Hudtone: Middels rettferdig, varm undertoner

Hei alle sammen,

I dag skal jeg dele mine synspunkter om Maybelline Colorsensational Matte Metallics leppestift i skyggen 'Hot Lava'. Les videre for mer informasjon om produktet.

Produktbeskrivelse: Mattes går metallisk. Sofistikert børstet metalltekstur i overdådige metalliske farger for ditt mest sensasjonelt forgylte-y-lip look. Fra hot lava og kobber gnist til pistol og silke stein, få det matte metalliske utseendet med Maybellines nye supremely sensasjonelle.

Pris og antall: 299 PHP eller 450 INR for 3,9 g

Min erfaring med Maybelline Colorsensational Matte Metallics Lipstick Hot Lava:

Emballasje av leppestift er vanlig og som alle andre leppestifter av Colorsensational-serien. Det er bare en endring i fargen på hetten. Lippestiftrøret er rektangulært og kommer innpakket i et cellofanpapir, som har nødvendige detaljer om produktet. Røret har en speilfinish og den lukkes med en lang gjennomsiktig svart farget plasthette.

Det er et fargekodet klistremerke på undersiden av leppestiftrøret, som bærer skyggenavnet og nummeret. Merkets tagline er trykt på leppestiftrøret i små svarte skrifttyper. Samlet sett er emballasjen enkel og reisevennlig. Men det er ingenting for fancy om det.

Skyggen "Hot Lava" er en ekte rød farge med noen koralfarger. Den har massevis av metallisk glimmer i den, noe som gir en fin metallisk finish til leppestiftet. Shimmers i denne leppestiften er svært små og finmalet i leppestift og gir en fin og ikke-klumpete finish til leppestiftet. Jeg personlig elsker metallisk utseende av denne spesielle skyggen.

Shimmers er subtile og nydelige. Ifølge merkevaren er denne skyggen mest smigrende for middels hudfarger, og den passer de fleste indiske hudtonene. Shimmers legger en fin dimensjon til leppestiftet. Det er levende sommerfarge. For det meste har den metalliske ferdig leppestiften en crème formulering, slik at den matte formuleringen gjør en forskjell.

Denne nyansen har delvis ugjennomsiktig dekning. Fargen kan bygges med to-tre swipes. Det ser selv ut på leppene og ser ikke ut ujevn. Det dekker pigmentering av leppene pent. Den har en mild vanilje duft, som er knapt plagsom. Det er litt sterkt i utgangspunktet og fades bort innen få minutter.

Tekstilens tekstur er myk, glatt og kremaktig. Det glir lett på leppene og forårsaker ikke noe å dra. Men det slenger litt og trekker leppene, hvis leppene ikke er godt eksfoliert og fuktet. Det er så lett og føles super behagelig på leppene. Den har ikke tykk eller tung tekstur.

Det er ingen klebrighet i formelen. Det er heller ikke for tørking eller veldig fuktighetsgivende. Så jeg bruker alltid en leppebalsam under for å holde leppene mine hydrert lenge. Lippestiften har ingen tendens til å krøle, selv om den er lagdelt på. Det ser ikke ujevn ut og det går ikke inn i de fine linjene i leppene. Det overfører ikke så mye.

Levetidens levetid er et sted rundt 4-5 timer på leppene mine uten å ha mat. Men det overlever ikke tunge måltider og svindler bort helt og lar gullskimmere over alt. Shimmers ser glatt ut og krever øyeblikkelig gjenbruk. Det er lett å fjerne. Shimmers blir tørket av lett og leppestiften har ingen flekkerproblemer.

Fargeprøver:

Pros av Maybelline Colorsensational Matte Metallics Leppestift Hot Lava:

God emballasje Ganske metallisk nyanse Ikke-klumpete shimmers Matt finish God pigmentering Farge kan bygges Glatt tekstur Ingen slep av lepper Glatt applikasjon Ikke-tørrende formel Anstendig varig makt Ikke-plage duft Overfører ikke mye Ingen patchiness Lett å fjerne

Ulemper med Maybelline Colorsensational Matte Metallics Lipstick Hot Lava:

Kunne ikke overleve måltider Ikke veldig fuktighetsgivende

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg tilbakekjøpe / Anbefale Maybelline Colorsensational Matte Metallics Lipstick Hot Lava? Ja.

Maybelline Color Sensational Matte Metallics Lipstick Gunmetal Maybelline Color Sensational Matte Metallics leppestift Serpentine Maybelline Colorsensational Matte Metallics leppestift smeltet bronse Maybelline Color Sensational Matt Metallics Lipstick 974 Silk Stone Maybelline Color Sensational Matte Metallics leppestift Kobber gnist Maybelline Color Sensational Matt Metallics Lipstick Pure Gold Maybelline Color Sensational Matte Metallics leppestift 966 Kobber Rose 10 Maybelline The Loaded Bolds Colorensational Lipstick Photos, stikkord Maybelline The Loaded Bolds av Colorsensational Lipstick Sunny Coral Maybelline Color Sensational Levende 1 Scarlet Red Levende Matte Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: