Hei, dronninger!

I dag er jeg tilbake med en artikkel om "Hvordan lage pedikyr hjemme". Våre føtter er en av de mest forsømte delene av kroppen vår, men de spiller en stor rolle for å forbedre vårt generelle utseende og skjønnhet. Derfor er det viktig for deg at du tar vare på dem som du gjør for sunne, hygieniske og vakre føtter. av kroppsdelene dine. Hold deg innstilt for å oppdage en enkel metode som gjør at føttene dine er helt rene og komfortable fra hjemmet ditt!

Trinn 1:

Samle dine forsyninger før du kommer ned for å starte pedikyret ditt. Det vil spare deg for mye tid i tillegg, å flytte rundt med våte føtter er ikke noe du vil gjøre. Tanken er å bli avslappet, føle deg rolig og forynge dine sanser. Noen av de viktigste tingene som du trenger å skjemme deg bort er en clipper, filer, et lite badekar, håndklær, kuttepusler, fotfil, en fotskrubbe, kroppsvask / baby sjampo, underlag, favoritt neglelakk, topp frakk og fuktighetskrem.

Steg 2:

Start din pedikyr ved å fjerne gammel nagelmaling som kan ha flått og er igjen på neglene dine. Etterpå bør du klemme neglene dine til lengden du vil at de skal være på, forme og filme dem litt, og du er god til å gå. Mens du klipper på fotspiker, må du sørge for at du kutter rett og ikke ujevnt, da det fører til inngrodde negler som kan være irriterende og ganske smertefullt.

Trinn 3:

Lag et lite foryngende bad for føttene dine. Ta litt lunkent vann til å begynne med og legg til kroppsvask / baby sjampo og litt salt til det. Få så kreativ som mulig. Du kan også legge til noen essensielle oljer for å gjøre badet aromatisk som vil gi deg fordelene med aromaterapi samt godheten til essensielle oljer. Etter å ha gjort ditt eksotiske fotbad, suge føttene dine i det i 15-20 minutter og legg litt god musikk på mens du gjør det.

Trinn 4:

Etter å ha nådd føttene i badekaret, må føttene dine føles renere og døde hudceller bør nå være klare til å skrubbe og skrapes av. Ta ut en god grov skrubbe og begynn å massere dine våte føtter med den i oppadgående bevegelse. Masser og skrubbe føttene i 4-5 minutter og vask deretter av med kaldt vann. Ta nå en fotfil og skrubbe sålene av føttene med den for å ta av eventuelle gjenværende døde hud.

Trinn 5:

Tørk føttene dine med et håndkle og gjør deg klar til å presse dine nagler tilbake. Før du tar tak i dine nagler, legg en liten babyolje på hver finger, slik at dine nagler blir myke og jobben din blir lettere.

Trinn 6:

Ta ut neglen maling og gjør deg klar til å male byen rød eller annen farge som du kanskje vil. Påfør alltid et grunnlag, etterfulgt av ditt favorittpolis og avslutt med en topplakk. Et underlag vil sørge for at neglelakken holder seg bedre til neglen, og den øverste kappen vil forsegle polsken slik at alt settes og pedikyret varer lenger.

Trinn 7:

Nå er dette den mest morsomme delen av pedikyret ditt. Ta ut din beste fotkrem / en lett strukturert olje / body lotion og gi deg en lang og beroligende fotmassasje som brister stresset og beroliger dine trette føtter etter en lang dag på jobben. Det vil bli enda bedre hvis du kan få en kjære til å hjelpe deg mens du slapper av helt mens du har massasje gjort.

Det er alt for i dag, jenter! Håper dette hjelper.

Hvordan lage en matt finish leppestift hjemmefra Hvordan du trygt bleker huden din hjemme Slik fjerner du Tan og får god hud Hvordan behandle mørk øvre lip hud VLCC Pedicure Manicure Hånd- og fotpleieutstyr No7 Perfect Pedicure Set Hvordan lage fruktpedicure hjemme 4 Steg-hjemme-ansiktsbehandling for glatt og glødende hud 5 enkle trinn for å få et luksuriøst hår spa hjemme Slik behandler du deg selv til en spa-dag hjemme

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: