Hilsener alle,

I dette innlegget vil jeg dele mine synspunkter om Lotus Herbals Colorkick Lip Sugar - Sugar Rose. Disse "Lip Sukker" har nylig blitt lansert av Lotus. La oss komme inn på detaljene for å vite mer om det.

Pris: INR 299 for 3 g Produktbeskrivelse: Colorkick Lip Sugar fra Lotus Herbals er en dobbel kombinasjon av farge og omsorg. Det helbreder som leppebalsam og gir ekstrem farge som glans. Med SPF-20 beskytter den leppene mot UV-stråler og holder dem myke og smidige.

Egenskaper: • Forbedrer leppens naturlige farge • Forbedrer leppestrukturen på vanlig bruk • Har en liten tonet som ser ut som en leppeglans • Har helbredende egenskaper av leppebalsam • Exfoliates for tørre og hakkede lepper Aktive ingredienser: Sukker - Best exfoliating agent som fjerner soling og lyser de mørke leppene. Sukker nærmer leppene samtidig som det gir plumpeffekt, glans og ekstrem hydrering. Kokum Smør - Emollient rik smør som fungerer som en effektiv fuktighetskrem og regenererer leppe hudceller. Shea Butter - Utrolig nærende og fuktighetsgivende og fungerer som en naturlig solkrem. Vitamin E - Kraftig antioksidant og det opprettholder den ungdommelige tekstur av leppene ved å redusere tegn på aldring

Hvordan å bruke: • Glid langs leppene på daglig basis for å forbedre fargetonen på leppene, bruk fingertuppene for peeling for å fjerne tørre og hakkede lepper. • Bruk over natten til å forbedre leppestrukturen og for ekstrem hydrering

Min erfaring med Lotus Herbals Colorkick Lip Sugar Rose:

Lotus Herbals Colorkick Lip Sugar - Sugar Rose kommer i en svingbar, ganske rosa tube-lignende emballasje. Røret er ikke jevnt formet og ser mer ut som en flaske med gjennomsiktig hette. Hetten lukkes med lyden av et klikk, noe som sikrer at det ikke vil komme seg av seg selv. Emballasjen er veldig solid. I motsetning til andre leppebalmer kommer denne inn i en gjennomsiktig boks. Ytre boksen inneholder bare produktbeskrivelse mens røret selv bærer bare skyggenavnet.

Ingredienslisten mangler helt. Alle leppens sukker har lignende emballasje og kan differensieres med skyggenavnet skrevet nederst. Annet enn det, har leversukkeret en gjennomsiktig hette som også gjør det enkelt å identifisere skyggen. Når kulen er vridd ned, går den helt inn i røret, som forhindrer det i å bryte. Samlet sett er emballasjen ganske søt, enkel å bruke og reisevennlig.

'Sugar Rose' er en vakker rød nyanse. Den har en glansig glans på den som forbedrer leppene perfekt. Skyggen ser veldig dyp og rik pigmentert i kulen, men er faktisk lett pigmentert. Skyggen ser nesten klar ut med en rødvask i en enkelt sveipe, men med flere swipes (3 til 4 swipes on hand swatches), viser den sin sanne farge.

På mine pigmenterte lepper begynner det å dukke opp med 4 til 5 swipes og kan ikke skjule pigmenteringen. Moren min har mer pigmenterte lepper enn mine, og i hennes tilfelle viser fargen i 6 til 7 swipes. Når skyggen er lagdelt, føles det ikke tungt i det hele tatt. Selv om fargepengene er lette, gir lefersukkeret jevn slag. Det er ingen patchiness under påføring. På toppen av det kommer Lotus leppesukker med SPF 20.

Leppesukker i skyggen 'Sugar Rose' har en rik, kremaktig, tykk tekstur som glir over leppene uten å rive eller trekke. Til tross for å ha en tykk tekstur, er det ingen voksaktig følelse. Formelen av dette leppesukker er veldig lett og ikke-klebrig. Det er svært små partikler i balsam som synes å være sukker. Det føles ikke gritty over leppene i det hele tatt. Det føles heller ikke ubehagelig, selv etter å ha sveipet det flere ganger.

Den har en mild og behagelig duft, som bare kan legges merke til mens du sniffer eller bruker produktet. Duften er ikke så merkbar når jeg er ferdig med bruk av balsam. Dette leppesukker hydrater leppene øyeblikkelig og behandler tørrhet og flakhet fra første bruk selv. Den forblir på leppene i 3 til 4 timer, forutsatt at jeg ikke har slått den av allerede.

Selv etter det blir leppene næret. Det gir en flekk bak på mine lepper som lett kan fjernes. Med den vanlige bruken forbedrer det teksturens tekstur. Mine lepper blir mindre tørre enn før og blir myke. Det helbreder tørre og hakkede lepper effektivt. Det fungerer også bra som en exfoliator.

For å bruke, søker jeg det på leppene mine og masserer dem forsiktig. Den klipper av den flakete huden og fukter dem. Når jeg bruker leppesukker over natten, holder det leppene mine hydrert hele natten, og jeg våkner opp til nærende lepper. Samlet, hvis du spør meg om å velge mellom Maybelline Baby Lips og Lotus Lip Sugar, ville jeg velge Lotus Lip Sugar fordi disse ikke er klare og gir bedre healingskraft.

Også emballasjen er super duper søt og produktet har en behagelig duft. Men hvis du spør meg om å velge mellom Maybelline Candy Wow og Lotus Lip Sugar, så ville jeg velge Maybelline Candy Wow som de er mer pigmenterte. Men til slutt vil jeg ha både Maybelline Candy Wow og Lotus Lip Sugar.

Pros av Lotus Herbals Colorkick Lip Sugar Rose:

• Søt, sprudlende emballasje • Hyggelig duft • Leveres med SPF 20 • Ekstremt lett • Ikke-klebrig formel • Nydelig rød nyanse • Glatt tekstur • Exfolierer forsiktig leppen • Gir langvarig hydrering • Oppholder seg på lepper i 3 til 4 timer

Ulemper med Lotus Herbals Colorkick Lip Sugar - Sugar Rose:

• Fullstendig ingrediensliste mangler • Kan ikke skjule leppepigmentering

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg anbefale Lotus Herbals Colorkick Lip Sugar Rose? Ja.

Lotus Herbals Colorkick Kajal Lotus Herbals Royal Blue Colorkick Kajal Lotus Herbals Colorkick Lengde og Curl Mascara - Intense Black Lotus Herbals Ecostay Kajal Lotus Herbals Colorkick buet flytende eyeliner Hjemmelaget Sugar Lip Scrub med mandelolje for myke lepper Marc Jacobs 312 Sukker Sukker Enamored Hi-Shine Gloss Lip Lacquer Sugar Cosmetics Matte Som Hell Crayon Lipstick Rose Dawson Makeup Revolution Golden Sugar 2 Rose Gold Ultra Professional Blush Palette Rose og Sugar Face Scrub: Gjør det selv

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: