Hud: Sensitiv, Kombinasjon

Hei alle sammen,

I dette innlegget deler jeg mine synspunkter på Bobbi Brown Lathering Tube Soap. Dette rengjøringsmiddelet er egnet for vanlige til oljeaktige hudtyper. Jeg har en sensitiv og kombinert hud, les videre for å vite om denne passer meg eller ikke.

Pris: $34 Produktbeskrivelse: En unik såpeformel med en rik, luksuriøs lathering-handling som løfter opp sminke og smuss. Mykner huden og gir maksimal fuktighet. Egnet for fet til vanlige hudtyper. Et kokosnøttekstrakt derivat renser dypt, men forsiktig, mens en blanding av aprikos, søtt mandel og hvetekimoljer hydrerer og puter huden for en utrolig ren, myk og forfrisket følelse. Shea smør gir umiddelbart maksimal fuktighet. Hvordan å bruke: Påfør på fuktig hud. Masser forsiktig inn i en skum, unngår øyeområdet. Skyll med varmt vann.

ingredienser: Vann, akvarium, kaliummyristat, glycerol , Vitis Vinifera (Grape) Frøolje, Sesamum Indicum (Sesam) Frøolje, Rosa Canina (Rose) Fruktolje, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Frøolje, Olea Europaea (Oliven) Fruktolje, Prunus Amygdalus Dulcis (Søt Almond) Olje, Oenothera Biennis Olje, Prunus Armeniaca (Aprikos) Kernel Olje, Brassica Campestris (Rapeseed) Frøolje, Citrus Grandis (Grapefrukt California), Lavandula Angustifolia (Lavendel), Rosmarinus Officinalis (Rosemary), Squalan, Cetearylalkohol, Petrolatum, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Metyldihydrojasmonat, Polyquaternium-7, Peg-3 Distearat, Dinatrium Edta, Limonene, Linalool, Metylklorisotiazolinon, Metylisotiazolinon.

Min erfaring med Bobbi Brown Lathering Tube Soap:

Jeg hadde kjøpt Bobbi Brown Lathering Tube Soap for noen måneder siden. Dette produktet er egnet for fet til normale hudtyper. Jeg har følsomhet for kombinert hudtype, som har en tendens til å bli tørr om vinteren og bli fet i sommer.

Denne lathering såpe kommer pakket i et sølvfarget rør med en svart farget hette. Hetten har et lite uttak for å ose ut krem, som forhindrer spild. For det andre er en røremballasje hygienisk. Denne røret kommer pakket i en hvit farget pappkasse. Emballasje kan kalles reisevennlig. Det er en hvitfarget, rik, kremaktig og myk teksturformel. Laget av kokosnøttekstrakt-derivater, har denne formelen en blanding av aprikos, søt mandel, hvetekimolje og sheasmør.

Det er et godt rengjøringsmiddel som renser huden min grundig, holder huden myk og smidig. Det fjerner all smuss og urenheter. Jeg bruker den over fuktig ansiktshud og det lunder lett. Imidlertid har formelen en tendens til å gjøre huden min litt tørr om vinteren og noen ganger også forårsaker breakouts om sommeren. Men for en annen mening spurte jeg en person som hadde normal hud å bruke den; og viola, var resultatene gode. Det renser huden grundig, holder den fuktig, tørker ikke eller forårsaker noen utbrudd.

Etter min mening passer dette produktet definitivt folk med normale hudtyper uten problem. Siden det ikke er laget for kombinasjon og sensitive hudtyper, kjøper jeg ikke denne formelen. Men personen i min familie som brukte denne lathering tube såpe, er definitivt kommer til å tilbakekjøpe. Prisen på dette produktet kan være en con for noen.

Fordeler av Bobbi Brown Lathering Tube Soap:

  • Rik, luksuriøs lathering formel som løfter av sminke og smuss.
  • Mykner huden og gir fuktighet.
  • Egnet for fet til vanlige hudtyper.
  • Har kokosnøtt ekstrakt derivat, som bidrar til å rense ansiktshuden dypt, men likevel forsiktig.
  • Inneholder blanding av aprikos, søt mandel og hvetekimoljer som hydrerer og puter huden for en utrolig ren, myk og forfrisket følelse.
  • Sheasmør gir maksimal fuktighet.
  • Tubeemballasje er hygienisk.
  • Reisevennlig emballasje.

Ulemper med Bobbi Brown Lathering Tube Soap:

  • Etter min mening er det ikke tilrådelig å kombinere og følsomme hudtyper.
  • Prisen er litt dyrt.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Bobbi Brown Lathering Tube Soap? Jeg anbefaler absolutt dette produktet for normale hudtyper. Jeg kjøper ikke igjen siden det ikke passer for min hudtype.

Bobbi Brown Soothing Cleansing Milk Bobbi Brown Soothing Cleansing Oil Bobbi Brown Conditioning Brush Cleanser Bobbi Brown Ekstra Balm Skyll Anatomicals Java Lather Coffee Buzz Body Cleanser Bath og Body Works Wild Honeysuckle Daily High Lather Scrub Garnier Pure Active Sensitive Anti-Blemish Såpefri Gel Vask Kama Såpefri Cleanser Kama Ayurveda Ubtan Soap Free Body Cleanser Shea Moisture African Black Soap Clarifying Mud Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 24 2019