Hei flotte jenter!

Hvordan har du det? Jeg ble sittende fast på jobb (som vanlig) og virkelig savnet IMBB og de fantastiske IMBBans. Da jeg møter deg etter en lang tid, tenkte jeg på å dele litt spennende informasjon med deg. Vi, jenter, elsker å farge våre negler i forskjellige mønstre og nyanser, kan være fordi lakkede negler er en elegant og den mest hensiktsmessige måten å beautify hendene på. Men visste du at fargen du bruker oftest til å male neglene dine, betyr mye om din personlighet? La oss ta en titt på ulike neglelakkutseende og deres betydning.

1. Delectable Dark

Vanligvis indikerer mørk farge tysthet, mystikk, ensomhet, og i tilfelle neglene dine, betyr den mørke skyggen at du liker å være litt mystisk. Du lar ikke andre folk forstå deg enkelt eller helt, og du avslører ikke dine hemmeligheter foran andre. Vel ... det er interessant.

2. Goluptious Grey

Hvis du elsker å ha grå skygge på neglene dine, kommer du til å smile etter å ha lest dette. Grå negler symboliserer at du bare er stilig og din følelse av mote er elegant og kult. Du liker å prøve nye ting med overbevisning. Er det sånn?

3. Naughty Neon

Generelt anses en jente med neon negler å være sentrum for tiltrekning i fester og sammenkomster. Neon negler forteller at du eier potensialet til å blende verden med gnisten din. Selv, jeg føler meg et løft i humøret når det kommer til neon nyanser.

4. Ravishing Red

Hei jenter, rød skygge! Trenger jeg virkelig å snakke om dette? Det vurderes at jenter med røde negler føler seg mer selvsikker enn vanlig og liker å vise frem sin fristende fasett. Jeg antar at dette er en av de mest passende nyanser for alle jentene. Hva tror du?

5. Notching Nakenhet

Naken nyanser har sin egen appell, og dette er grunnen til at jeg liker å investere i naken skygge makeup. Bruk nakenfarger på negler er en klassisk måte å få eleganse på neglene dine. Er det ikke sant?

6. Gorgeous & Gutsy Glitter

Det antas at jenter som har glitter på negler, har en glimrende og skinnende personlighet. Slike jenter er sterke, gutsy; Kort sagt, disse jentene er til slutt fantastisk.

7. Nådig grafisk

Jentene med grafisk design på negler er kjent for å være optimistiske og nyskapende av natur. Det sies at slike jenter foretrekker å uttrykke sin følelse gjennom kreative aktiviteter og generere gode ideer selv for små ting. Dette høres ganske spennende ut!

8. Pretty Pink

Det er en slags forhold mellom jenter og negler, og jeg er helt enig med dette faktum. Coloring neglene dine med rosa lakk er en metode for å skjemme bort neglene dine. Din rosa negler er alle nok til å avdekke din girly persona.

9. Fancy Floral

Hvis du har blomster neglelakk på neglene dine, må du føle deg bra fordi jenter med floral negler anses å være ydmyke og høflige. Videre er du forsiktig med ansvaret du får.

10. Klare negler

Og nå er turnen for min favorittstil. Jenter med klare negler eller bare topplakk på negler er kjent for å være fryktløse av natur. Du tror at du klarer alt uten hjelp fra andre.

Så slutter samlingen min her. Gi meg beskjed i kommentarene nedenfor hvilken type personlighet du er. Jeg vil møte deg igjen snart med et annet innlegg. Før da, ta vare på jenter! 🙂

Cleopatras skjønnhetshemmeligheter Beauty Secrets of Aishwarya Rai 10 beste tips for å ta vare på sminkebørster C.O. Bigelow Min favoritt Lip Balm Mine favoritt Lotus Herbals Lipsticks 15 Interessante neglelakkfakta du sikkert ikke vet Street Wear Color Rich Ultra fuktig Lip Color 28 XOXO 10 ting som ingen forteller deg om hårklipp Hva din favoritt leppestift farge sier om din personlighet Smart Makeup Tips for Brace-Beauties

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: