Hva forteller håndvesken din om deg?

Håndvesker er det viktigste tilbehøret vi bærer. Som våre klær kan våre vesker også lage eller bryte vårt bilde. Jeg bytter vesker ganske ofte, men jeg finner alltid å finne meg selv gravitating til lignende stiler, og det er det som førte meg til å finne ut om det er en personlighetsting.

Du vet at det er en dypere betydning for hvorfor vi tynger mot og bære posene vi gjør. Vår veske av valg avslører mye om vår personlighet. Les videre for å finne ut.

Klassisk tote: Du har en pen, godt strukturert pose med alle nødvendige elementer i den. Du er klar til å ta på verden og alltid komme forberedt. Du pleier å være en planlegger og liker ikke å sitte fast uten noe du kanskje trenger. Du er den typen stil-setter som er trukket til tidløse, rene, sofistikerte silhuetter.

Glatt slyngepose: Du er rett frem og liker ikke unødvendig oppstyr. Du liker å føle deg fri og foretrekker å se stilig hele tiden, du setter pris på de finere tingene i livet.

Hobo veske: Din veske er som en multi-utility varebil. Du forlater huset fullt forberedt på å overleve noe, en liten flaske vann og noen spiselige kan også finne en plass i vesken din. Dine venner vil trolig beskrive din stil som boho chic.

Koblinger: Du er ikke plaget av nødvendigheter og behov, du foretrekker å ta vare på din luksus i stedet. Du er glamorøst girly og elsker å bære flørtende kjoler, skjørt og høye hæler enten du slår på byen eller bare går på jobb.

Crossbody bag: Du er en mindre type jente. Du setter pris på de enkle tingene i livet. Alt du trenger er lommeboken og smarttelefonen din, og du er klar til å rulle.

Her er noen punkter som bør holdes i tankene før du henter en pose.

• Match formaliteten, satin virker for formell, men ikke uformell. • Forbind fargene på vesken din og antrekket ditt. Velg farger som ikke knytter sammen for å gi en aksentfarge. • Forbind posens størrelse med det formål, dagposene er større enn kveldsposer.

Bildekilde: 1,2 3, 4, 5, 6

Topp 10 Classic Designer HåndveskerHåndvesker og kroppsformForskjellige typer håndvesker - Hvilken ville du velge?Bag Trends: Hand Vesker til Summers 2011Top Håndvesker Brands-1Slik matcher du skoene med håndveskerHandbag: Top Women Handbags Brands-2Best of Handbags-Guess, Burberry, Giordano, Hidesign, VersaceKvinner Handbags: Har størrelse virkelig Matter?

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 14 2020