Hudton: Medium Solbrun Hudtype: Oljelig Sensitiv

Hei damer!

I dag skal jeg vurdere Spinz BB Brightening og Beauty Fairness Cream. Les videre for å vite mer om det.

Pris: INR 52 for 15 g Produktbeskrivelse: Vi presenterer neste generasjon av rettferdighetskrem! Presentere alle New Spinz BB Fairness Cream - Kremet er så mykt og silkeaktig at det enkelt blandes med huden din. Den dekker umiddelbart alle dine mørke flekker og gir deg en oljefri, naturlig utseende. Det er så kraftig at 89/100 kvinner elsket det og har sagt at det er bedre enn deres nåværende rettferdighetskrem. Nå får du perfekt hud hver dag.

Min erfaring med Spinz BB Brightening og Beauty Fairness Cream:

Spinz BB Brightening og Beauty Fairness Cream kommer i en pen rose gullrør sammen med en papirboks med all informasjon som skrives ut over den. Det er en veldig enkel og grunnleggende emballasje som er helt enkelt å bære rundt. Det er ikke noe utrolig med emballasjen, men det er fortsatt et godt rør.

De tilbyr bare en nyanse og har ikke nevnt noe navn på skyggen. Det er faktisk en gulfarget varm beige skygge, som er ganske bra for mellomstore indianer hudtoner. Det kan se for gult på veldig rettferdige eller kule tonete hudtoner; det er ikke best for dusky skjønnheter heller. Men når jeg blander skyggen, justerer den lett med min hudtone og ser ikke hvit ut.

Siden den har en lett bøyelig tekstur, vil den fungere på de fleste indiske hudtoner. Men jeg er ikke fornøyd med bare en nyanse. Denne nyansen kan ikke gi noen dekning til huden. Det er en ren dekning BB-krem som bare dekker lys misfarging eller dullhet. Det kan ikke engang ut hudton eller kan ikke skjule flekker eller pigmentering. Det gir bare en lysstyrke til huden og gjør den ser frisk ut.

Denne BB-krem har en myk og glatt mousseaktig tekstur som glir lett. Med fingrene ser det så ujevnt og overveldende ut, så jeg foretrekker å bruke en pensel. Med en pensel blandes den ganske enkelt. Det gir en jevn fløyelsaktig finish på huden. Det føles veldig behagelig og lett, så det er bra for daglig bruk. Det gjør at huden min ser øyeblikkelig glatt, myk og frisk ut. Jeg liker sin fløyelsmatte tekstur som det holder huden frisk.

Denne krem ​​gjør aldri huden min oljeaktig. Det kan ikke styre olje og T-sonen blir oljeaktig igjen like etter 2 timer. Det ser fortsatt fint ut på huden, da det ikke er noen patchiness. Det klamrer seg aldri til tørr flekker. BB-krem gir en god mengde hydrering til huden og holder den myk. Den passer også godt til min følsomme hud. Den har en frisk duft som alle ønsker.

Varemerket hevder at dette er en rettferdighetskrem, og jeg liker ikke taglinjen i det hele tatt. Jeg mener, hvorfor har denne BB-krem blekningen? Uansett, denne krem ​​kan ikke gjøre deg rettferdig. Det gir bare en midlertidig lysstyrke til huden, som fades bort innen få timer. Det kan gjemme dullness og få huden til å lyse på en ikke-sminke dag skjønt.

Hvis du vil ha dekning, er dette ikke BB-kremet for deg. Det er bare en vanlig øyeblikkelig lysende krem ​​som gir deg en fin glød og holder huden myk og glatt. Kremen krever også å gi solbeskyttelse, men inneholder ikke noen SPF.

Det varer rundt 3 timer, og så begynner det å bryte fra smiletlinjen eller fra T-sonen og ser ganske bleknet også. Det kan ikke kontrollere olje utover 2 timer. Faktisk kan det ikke engang overleve en varm dag. Derfor trenger jeg en touch-up for å holde huden frisk.

Totalt sett er det den mest prisgunstige BB Cream i India, og det er faktisk en ganske gjennomsnittlig ansiktsfløde. Det blir lett absorbert og forlater huden fløyelsaktig myk. Jeg liker ikke det som en BB-krem, men jeg liker det som en vanlig ansiktscreme. Jeg kommer ut for det når jeg ikke vil bruke sminke, men vil at huden min skal se frisk ut. Likevel er det ikke noe utrolig med denne kremmen.

Fordeler med Spinz BB Brightening og Beauty Fairness Cream:

Fin, liten emballasje. Super rimelig. Skygge tilpasser seg huden godt. Ser naturlig ut og frisk på huden. Myk mousse tekstur. Blander godt. Gir en fløyelsmattig finish. Hydra. Ingen patchiness eller tørrhet. Ser ikke kakeaktig ut. Aldri etterlater hvitt støpe. Føler seg super lett og behagelig. Gir umiddelbar friskhet og lyse glød.

Cons av Spinz BB Brightening og Beauty Fairness Cream:

Tilgjengelig i bare en nyanse. Vanskelig å blande med fingrene. Kan ikke gi noen dekning. Falsk rettferdighetskrav. Lav oppeffekt. Ingen SPF.

IMBB Rating: 3/5 (Vurdert 3 som det er en anstendig ansiktscreme.) Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Spinz BB Brightening og Beauty Fairness Cream? Nei, jeg vil ikke kjøpe det som jeg har mye bedre BB kremer. Selv du kan hoppe over det som en BB-krem. Hvis budsjettet ditt er lavt, og du leter etter en lysende krem, kan du prøve det, men les avkkene på forhånd.

Spinz Sun-Tan Remover Instant De-Tan Cream Estee Lauder Cyber ​​White HD Avansert Brightening BB Creme SPF 50 Estee Lauder Crescent White Full Cycle Brightening UV Beskytter SPF 50 Himalaya Clear Complexion Whitening Day Cream Dr. Jart + Premium BB Beauty Balm SPF 45 Whitening Anti Wrinkle Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream The Face Shop BB Power Perfection Pute

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: