,2 g Produktbeskrivelse: For en rik leppefarge med kremaktig glans, kan Velvet Matte Lipstick, som er tilgjengelig i fantastiske nyanser, tilsette leppene med livsstil. Den unike 2-i-1-formuleringen gir leppene en kremaktig, men matt finish. Et unikt produkt i India, det har super mykningsmidler som gir leppene et mykt og smidig utseende, samtidig som de holder dem næret med vitamin E. Oppholder seg i opptil 5 timer ved påføring, kan Velvet Matte Lipstick ytterligere accentueres med leppe glans og lip liner.

Min erfaring med Colorbar Velvet Matt Lipstick Heart Heating:

Unødvendig å nevne, "Velvet Matte" leppestift fra Colorbar har en gigantisk samling på rundt 50 nyanser. Stor og forvirrende, er det ikke? Alle som noen gang har bedt meg om en rimelig matt leppestift, er dette det første spekteret som slår meg opp umiddelbart. La oss nå begynne med emballasjen.

emballasje: Denne matte leppestiftkulen kommer inn i et skinnende rundt sølvrør med en gjennomsiktig hette på den. Fargen på skyggen er tydelig synlig fra toppen av leppestiftkulen, og du kan se gjennom leppestiftets skygge inni. Denne typen emballasje gjør skyggeidentifikasjonen enklere. På rørets kropp er merkenavnet skrevet i svart skrift.

Ingen detaljer om ingredienslisten er nevnt hvor som helst på emballasjen. Skyggenavnet og antall detaljer er også gitt på bunnen av leppestiftetuiet via et klistremerke. Luken lukkes med et hørbart klikk. Emballasjen er veldig solid og du kan enkelt bære den rundt overalt. Totalt elsker jeg den enkle, men klassiske emballasjen til denne leppestiften.

Skygge: Colorbar 'Heart Heating' er en super nydelig oransje farge med en blanding av røde undertoner til den. Det kan mer passende kalles som "skarlet" oransje. Fargen ser veldig levende ut på leppene. Det lyser min hud og ser ganske smigrende ut på meg. Denne nyansen er en ekte head-turner og er ganske en setningskygge. Det er perfekt for sommeren. Mange mennesker er nølende med å prøve oransje leppestifter og tenke på hvor dristig en titt det kan skape. Men denne nyansen er ganske slitesterk; du kan bruke den når som helst på dagen.

Den er perfekt for alle slags arrangementer. Du kan enkelt rocke slike fantastiske nyanser under fester og bryllupsmøter. Men personlig ville jeg ikke ha det på college. Fargen er ikke så dristig, og den vil flattere alle indiske hudtoner. Og hvis du vil legge til en naturlig glans i ansiktet ditt umiddelbart, må dette være ditt valg. I tillegg har den en matt finish, så det er definitivt egnet for langtidsslitasje uten hyppige oppslag.

pigmentering: Denne nyansen er perfekt pigment pakket. Det er høyt på pigmentering med en superrik fargeintensitet som er flott for alle! En enkelt sveipe er alt du trenger for å få ugjennomtrengelig dekning, men det trenger lite å trykke for å ta leppene riktig. Den dekker lip pigmentering godt. For mine lepper måtte jeg legge på to strøk av det for å få den beste fargebetaling.

Kvaliteten er veldig bra til denne prisverdien. Denne leppestiften har en veldig hyggelig vanilje duft. Personlig elsker jeg vanilje dufter, så jeg har ikke noe problem med denne lukten. Det bør ikke være et problem for følsomme neser som duften ikke er for overveldende.

Tekstur: I henhold til produktbeskrivelsen gir denne leppestiften en fløyel matt finish på applikasjonen. Teksturen tørker ikke mat. Det er mer av en kremaktig matt leppestift som gir fløyelsaktig finish ved påføring. Det har ingen form for glimmer eller glans i den og gir en vakker definisjon til leppene dine. Den har jevn applikasjon og slår ikke mye på leppene. Den kan bygges og justeres godt til lagdelingen.

Jeg elsket denne formelen, selv om den har en matt formulering, tørker den aldri ut leppene mine. Den nærende formuleringen av denne leppestiften skyldes tilstedeværelsen av vitamin E i ingredienslisten som lover å holde leppene dine sunne alltid. Men jeg vil ikke si at kremet i denne leppestiften er tilstrekkelig til å tilfredsstille kravene til åpenlyst tørke lepper. Den er perfekt for vanlige lepper.

Formelen glir på veldig jevnt og svært lite produkt er nødvendig for total dekning. Så, dette leppestiftet føles ekstremt behagelig på mine lepper. Den har en fjærlampformel og føler ikke at jeg har noe på leppene mine. Derimot; denne er definitivt ikke en overføringsfri leppestift som formelen ikke er helt matt. Det overfører litt, men fargeintensiteten på leppene varierer ikke mye på grunn av dette. Det krøller eller fremhever ikke de fine linjene i leppene dine.

En annen ting om dette området er at de forlater en fremtredende flekk ved fading. Men denne nyansen produserer flekk etter at den har bleknet bort. Du kan telle denne tingen på demeritslisten. Men det knekker ikke eller flipper av. Så leppene dine føles ikke tøffe etter at du har på seg det. Formelen er matt, for å unngå å fremheve noen form for patchiness eller å bosette seg i fine linjer, er peeling nødvendig. Jeg foretrekker vanligvis å preppe mine lepper og fuktighet det med en leppebalsam for å unngå tørrhet.Annet enn eksfolieringsdelen, har jeg absolutt ingen klager om dens tekstur og kvalitet.

Oppholdsstyrke: Denne leppestift varer i over 5-6 timer uten mat eller drikke. Problemet med denne leppestiften starter etter å ha tunge måltider som det gradvis begynner å falme vekk fra midten av leppene dine. Så klærne er ganske bra, men disse overfører litt. Som jeg allerede nevnte før, forlater disse en flekk etter fading, men flekken som ligger bak denne skyggen er ikke så fremtredende.

Hvis du ikke har noe problem med flekker, vil det være helt greit for deg. Det er imidlertid ganske enkelt å bruke på nytt fordi det ikke føles klistret i det hele tatt. Det er ganske jevnt og blir ikke rotete. Lippestiften kan enkelt fjernes med sminkefjerner.

Alt i alt: For en leppestift-freak-jente som meg, som holder jonglering mellom forskjellige merker, er fløyelmatteområdet fra Colorbar et anstendig kjøp, og jeg er mer eller mindre fornøyd med kjøpet. Det er en perfekt sommer nyanse, og jeg elsker det sikkert.

Fordeler med Colorbar Velvet Matte leppestift Hjerteoppvarming:

• Reisevennlig emballasje og praktisk å bruke. • Flott skyggevalg. • En super nydelig oransje farge med en blanding av røde undertoner til den. • Erklæring skygge. • Perfekt for somre. • Veldig rimelig. • Perfekt for fester og bryllup. • Dekker leppepigmentering. • Ser vakkert ut på leppene. • Passer til rettferdige til middels hudtoner mer. • Stor pigmentering. • Lett og behagelig. • Gir en fløyels matt finish. • Glatt og kremaktig tekstur. • Føler seg ikke tørr i det hele tatt. • Anstendig oppholdskraft. • Ikke sprekk eller flak av. • Løsner ikke i fine linjer. • Fjerning er ganske enkelt.

Cons av Colorbar Velvet Matte leppestift Hjerteoppvarming:

• Overfører litt på objekter. • Prepping opp og fuktighet av lepper er nødvendig. • Kan ikke overleve tunge måltider. • Glemmer en flekk på leppene etter fading, men det er ikke veldig fremtredende.

IMBB Rating: 4.8/5 Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Colorbar Velvet Matte leppestift hjerteoppvarming? Jeg anbefaler dette!

Colorbar Velvet Matt Lipstick Feeling Hawt Colorbar Velvet Matte Lipstick Vil Bli Colorbar Velvet Matt Lipstick Crazy Boat Colorbar Velvet Matte leppestift Nauty Gurl Colorbar Velvet Matte Leppestift: Blush Colorbar Velvet Matt Lipstick Raise Ur Glass Colorbar Velvet Matte leppestift i Bare Colorbar Velvet Matte Lipstick - Hot Hot Hot 6 Colorbar Velvet Matte Lipstick Bilder, fargeprøver

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: