Nail maling har et ubestridte sted i hver kvinne forfengelighet område uavhengig av henne liker eller misliker for andre sminkeprodukter. Siden mange år har neglelakker blitt knyttet som et personlig pleieprodukt mer enn bare et kosmetisk element. Folk fra Kinas Ming-dynasti (15. århundre) og Chou-dynastiet (600 f.Kr.) brukte fargene til å forbedre neglene sine.

Nail maling er ikke lenger begrenset til bare en farge for negler, heller markedet er fullt av polerer som ikke bare øker skjønnheten i våre hender, men beskytter og styrker dem også.

I dag er markedet full av forskjellige spiker, en malingsfarge som gjør det veldig fristende for oss å ta de fleste av dem. For å gjøre det enklere for deg, har jeg samlet en liste over 10 beste neglelakkfarger tilgjengelig på det indiske markedet. Skyggen varierer fra naken til lyse neonfarger (prøvde å inkludere alt for alle).

nøytrale aldri gå ut av mote. Så, for vinteren, gå for nøytrale som har ultra-subtile hint av mauve som Essie Do not Sweater It eller OPI Samoan Sand, for en spikerpåvirkning.

Nyanser av vampy vinfarge er i trenden for vintre så gå og ta Essie's Recessionista eller German-icure av OPI for å gjøre det til 'det listen

Blå er veldig i fargen i år, så jeg måtte inkludere noe fra denne fargefamilien. Jeg liker Zoya Song best.

For å matche ferien glitter gå for Glitters som Essie Leading Lady eller Beyond Cosy eller ha det gøy med Zoya Logan.

Til past man må prøve Revlon Blue Lagoon, Essie Navigate Her og Revlon Lilac Pastelle.

Kina Glaze Gothic Lolita og Butter London's Slapper er gode alternativer å prøve ut neonfarger.

For elskere av Rød og bærfarger Revlon Autumn Berry og OPI Affair i Red Square er perfekte.

Å legge til det fuchsia Punch på neglene dine, velg Zoya Paloma eller China Glaze Fuchsia Fanatic.

Mørke jordfarger var veldig populært blant massene i år. Essie Over Knee og OPI Wodden Shoe som du vet, er gode alternativer for å prøve ut de jordiske mørke farger denne gangen.

Hvordan kan vi glemme Pantone fargen på året 'Orange'. Prøv Smør Londons Jaffa, eller Essie Bright Tights for å få oransje tips og tær.

Gi oss også beskjed om dine favoritt nyanser, og hjelper alle neglelakkens junkier å få det bedre ut av det beste.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

Les også:

6 Nye Nail Paint Shades på Colorbar Sizzling Pink Nail Paint fra Colorbar VOV Nail Paint French Manicure Kit Review Hva sier neglelakkens farger om deg: Nails Fun Mine Topp 7 Nail Paint Shades for denne sesongen Colorbar Nail Paint-Orangalicious! 11 måter å lage neglelakk lenger på negler Gul negler - misfarging av negler Slik bruker du kunstige negler Hvordan vokse lange lyse negler Hvordan ta vare på neglene dine Slik fjerner du kunstige negler Slik får du perfekte negler Trendy Hair Tilbehør 3 raske trendy frisyrer Fasjonable og trendy vinterjakker til kvinner Trendy Hekle Tilbehør

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 16 2019