Hudton: Middels rettferdig, varm undertoner

Hei damer,

Min leppestift obsession har gjort meg kjøpe det mest dramatiske og ukonvensjonelle spekteret av leppestifter kalt Maybelline Color Sensational Matte Metallics Lipstick. Det er en grå, gull, grønn og mange flere. I dag skal jeg dele mine synspunkter på Maybelline Color Sensational Matte Metallics leppestift i skyggen "Gunmetal". Les videre for mer informasjon om produktet.

Produktbeskrivelse: Mattes går metallisk. Sofistikert børstet metalltekstur i overdådige metalliske farger for ditt mest sensasjonelt forgylte-y-lip look. Fra hot lava og kobber gnist til pistol og silke stein, få det matte metalliske utseendet med Maybellines nye supremely sensasjonelle.

Pris og antall: 299 PHP eller 450 INR for 3,9 g

ingredienser:

Min erfaring med Maybelline Color Sensational Matte Metallics Lipstick Gunmetal:

Emballasje av leppestift er vanlig som alle andre lipsticks av farge Sensasjonell rekkevidde. Det er bare en endring i fargen på hetten. Lippestiftrøret er rektangulært og kommer innpakket i et cellofanpapir, som har nødvendige detaljer om produktet. Røret har en speilfinish og den lukkes med en lang gjennomsiktig svart farget plasthette.

Det er et fargekodet klistremerke på undersiden av leppestiftrøret, som bærer skyggenavnet og nummeret. Merkets tagline er trykt på leppestiftrøret i små svarte skrifttyper. Samlet sett er emballasjen enkel og reisevennlig. Men det er ingenting for fancy om det.

Dette er første gang Maybelline har kommet opp så dramatiske nyanser i sin faste linje. Skyggen "Gunmetal" er en blå-svart skygge med noen gråtoner. De har laget en blå leppestift virkelig wearable. Den har fine sølvskimmere i den, noe som gir en stilig metallfinish til den. Shimmers er middels i størrelse. Selv om shimmers ikke er gal, er de lett merkbare. Denne fargen er ikke for svakhjertede mennesker. Og den beste delen om denne leppestiften er at en svært få apotek merker lanserer slike uvanlige nyanser, og det også med en fantastisk kvalitet.

De fleste av nyanser i dette området har gjennomsnittlig pigmentering. Denne nyansen har delvis ugjennomsiktig dekning. Fargen kan bygges med bare to swipes. Det ser selv ut på leppene og dekker lett pigmenteringen. Til tross for å ha shimmers, er det ingen grittiness i tekstur. Den har en mild vanilje duft, som er knapt plagsom. Det er litt sterkt i utgangspunktet og fades bort innen få minutter.

Tekstilens tekstur er myk, glatt og kremaktig. Det glir lett på leppene og forårsaker ikke noe å dra. Men det slenger litt og trekker leppene, hvis leppene ikke er godt eksfoliert og fuktet. Det er så lett og føles super behagelig på leppene. Den har ikke tykk eller tung tekstur. Det er ingen klebrighet i formelen. Det er heller ikke for tørking eller veldig fuktighetsgivende. Så jeg bruker alltid en leppebalsam under for å holde leppene mine hydrert lenge. Lippestiften har ingen tendens til å krøle, selv om den er lagdelt på. Det ser ikke ut ujevn og overfører ikke så mye.

Levetiden på leppestiften er et sted rundt 4-5 timer på leppene mine, men senere setter det seg inn i de fine linjene i leppene. Shimmers ser glorete ut og det krever øyeblikkelig gjenbruk. Det er lett å fjerne. Shimmers blir tørket av lett og leppestiften har ingen flekkerproblemer.

Fordeler av Maybelline Farge Sensasjonell Matte Metallics Leppestift Gunmetal:

 • God emballasje.
 • Ganske metallisk nyanse.
 • Ikke-klumpete shimmers.
 • Matt finish.
 • God pigmentering.
 • Farge kan bygges.
 • Glatt tekstur.
 • Ingen slep av lepper.
 • Glatt applikasjon.
 • Ikke-tørrende formel.
 • Anstendig varig makt.
 • Ikke-plage duft.
 • Overfører ikke mye.
 • Ingen patchiness.
 • Lett å fjerne.

Cons of Maybelline Color Sensational Matte Metallics Leppestift Gunmetal:

 • Uvanlig nyanse.
 • Vanskelig å bære.
 • Setter seg inn i de fine linjene i leppene.
 • Ikke veldig fuktighetsgivende.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg tilbakekjøpe / Anbefale Maybelline Color Sensational Matte Metallics Lipstick Gunmetal? Ja, hvis du liker å leke med farger, kan du gi det et skudd.

Maybelline Color Sensational Matte Metallics leppestift Serpentine Maybelline Colorsensational Matte Metallics leppestift smeltet bronse Maybelline Color Sensational Matt Metallics Lipstick 974 Silk Stone Maybelline Color Sensational Matte Metallics leppestift Kobber gnist Maybelline Color Sensational Matt Metallics Lipstick Pure Gold Maybelline Color Sensational Matte Metallics leppestift 966 Kobber Rose 10 Maybelline The Loaded Bolds Colorensational Lipstick Photos, stikkord Maybelline The Loaded Bolds av Colorsensational Lipstick Sunny Coral Maybelline Color Sensational Levende 1 Scarlet Red Levende Matte Lipstick Lime Crime Posh Metallic Velvetines Liquid Lipstick L'Oreal Paris Color Riche Gold Obsession Metallisk leppestift Rouge Gold L'Oreal Paris Color Riche Gull Obsession Leppestift Le Gold L'Oreal Paris Color Riche Gold Obsession Metallisk leppestift Rouge Gold Priyanka Chopra Gunmetal Smokey Eye Makeup Look Essence Gunmetal Vanntett Gel Eye Eye Pencil ELF Essential Shimmer Eyeliner Pencil Twinkle Teal, Gunmetal

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: