Hei til alle våre app-brukere 🙂

Kommentarer til dette innlegget kan bare gjøres innenfor appen, da vi vil ha respons fra våre app-brukere og ikke utenforstående.

Først en liten historie. Mange av de gamle IMBB-leserne vet allerede hvordan vi pleide å kjøpe disse originale leppestifterne MAC, Chanel, Bobbi Brown etc fra sine butikker for stikkord på IMBB. Noen av dem likte Rati og holdt dem i hennes makeup kitty og brukte dem. Men de fleste av de andre ble holdt lagret og glemt som den nye sminkeen piled opp. Dessverre nå når vi ser dem, er det så mye nytt sminke her at vi fortsatt ikke kan bruke dem. En forferdelig sløsing med penger egentlig. Bortsett fra når Rati Beauty kom, hadde vi sjansen til å gi disse til våre app-brukere. Hvis de vil ha det, kan de få det. Bokstavelig talt fri for pris. Vi ønsket bare fraktkostnaden. Så vi hadde MAC lipsticks salg de siste to månedene og ga bort våre gamle MAC lipsticks. Vi trodde vi ville gjøre dere lykkelige.

Bortsett fra en ting. I begge tider var det først-kommentere-først-kjøp-flash-salg som var knapt 30 sekunder før alle leppestifter ble utsolgt. Mange av dere var fortsatt kommenterer. Og bare noen få av dere, de som var raske til å kommentere, kunne få leppestifter. Så de som ikke fikk leppestiftene, ble bitter og skylden oss for å være urettferdig. Vi trodde vi ga bort våre gamle leppestifter, så vi ville ha begrenset antall kjøpere. Vi forventer ikke 600-700 kommentarer på hvert salg.

Så i stedet for flash-salg, har vi en annen plan denne gangen, hvor alle dere kan delta, selv om dere er litt sakte å kommentere - en auksjon. Vi vil oppdatere hver leppestiftpost med femten minutters intervaller i bildeområdet av appen. Baseprisen på leppestifterne vil bare være Rs 150, og dere kan by på (ved 10Rs intervall, .. 160, 170, 180 etc) over den prisen hvis du vil. Auksjonen varer i femten minutter før auksjonen for en annen leppestift begynner. Og den som gir den høyeste, tar prisen.

Det er totalt 20 leppestifter, så det tar 5 timer før hele auksjonen slutter. Vi vil kunngjøre auksjonstiden for hver nyanse på forhånd slik at hvis du vil at du kan komme på den angitte tiden.

Gi meg beskjed om hvordan dette høres ut til dere. På denne måten trenger du ikke å stresse over kommentere først, og du kan til og med kjøpe alle leppestifter hvis du vil i stedet for bare to. Men viktigst, du ville ikke føle seg utrodd at du ikke fikk sjanse.

Hvis dere ikke vil ha auksjonen, kan vi alltid gå med blitsalget klokka 17:00 på 30.

Vennligst gi meg beskjed 🙂

Detaljer om Bobbi Brown Lipsticks Salg på Rati Beauty App

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: