Hii IMBBians,

AHA og BHA er en av de mest ønskede ingrediensene i et hudpleieprodukt. De er kjent for å forbedre hudtekstur på lengre sikt. Men før du begynner å jakte på dem, la oss begynne med det som faktisk er AHA og BHA? AHA er også kjent som Alpha Hydroxyl Acid som vanligvis finnes i melkesyre, sitronsyre og glykolsyre. De er kjent for å komme inn i huden din, eksfolierer huden og forbedrer hudflekten betydelig. BHA er kjent som Beta Hydroxyl Acid, og dette gjør også samme jobb med AHA. Men, BHA går mye dypere inn i huden, og de er kjent for å trenge inn i porene i huden din.

Således er begge disse AHA og BHA-legemidlene et must-ha for å få en sunn og vakker hud. La oss ta en titt på noen av de beste AHA- og BHA-serumene for kombinasjonshud.

1. L'oreal Paris Dermo-Expertise Youth Code Luminize Super Serum

Dette er en av de beste serumene fra L'Oreal hus for kombinert hudtype. Serumet er kjent for å være ekstremt effektivt mot akne flekker og tar også vare på tørr hud. Det er ekstremt blandbar i naturen og med konstant bruk kan du vitne til gløden, og hudteksturen din vil også bli bedre på lengre sikt.

2. Drunk Elephant T.L.C Raspberry Glycolic Night Serum

Serumet har glykolsyre som den primære ingrediensen som forbedrer hudtekstur på lang sikt. Nattserumet fungerer også som et fantastisk anti-aldringsprodukt som kommer inn i huden din og reparerer fine linjer og rynker. Det gir også ut hudtonen og fjerner akne merker eller pigmentering på huden.

3. Pixi Overnight Glow Serum

Dette serum fra huset til Pixi inneholder 10% glykolsyre i den. Det er ekstremt lett og absorberes derfor i huden din i løpet av få sekunder. Serumet virker over natten, og kombinasjon av hudfarger kan bruke dette serumet alene på huden. Om morgenen vil du nyte en myk, glødende og forfrisket hud.

4. Peter Thomas Roth Agurk De-Tox Hydrating Serum

Serumet er rik på sitronsyre og en rekke andre hudgunstige ingredienser. Det er kjent å styrke epidermisk skjold på ansiktet ditt. Serumet reparerer huden og gjør det mykt, plumpet opp og hydrert i lengre tid. Det fungerer også som et skjold mot skadelige effekter av forurensning og holder huden frisk.

5. L'Oreal Paris White Perfekt Laser Anti-Spot Brightening Essence

Dette er et annet lettvektsserum som er ekstremt effektivt for å fjerne mørke flekker fra huden din. Essensen er melkaktig hvit i farge og blandes inn i huden i løpet av få sekunder. Essensen er også kjent for å forbedre hudtekstur i det lange løp. Det er et perfekt produkt for kombinert hudtype.

6. Alpha Skincare Intensive Rejuvenating Serum 14% glykolisk AHA

Serumet inneholder dermatolog anbefalt 14% AHA som er kjent for å fullstendig reparere og forbedre hudtekstur. Serumet reduserer fine linjer og rynker og reduserer akne flekker eller andre svarte flekker på huden din. Serumet kan også brukes av alle hudtyper.

7. Murad Rapid Age Spot og Pigment Lightening Serum

Serumet er kjent for å være ekstremt effektivt mot solskader på huden din. Det reduserer solflekker og pigmentering innen noen sekunder. Med vanlig bruk vil du også merke at din akne hud blir lys. Siden serumet skal brukes i svært liten mengde, varer en enkelt flaske deg ganske lenge nok.

8. Alpha H Liquid Gold Intensive Night Repair Serum

Serum inneholder 14% glykolsyreinnhold og er kjent for å lyse og lette huden med konstant bruk. Serumet reduserer breakouts og fjerner også svarte flekker fra huden. Det legger også til en glød i ansiktet og forbedrer hudteksturen samlet.

9. Skinceuticals CE Ferulic Kombinasjon Antioxidant Serum Behandling

Serumet har kraftig blanding av antioksidanter som er kjent for å reparere huden og forbedre den i det lange løp. Serum fjerner rødheten fra huden og virker mot hyperpigmentering på huden din.

10. Mario Badescu Vitamin Serum

Den er lett i tekstur og kommer inn i huden din og reparerer den over tid. Serum fjerner akne flekker og pigmentering merker av huden din. Det er også kjent å legge til hydratiseringsstøt til huden din og reparerer aldersplassene med konstant bruk.

10 beste serum for hyperpigmentering 10 beste produktene som utelukker hudtonen 10 Best Skin Whitening Creams tilgjengelig i India 10 beste rettferdighetspakker i markedet 10 beste ansiktssett tilgjengelig i India 25 beste ansiktsserum for feilfri hud Cosrx AHA / BHA Clarifying Treatment Toner AHA / BHA / KJEMISK UTFØRING Murad Age Reform AHA / BHA Exfoliating Cleanser Den vanlige AHA 30% BHA 2% Peeling Solution 10 beste dagkremer for kombinasjonshud Beste solkrem for kombinasjon hud i India 7 Hjemmelagde Face Packs For Kombinasjon Skin Hjemmelaget Cleansers for Combination Skin Hvordan ta vare på kombinasjon hud Hudpleie rutine for kombinasjon hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: