Av Chanchala Bose

Hii Folks,

Å ha LBD er ikke alles kopp te. Det er veldig vanskelig å trekke av en LBD uten problemer. Så, i stedet for å gå galt med utseendet ditt eller ikke vite hvordan du skal bære og rocke LBD-utseendet, la oss ta en liten anelse fra våre kjendiser. Tross alt kjører mange av våre kjendiser rock LBD som aldri før.

Så, her er noen av de beste og praktiske måtene å bære LBDer på. La oss ta en titt på dem.

1. Minimal tilbehør:

Liten svart kjole er en utsagnskjole i seg selv. Hvis du kobler mange smykker med det, kan du gjøre en feil. Behold ditt tilbehør, inkludert smykker og vesker, til minimum? Oppmerksomheten bør bare være på kjole og ikke på sideelementer.

2. Nøytral sminke:

Som nevnt ovenfor er LBD et hode-turner-antrekk. Så, la oss holde sminken dempet. Hvis du ender med å gjøre litt farget sminke, så vil den kollidere med den sexy kjole og gjøre deg til en motekatastrofe.

3. Dype lepper:

Liten svart kjole er en sexy antrekk. Og når du holder tilbehør og sminke til minimum, så er det på tide å leke med leppene dine. Du kan gå med glatte lepper hvis du har en skinnende eller lærfinish kjole. Hvis du har på seg en matt LBD, så gå til den matte leppestiften. Også, velg mørke lippier etter din hudtype. Berry, vin eller blodrøde farger er det perfekte valget for leppefarger som skal bæres med din lille, svarte kjole.

4. blyanthælene:

Blyanthælene går med litt svart kjole. Blyanthælene gir en form og en definisjon på beina, og totalt sett vil det se flott ut og gi deg et sexy og presentert utseende. I tilfelle du tenker på å ha på leiligheter, så sørg for at det er en utsagns sandaler som bundet opp gladiatorer.

5. Undertøy:

Pass på at du har et godt undertøy under din LBD. Din lille svarte kjole kan være litt avslørende på enkelte deler. Så sørg for at du kobler et godt undertøy med den. Hvis det er en tilpasset kjole og du ikke har en god mage, så sørg for at du bruker noen bukestiftere for å unngå deg selv fra noen forlegenhet.

6. Erklæring smykker:

Vi har sagt at du allerede minimerer smykker. Men hvis du tenker på å ha på seg noen smykker, så hold det et uttalelsesstykke. Fordi hvis du bærer eller hverdagslige smykker med en LBD så blir det øyeblikkelig slått av. Så dobbeltkjekke hvilke smykker du parrer med en LBD.

7. Eksponering:

De fleste av LBD kjoler er litt utsatt. Så sørg for at i hvilke deler de eksponerer og hvor mye er du komfortabel med. Også, en prøveversjon før du kjøper og slitasje er et must.

8. Montering:

LBD handler om montering. Siden det er en utsagnskjole, og du holder ditt tilbehør og sminke minimum. Så vil hele fokuset være på kjolen. Så er montering av topp prioritet.

9. Spill med stoffer:

LBD handler om stoffer. I de fleste tilfeller er det en vanlig solid svart farge. Så, du må være fleksibel med forskjellige stiler og stoffer.

10. Vær nerdy:

Det er et annet treff for LBDene. Vanlig nerdy ser ganske bra med LBDene. Men sørg for at LBD er mer av en uformell enn en fest LBD, ellers vil ikke det nerdy utseendet gå.

Så, de ovennevnte 10 tips og triks er de fantastiske måtene å bære en LBD kjole på. Håper du liker tipsene og triksene. Prøv dem og gi oss beskjed om dine tanker i kommentarene nedenfor.

Bildekilder: 1,2,3,4,5,6

Dagens antrekk: LBD og Orange Roberto Cavalli Bag 8 måter å Sport en Celebrity Airport Style 10 Juksekoder og triks for å trekke av denim på denim Best Celebrity Maxi Dress Looks Treningskjole for kvinner Mote myter og regler Vi må alle bryte! 15 tips for å se slank i indiske antrekk

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: