Av Aditya M.

Hei mine vakre venner,

Når det gjelder det viktigste elementet i ansiktet vårt, tenker vi hovedsakelig på at det er våre øyne eller kanskje til og med vårt smil. Øyne kommer først til vårt sinn fordi de er veldig uttrykksfulle og kan fortelle mye om en person. Som de sier, "Eyes er vinduene til sjelen din." Dette ser imidlertid ikke ut til å være tilfelle lenger. Fakta, øyne, nese og lepper er ikke inkludert i de viktigste funksjonene i henhold til vitenskapen. Det er våre øyenbryn! De kan være tykk og busk eller sparsom og tynn eller hvor som helst i mellom, men de er den viktigste funksjonen i ansiktet ditt.

Selv om øyenbrynene har hovedfunksjonen er å bekjempe støv og svette fra å komme inn i øynene, sier brynene å ha en sterk betydning for følelsesmessig uttrykk samt ansiktsgjenkjenning. De er også noe som kvinner rundt om i verden tar seg tid til å pleie og forme. En undersøkelse gjennomført i Storbritannia fant at britiske kvinner bruker nesten 3,6 millioner dollar på sine øyenbryn årlig. Jeg kan bare forestille meg hvor mye kvinner i India bruker på øyenbrynene som vi var naturlig begavet med tykkere øyenbryn.

I begynnelsen av 2000 har forskere fra University of Lethbridge i Canada gjennomført et eksperiment der de viste 25 forskjellige kjendiser uten øynene, de fleste deltakerne kunne gjette riktig navn på kjendisen. Men da de fjernet øyenbrynene i stedet, var de nesten uigenkjenelige. 56% var i stand til å identifisere kjendiser når øynene ble tatt ut, men bare 46% kunne identifisere når øyebrynene ble fjernet. Forsker Javid Sadir sier, "Hvis øyenbrynene ikke er der, ødela det virkelig det visuelle systemet er designet for å finne og behandle ansikter."

Basert på denne studien kan vi konkludere med at øyenbrynene er svært nødvendige for ansiktsgjenkjenning. Etter hvert som tykkere og smalere øyenbryn blir en trend, synes dette å være fornuftig. De er alle raseri akkurat nå til det punktet at det er setninger som "øyenbrynene på flekken" og "øyenbrynene på punkt" blir lagt ut over sosiale medier og applikasjoner som Facebook og Instagram. La oss være ærlige, vi vet alle hvor mye vi vil drepe for Cara Delevingnes øyenbryn, og siden ikke alle av oss er begavet med et par nydelige øyenbryn, må vi kompensere med øyenbrynsserum og pulver som alle blir populære i dag.

Vi kan anta at det er trygt å si at det er greit å bruke litt mer på øyenbrynens formspor på grunn av studien. Det er en investering i den viktigste delen av ansiktet ditt (minst dette er det jeg vil huske på for å få meg til å føle meg litt mer rasjonell).

For å oppnå disse fantastiske tykke vippene finnes det flere produkter vi kan bruke. Her er en liste over de 10 mest populære øyenbrynsproduktene:

1. Urban Decay Brow Box:Denne lille boksen selger for $ 29 og leveres med alt du trenger. Den inkluderer pincett, børster, speil, samt to nyanser av pulver for å fylle i tynne områder av øyenbrynene.

2. Clinique Instant Lift for Eyebrows: Dette retails på $ 16.95 og det er en blyant som fyller øyenbrynene i den ene enden og har en høylys på den andre. Dette kommer faktisk ut mye mer naturlig enn du forventer av en blyant, men det er best toppet med en liten pannepulver for å redusere skarpheten.

3. L'Oreal Paris Brow Stylist Plumper: Dette selger for $ 10,95, og det er en pannelgelmascara som kan brukes direkte på dine franser, slik at de står rett og gjør dem tykkere. Dette kan følges av et øyenbrynspulver for å sette alt på plass.

4. Ramy Brown Master Stencils:Vi vet alle hvor vanskelig det er å fylle inn våre øyenbryn uten å riste for å få det perfekte sluttresultatet. Disse sjablongene gir en veiledning for deg å tegne perfekt og de selger for $ 20.

5. Timeglass Arch Brow Sculpting Pencil:Dette produktet er en vill blanding av pulver, gel og voks som gir et veldig naturlig utseende når det påføres. Den trekantformede spissen hjelper deg med å fylle inn brynene dine, og den returnerer til $ 32.

6. Brow Brush av Rimmel:Denne penselen er uten tvil en av de beste apoteksprodukter for øyenbrynene. Den myke tipsen vil fade bort noen harde linjer som gjør at øyenbrynene ser naturlig ut tykk og formelig. Dette selger for $ 3.

7. CK Brow Duo:Dette er en blyant og gelduo som løser eventuelle hull og tames flyaways med gelen. Det holder øyenbrynene på plass hele dagen, og det selger for $ 22.

8. Clinique Highlighter Duo: Fremheve pannebenet gir deg en skarpere og mer elegant form. Dette er en pennblyant og høylys i en og den selger for $ 17,50

9. MAC-nettlesett: Dette er en børste på gel som strekker og holder øyenbrynstrenger på plass hele dagen, det skal også være vanntett og inneholder en ikke-klumpende formel. Dette selger for $ 17.

10. Fordel Instant Brow Pencil: Denne blyanten er voksaktig, noe som gir en mindre skarp og intens tekstur. Dette er perfekt for de som vil ha daglige og naturlig utseende øyenbryn. Dette selges til $ 20.

Bildekilder: 1, 2, 3.

Slik fyller du øyenbrynene Velg øyenbryn form i henhold til ansiktsform Hjem Remedies for tykke øyenbryn Best Øyenbrynpennene tilgjengelig i India L'Oreal Brow Stylist Plumper Brow Gel Mascara - Middels til Mørk Clinique Instant Lift for Brows Black Brown

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: