Hei alle sammen,

Hver sminkeavhengige jente elsker å legge til MAC-leppestifter til hennes stash. MAC lipsticks er kult favoritt og å kjøpe leppestifter gir stor glede for enhver kvinne. Men hver farge passer ikke til alle hudtonene. Når du investerer i et dyrt stykke, vil du definitivt ha noe som ser bra ut på deg. Også, noen kvinner foretrekker å kjøpe online i stedet for å gå til butikken. De kan ikke fargelegge skyggen før de kjøper, og får ikke mulighet til å vite om fargen passer til deres hudfarge. For dem har jeg listet ned de universelt smigrende nyanser fra MAC. Disse fargene vil se bra ut på alle med noen hudton eller undertone. Du kan investere i produktene uten å tenke to ganger. Fargene kan se annerledes på forskjellige kvinner, men de vil se bra ut på alle og alle. Jeg har forsøkt å legge til en farge fra hver fargefamilie, så du vil definitivt finne noe for deg selv!

1. Ruby Woo:

Hele verden er gal på denne leppestiften, og sprøytenarkomanen er verdt det. Denne klassiske røde nyansen passer alle sammen; fra palestinsk hudfarge til de melaninrike. Fargen er en kjølig tonet rød og det lyser bare opp ansiktet ditt i en jiffy. Fargen er så unik at skjønnhetsentusiaster kan identifisere det ved bare å ta et blikk. Den retro matte leppestiften er litt tørking, og du må preppe leppene dine godt før du bruker skyggen.

2. Lady Danger:

Denne rødlige oransje skyggen er faktisk farlig vakker. Orange er en vanskelig skygge og kan eller ikke passer deg, men denne unike fargen passer alle der ute. Fargen er levende og er flott for utseende på natten. Denne matte skyggen holder seg komfortabelt på leppene veldig lenge. Det fades litt, men det påvirker ikke fargeintensiteten i det hele tatt.

3. jente om byen:

MAC beskriver Girl About Town som "fuchsia amplified creme". Skyggen er slik at den gir friskhet og liv til det sløvete ansiktet. Du kan bruke den som en flekk eller en fullstendig lyspotte av farge; det legger alltid sin sjarm. Det er den perfekte nyansen for de spiste lunsjdager eller gale festkvelder. Hvis du vil legge til en krem ​​leppestift fra MAC i stash, kan dette være den ene.

4. heltinne:

Hvis du er lei av de vanlige røde og pinks, er det noe annet for deg. Denne fiolle leppestiften ser nydelig ut på alle og alle. Fargen er en lyse lilla, men den har en veldig sterk blå tone til den. Det er virkelig en matt skygge, og den går ugjennomsiktig på kort tid. Det er glatt å påføre, men ikke buttery eller kremaktig. Pigmenteringen er fantastisk; du får full farge på en gang. Gi denne en prøve, og du vil sikkert bli forelsket i det.

5. Brave Red:

Hvis du prøver en rød leppestift for første gang og vil ha noe som vil se dempet, er dette det beste alternativet for deg. Det er en gul tynn rød som passer til alle. Det er en svært balansert rød for dagtid bruk. I motsetning til andre røde leppestifter, tar det ikke bort all oppmerksomhet, og du kan parre den med nydelig øye makeup ser også ut. Intensiteten er byggbar og du kan lagre den opp for å få en ekte brude rød nyanse.

6. Rebel:

Dette er en nydelig plomme nyanse som er ideell for høst og vinter. Det er kremaktig, glider lett, ikke legger seg i fine linjer og forblir på i mer enn 6 timer. Fargen er flott for de som ønsker å lage et gotisk utseende, og er ennå ikke klare til å sporte en svart farge. Det bringer ut selvsikker kvinne i deg, og du vil definitivt elske måten den ser ut på deg.

7. Virvel:

Å finne en nyanse som fungerer som en nøgen for alle, er tøff. Denne leppestiften løste sannsynligvis problemet for alltid. Virvel som er beskrevet som en "skitten rose" av MAC, er bare den, en skitten farge med et snev av brunt. Det er en vakker farge for hverdagsbruk og nattutseende. Du kan lage vakre, røykrike øyne og bruke denne leppestiftet sammen med en dugg hudfarge. Jeg er ganske sikker på at du vil få komplimenter til og med av dine fiender.

8. Uanstrengt rødt:

Dette er en unik neonskygge og passer for alle som ønsker å bli glam og dristig. Det er en rosa rød nyanse med kule undertoner. Hvis du planlegger å lage en fargeblokk sminke, vil denne gå bra med den.

9. Persistens:

Å finne riktig fersken leppestift er vanskelig og mesteparten av tiden de vasker deg ut dårlig. Dette er det beste valget hvis du kjøper en fersken leppestift på nettet. Persistens er beskrevet som "peachy kanel" som kan være din ideelle MLBB skygge. Du kan bruke den hver dag til kontoret og lagre den for å få en mørkere nyanse hvis du vil ha den på natten.

10. Studded Kiss:

Dette er en flott rødbrun farge som vil gå vakkert med dine etniske antrekk. Fargen er super nydelig, og du må lagre den for spesielle arrangementskvelder. Det ser fabelaktig ut med et skarpt vingefôr og ferskenblomstret rødme. Jeg vil si at resten av sminken er subtil, da leppestiften kommer til å ta bort all oppmerksomhet.

Jeg har allerede kjøpt Ruby Woo (min første MAC-kjøp på nettet), og jeg er veldig glad for det. Gi oss beskjed om hvilken du vil velge fra listen.

6 mest populære MAC Lipsticks og deres dupes MAC Liptensity Lipstick Hummer 15 MAC Lipsticks som vil lyse opp ansiktet ditt 15 MAC Lipsticks som vil lyse opp ansiktet ditt 7 Lip Farger som ser helt fantastisk ut på Dusky / Darker Hudtoner! 9 Perfect Red Lipsticks For Indian Skin Tone 31 Peach Lipsticks for alle hudtoner 9 Perfect Red Lipsticks For Indian Skin Tone

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: