I det siste ett år har jeg vært dabbling med hudpleieprodukter som inneholder snegelsekresjon. Jeg har prøvd snegleserum av Cosrx, øyekrem av Benton, ansiktsvask av Mizon og så videre. Jeg hadde aldri prøvd et ansiktskrem som inneholdt slimhinne slim, så lagt en slik krem ​​til min nyeste koreanske hudpleiehale. Som jeg har nevnt i mine tidligere ansiktscreme innlegg, skal jeg legge ut ekstra penger på ansiktskrem og øynekrem. Ansiktsmasker og lip balms kan være fra apotek merkevarer, men for de to tidligere, for meg må være fra et pålitelig merke. Jeg har prøvd ansiktskremer av filosofi, Estee Lauder, Peter Thomas Roth og så videre. Dette er første gang jeg prøvde og testet et ansiktskrem av Mizon.

Produktbeskrivelse: En førsteklasses fuktighetskrem formulert med 90% svart snegelfiltrat. Filtratet kommer fra den evigvarende sorte sneglen, lovet for sin evne til å overleve vanskelige miljøer. I tillegg til det høyt konsentrerte sneglemucinet, 20 forskjellige planteekstrakter, adenosin, peptid og niacinamid, arbeider denne krem ​​for å håndtere et bredt spekter av hudproblemer, inkludert porer og hudormer, grov eller kjedelig hudfarge, mørke flekker, flekker og til og med arrdannelse. Parabenfri, kunstig farge og duftfri. Pris: $32

ingredienser:

Min erfaring med Mizon Black Snail All in One Cream:

Snegelsekretjon ble kjent som hudpleie ingrediens etter at koreanske merker begynte å inkludere det i hudpleieprodukter, spesielt de som var ment å bekjempe aldring. Denne krem ​​inneholder 90% sekresjonsfiltrat fra svarte snegler. Disse sneglene er kjent for deres evne til å overleve i vanskelige omgivelser. Black Snail Mucin gir intense anti-aldring og hydratiserende fordeler for huden. Dette produktet kommer i en 75 ml volumburk. Gruven og lokket er sort i fargen - i synkronisering med "svart sneglsekretjon" som salgsargument. Denne krukken er en solid, lekkasikker og jeg beundrer sin enkelhet.

Denne ansiktscreme har en lang liste over ingredienser. Heldigvis er de fleste av dem ment for hudpleie, og svært få av dem er til bevaring og tekstur. Bortsett fra snailsekresjon inneholder den også olivenolje, panthenol, solsikkefrøolje og sheasmør, som også bidrar til å glatte ut fine linjer og gjøre huden smidig og hydrert. Den inneholder også niacinamid og adenosin, som er kjent for hudens lysende egenskaper. Bortsett fra disse inneholder den også noen interessante plantebaserte ingredienser som kakaoekstrakt, hvitløk (naturlig antiseptisk), drueekstrakt og soppekstrakt, for å nevne noen få. Denne kremen hevder å arbeide underverk på huden, fra å behandle porer og blemmer, lysere arr, redusere rynker, fuktighetsgivende hud, for å øke elastisiteten.

Jeg bruker denne ansiktscreme som det siste trinnet i min hudpleie rutine. Det kan brukes både AM og PM, men siden det er litt på den tyngre siden, bruker jeg det som en del av min natts hudpleie-rutine. Jeg masserer og / eller klapper produktet inn i huden min helt til den blir absorbert. Det etterlater et fuktlag på huden min, og det er perfekt for min super tørre hud. For fet hud folk, kan denne krem ​​være litt for tung.

Med regelmessig bruk har jeg lagt merke til at det definitivt har gjort huden mykere og litt mindre tørr enn vanlig. Det reduserer forekomsten av arr og hyperpigmentering, men det tar litt tid å legge merke til fading av disse plager. Jeg merket ikke en dramatisk forandring i porestørrelsen, men det gjorde huden mykere og mer hydrert, og dette vil på lang sikt redusere fine linjer og hudens elastisitet. Denne kremen forårsaker ikke akne for meg, men fet hud kan det hende at folk må være litt forsiktige og teste det før de inkluderer det i hudpleierutinen.

Pros av Mizon Black Snail Alt i ett rom:

 • Kommer i en god størrelse badekar som er laget av solid, plast, og er reisevennlig.
 • Mizon tilbyr et bredt spekter av produkter som inneholder snegleserum - øyekrem, ansiktsvask, serum, BB-krem, etc.
 • Fascinerende ingrediensliste, den har gode anmeldelser, og dens viktigste ingrediens (høyeste prosentandel) er snailsekresjon.
 • Ingen duft.
 • Lett tilgjengelig i apotek og online.
 • Det er høyt på fuktighetsinnhold, men forårsaker ikke akne.
 • Gjort huden mykere og mer hydrert.
 • Gradvis reduserer arr og hyperpigmentering.
 • Inneholder noen fantastiske og unike hudpleie ingredienser.

Cons av Mizon Black Snail Alt i ett rom:

 • Kan være kostbar for noen (spesielt hvis kjøpt i INR).
 • Det er høyt på oljeinnhold, og folk med fet hud må være litt forsiktige mens du bruker den og se at den er comedogen for dem.

Ville jeg tilbakekjøp Mizon Black Snail All In One Cream? Det er en god hudkrem som fungerte bra for meg. Den har høyt innhold av olje og fuktighet som min super tørre hud ønsker. Det er et perfekt siste skritt i min kanskje tid hudpleie rutine. Det har gjort huden min lysere og mer hydrert, og jeg anbefaler det til andre. IMBB Rating: 4.8/5

Mizon Apple Smoothie Peeling Gel Mizon Multi Function Formula Alt i en snegle reparasjonskrem Mizon Good Night White Sleeping Mask Mizon Multi Function Formula Snail Repair Intensive Ampoule Skjønnhetsfordeler med sneglslime Missha Super Aqua Cell Forny Snail Sleeping Mask Tonymoly Ferment Snail Lip Treatment Stick Kropps Shop All-in-One BB Cream Essence Alt-i-ett CC-krem

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: