Makeup Tips For Hooded Eyes

Hei alle sammen! Jeg elsker å gjøre øye sminke! Nei, det betyr ikke at jeg er god i det. Det betyr faktisk at jeg prøver å lære mye! ☺ Jeg leste opplæringsprogrammer, se på videoer og bla gjennom vår egen IMBB for å få tips om øye sminke. Alle ville være enige med meg hvis jeg sier, hvis du har flotte funksjoner, blir sminkeprosessen enklere. Men ikke alle av oss er velsignet med perfekte og feilfrie funksjoner, og derfor tar vi hjelp av sminke. Øyne er den mest uttrykksfulle delen av ansiktet ditt. Hvis du får øye sminke riktig, får ansiktet ditt øyeblikkelig en makeover.

Hooded øyne er en type øye-funksjon som noen mennesker er født med. Imidlertid kan disse kjøpes med alder. Kjendiser som Beyonce, Jennifer Lopez og Olivia Wilde har hette med øyne, men de bruker det til deres fordel. Jeg har hooded øyne, og jeg pleide å hate denne funksjonen mye, for uansett hvor mye jeg prøvde, så mine øyne aldri fint og åpent. Da begynte jeg å forske på å skjule denne egenskapen til meg, og jeg var overrasket over å se at hettehodet ikke er så ille! Hvis du bruker riktig type fargetoner og bruker sminke på en bestemt måte, vil hette øyne umiddelbart forvandles til sexy øyne! Her er noen tips om hvordan du får de nydelige øynene

1. Bruk forskjellige toner med øyenskygge på tvers av lokket i stedet for bare ett:

Bruk en lyst øyeskygge eller en høylys, helst med litt glimmer, nær øvre lash linje og indre hjørne av øyet (A). Bruk deretter en litt mørkere nyanse for å dekke lokket til pannebenet. Bland det veldig bra for å unngå flekker (B). Bruk nå en enda mørkere nyanse på krøllen (du må bestemme krøllen med fingertuppene) og deretter blande den godt slik at den dekker den ytre halvdelen av lokket (C). Bruk den samme mørke øyenskyggen til å justere den nederste linjen med litt flekk. Hvis du bruker eyeliner, linje den øvre lash linjen alene, med en veldig tynn strek. Bland alltid øyeskyggene til de ytre hjørnene og avslutt den med en vinkel. Hvis du blander det til kinnbeinene dine, ser øynene dine ut i hodet. Krøl dine lashes og bruk en generøs mengde mascara. Og du er klar! 🙂 Du kan se transformasjonen selv!

2. Påfør øyeliner nøye:

Hvis du liker å lage utseende ved hjelp av eyeliners alene, må du sørge for at du også strekker den øvre linjelinjen. De fleste av oss bruker bare kohl eller liner på den nedre lash linjen eller vannlinjen og la den gå. Som faktisk trekker øynene ned og gir inntrykk av droopiness. Vi vil ikke ha det, gjør vi? Ved påføring av liners, gjelder alltid mer på den øvre lash linjen enn den nederste. Hvis du vil linjere den øvre lash linjen alene, er det også fint. Pass på at fargen du velger for å feste den nedre lash linjen er lettere enn den øvre. For eksempel: hvis du velger en svart liner for øvre lokket, bruk en brun, bronse eller røykgrå for den nedre lash linjen. Du kan også bruke en øyenskygge på den nedre linjen med en eyeliner børste. Når du går for det bevingede blikket, sørg for at enden er litt mer utvidet enn den vanligvis er. Vær oppmerksom på øyets ytre hjørner. Et tykt, mørkt forlenget, vinklet eyeliner-utseende vil gjøre underverk for hette med øyne. Alternativt kan du leke med metalliske eyeliners for å camouflere droopiness.

3. Mascara er nøkkelen:

Lang, tett og krøllete pisker åpner øynene dine i stor grad. Bruk eyelash curlers og mascara for å få det lyse øyet utseende. Her er et lite triks for å få mer ut av din vanlige mascara. Hvis du vil ha tykkelse, plasser mascara børsten horisontalt ved foten av øyevippene og dra den oppover med en frem og tilbake bevegelse. På denne måten vil mascarapartiklene bli festet mellom dine lashes og få dem til å virke tykkere. For lengre vipper - Hold mascara-børsten vertikalt med spissen som berører basen på lashet og trekk den oppover. Gjenta for hver øyenvippe. På denne måten blir mascara festet til spissen av øyenvippe og vil gjøre det lengre.

4. Bla deg til perfeksjon:

Ja! Nettlesere har en viktig rolle å spille her. Bruk øyenbrynpennene / penslene til å perfekt skape den pannevinkelen slik at den ser buet ut. Du kan markere området like under brynene for å "løfte" dem. Concealers fungerer bra for dette formålet, siden de etterligner hudtonen din og ikke har glimmer.

5. ha det gøy!

Det er riktig, du trenger ikke å følge reglene for øye sminke for å få disse øynene pop! Du kan leke med matte, skimrende øyenskygger og øyenliner og skape en titt selv. Konsentrere deg om en funksjon hvis du ikke har mye tid til å gjøre deg klar. Som nevnt ovenfor kan du bruke mascara til å øyeblikkelig åpne opp disse peepers, eller du kan gå til det klassiske vingefylte eyeliner-utseendet. Det viktigste er å være trygg på ditt utseende og bruk alltid den eldste og mest effektive ansiktslysteknikken - Smil! ☺

Jeg håper de ovennevnte punktene var hjelpsomme! Jeg bruker disse triksene nesten hver dag mens du går ut. Selv om jeg ikke har perfeksjonert dem selv, håper jeg å lære mer slike triks for å få nydelige øyne og kanskje få tillit til å gjøre en OOTD-post på IMBB ☺

Gjør kommentar nedenfor hvis du har flere av slike tips for å dele ☺

Bildekilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Ulike Eye Makeup Styles Grunnleggende Eye Makeup Tips Eye Makeup for eldre kvinner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: