Hei alle sammen,

Jeg elsker den siste trenden med å bruke sminkeolje under fundamentet som bidrar til å oppnå en vakker glød på ansiktet og gir en jevn base å jobbe med. De fleste oljer som er tilgjengelige i markedet, er super dyre, og jeg var på utkikk etter et billigere alternativ som jeg har fet hud og jeg var ikke sikker på hvordan en olje ville fungere på huden min. Da jeg så dette alternativet på nettet, ble jeg opptatt! Les den detaljerte anmeldelsen for å vite mer om Makeup Revolution Baking Oil og hvordan det virket på min oljeholdige hud.

Produktbeskrivelse: Del hudpleie, delmake-up, vår bakolje inneholder en unik blanding av naturlige oljer som nærer og øker utstrålingen for alle hudtyper - fra tørr til fet. Masser noen dråper inn i huden før du bruker sminke for å lage en silkemyke base. For en langvarig finish, følg med Baking Powder for å sette, mattify og lås inn ditt utseende. Kan også brukes til å glatte cuticles og tørre områder på kroppen. (Makeup revolusjon har blitt revolusjon skjønnhet nå og produktet er kalt revolusjon baking olje på deres hjemmeside ....). Pris: $9

ingredienser:

Min erfaring med Makeup Revolution Baking Oil:

Produktet kommer i en liten gjennomsiktig glassflaske med rosa gull og svart glassdråper festet til den. Navnet på produktet og noen få detaljer er trykt rundt flasken. Glassflasken gir den en luksuriøs følelse, men det er ikke praktisk å reise. Jeg pakker den i masse bobleomslag når jeg bærer den i sminkeposen min. Med tanke på prisen, er emballasjen stilig, men det kan være et problem med å bære det (forslag - pakk det inn i massevis av boble wrapper hvis du må ta det et sted).

Oljen ser veldig lysegul i fargen når den er i flasken; Men når den påføres, er den fargeløs. Oljen føles litt tykk når du tar dråper i hånden, men når du begynner å spre, sprer den seg jevnt. Det er ikke tungt i det hele tatt, men 2-3 dråper er nok for hele ansiktet. Mitt oljeholdige ansikt trenger maksimalt to dråper. For tørr hud tror jeg 3 dråper blir gode.

For sminkeoljer tror jeg at vi skal begynne med mindre mengde og deretter bruke mer om nødvendig. Oljen har en veldig svak, søt lukt som jeg liker. Men lukten lurer ikke lenge. Da jeg la oljen på basen min, skapte den en myk, glatt base. Jeg har porer og denne oljen uthevede dem ikke. Det virket mye som min vanlige primer. Det lyste ikke opp i ansiktet eller noe sånt, men grunnlaget påførte seg veldig jevnt over oljen.

Min hud føles silkeaktig og glatt etter at jeg har brukt oljen. Jeg bruker ofte MAC Studio Fix Powder and Foundation og det føles tørt på ansiktet mitt, men når det brukes over denne oljen, ble tørrhetsproblemet sortert. Det gjør ikke ansiktet mitt oljeaktig eller svett. Oljen viser ikke noe «bakende effekt» på egen hånd, men det hevder det heller ikke. Det trenger et innstillingspulver for å bake sminke og gjøre det matt. Jeg prøvde aldri å bruke den uten et pulver. Når det brukes med pulver, gjør det sminkematte og langvarig.

Jeg har også brukt den på neglene mine. Det gjør neglene til å bli rosa og glatte.

Samlet sett er jeg imponert over oljen. Det er ikke noe eksepsjonelt, men som nybegynner er jeg fornøyd med produktet.

Pros av Makeup Revolution Baking Oil:

 • Hyggelig emballasje.
 • Dropper emballasje.
 • Veldig rimelig.
 • Ikke-klebrig formel.
 • Kan brukes på ulike måter.
 • Sprer jevnt på huden.
 • Gir matte og en jevn base for å legge grunnlag.
 • Tørker ikke ut ansiktet.
 • Hjelper pulver til å sette sminken i en matt finish for lenge.
 • Healer tørr hud.
 • Gjør negler ser sunnere ut.

Ulemper med Makeup Revolution Baking Oil:

 • Glassflaske kan bryte.
 • Ingenting eksepsjonelt.

Vil jeg anbefale / tilbakekjøpe makeup revolusjon Baking Oil? Ja, du kan prøve. Jeg kan investere i noe bedre når dette kommer over eller kan kjøpe det igjen.

Makeup Revolution Ghost Avslutt Luxury Baking Powder Makeup Revolution Luxury Banana Powder Makeup Revolution Ultra All Day Prime og Anti-Shine Balm Makeup Revolution Precision Svamp Skal du "Bake" din sminke Hvorfor du ikke bør bruke maisstivelse til å bake ansiktet ditt Makeup Revolution I Hjerte Makeup Triple Baked Highlighter - Goddess of Love Korres Wild Rose Vitamin C Aktiv Brightening Oil Palmers kakao smørformula hudterapi ansiktsolje

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Apr 01 2020