Denne artikkelen er en gjennomgang av en fuktighetsgivende toner av The Face Shop - Rice Ceramide Moisturizing Toner. Den har en veldig unik konsistens. Det er tykt og viskøst i motsetning til vanlige tonere som har en vass konsistens. Jeg legger vanligvis toner til "Ten Step Korean Skin Care Routine" -testen, og hvis jeg merker noen endring i hudtekstur, ser jeg det bare verdig av pengene mine, ellers er det et tilbehør som kan unngås.

Produktbeskrivelse: Ris og ceramid arbeider hånd i hånd for å gi huden mer intens fuktighet i denne oppdaterte formuleringen. Fuktrike næringsstoffer og ekstrakter bidrar til å styrke huden fra innsiden, forbedre elastisiteten og gjenopplive den videre. Pris: $12.26

Min erfaring med The Face Shop Rice Ceramid Fuktighetsgivende Toner:

Jeg elsker å slather ansiktet mitt med ansikts tåke og hud tonere, spesielt de fra de koreanske merkene. Derfor er ansiktstoner en stor del av min koreanske hudpleie. Tonere og tåker legger øyeblikkelig hydrering til tørr hud og prep det for ytterligere hudpleie og påfølgende sminkeapplikasjon.

En toner skal brukes rett etter rengjøring og ansiktsvask. Det er best å bruke det før vann på huden tørker ut helt og gir en elastisk følelse til huden. Denne toneren fra The Face Shop kommer i en flaske med en emballasje som ligner på hostesirup-emballasje. Det har ikke en pumpe dispenser slik at produktet ikke kan sprøytes direkte på ansiktet, men må dobles på med en bomullspute eller klappes på med palmer. Emballasjen er ikke unik, men tjener formålet godt.

Dette produktet inneholder for det meste vann og glyserin, og den tredje ingrediensen er alkohol som kan være litt tørking for noen, men siden den er den tredje ingrediensen, vil prosentandelen bli lavere enn de to første. Den inneholder risbranekstrakt som er fuktighetsgivende og er et godt eksfolierende middel. Den inneholder også ceramid som også er et godt fuktighetsgivende middel. Bortsett fra dette inneholder produktet kjemikalier som polymerer og tungoljer, som i hvert fall ikke gir meg klage. Den inneholder ikke paraben eller kunstig fargestoffer, men inneholder kunstig duft.

Produktet kommer i en 150 ml størrelse flaske som er god mengde for pengene betalt. Den har også en mindre versjon. Den har en veldig subtil blomsterduft som forsvinner snart. Hvis dette er den eneste toneren på min forfengelighet, ville jeg bruke den, men hvis jeg må velge fra en masse tonere, ville jeg gi det et pass.

Pros av The Face Shop Rice Ceramide Fuktighetsgivende Toner:

  • En rimelig ansikts toner, kommer i en god størrelse flaske.
  • Emballasjen er ikke tiltalende, den er solid.
  • Subtile, blomsterduft.
  • Ingen kunstig farge.
  • Ingredienslisten er tydelig beskrevet på engelsk (ikke vanligvis gjort av andre koreanske merker).
  • Ingredienslisten er veldig tiltalende og har for det meste naturlige ingredienser.
  • Tilfører litt fuktighet i huden og forbereder den til ytterligere lagring av hudpleieprodukter.

Ulemper ved ansiktsbutikken Rice Ceramide Moisturizing Toner:

  • Tilgjengelighet kan være et problem for noen, men noen koreanske nettsteder sender også til India.
  • Emballasjen har ikke en pumpedispenser, noe som er skuffende for meg.
  • Inneholder noen få naturlige ingredienser, har kjemikalier for det meste.

Kjennelse: Denne toneren har en unik konsistens (den er viskøs som er sjelden for tonere). Jeg finner meg ikke selv å nå det ofte, og jeg vil ikke kjøpe det igjen. Jeg anbefaler det bare til de som ønsker å dabble med nye produkter ellers kan det hoppes over. IMBB Rating: 3/5

The Face Shop Rice Vann Bright Cleansing Foam The Face Shop Rice Vann Bright Cleansing Water The Face Shop Rice Vann Bright Lip & Eye Makeup Remover The Face Shop Rice Vann Bright Rice Bran Alt i ett Cleanser The Face Shop Rice Vann Bright Rice Bran Foaming Cleanser Olay Active Botanicals Fuktighetsgivende Toner Caudalie fuktighetsgivende toner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: