Vi foretrekker å gå til skjønnhetssalonger for vår bi-månedlige eller månedlige pedikyr, da det kan være en kjedelig og mindre praktisk jobb å gi seg selv en pedikyr hjemme. Avtalt! Men mange ganger glemmer vi å ta vare på hendene våre. Vi vurderer pedikyr som er viktig nok til en bi-månedlig / månedlig affære, men vi har en tendens til å utsette å få en manikyr gjort. En av grunnene til at man ikke får en manikyr, er kostnaden. I dag skal jeg vise deg en 10 minutters prosedyre for å gjøre en "Manikyrbehandling" hjemme hver uke (eller to ganger i uken), og det gir deg fantastiske resultater. Her er listen over ting du trenger:

1. En bolle med varmt vann (stort nok til å dyppe hendene) 2. Olivenolje (fortrinnsvis ekstra jomfruolivenolje) 3. Ansikts- / Kroppskrubb 4. Nail Polish Remover og bomull 5. Nail Filer og Nail Cutter 6. Håndkle 7. Cuticle Trimmer og pusher (valgfritt) 8. moisturizer

Før jeg begynner med prosessen, vil jeg gjerne fortelle årsakene til at du bruker olivenolje: 1. Olivenolje har kraftige fuktighetsegenskaper og anti-aging egenskaper. Olivenolje er en allsidig all-naturlig skjønnhetsbestanddel som er rimelig, spesielt i forhold til konvensjonelle skjønnhetsprodukter. 2. Olivenolje vil hjelpe jevne, tørre hender. Det hjelper deg med å få myke, myke hender. 3. Olivenolje mykner nagler og styrker sprø negler. Kutiklene blir klumpete og fuktige, og neglene reagerer med naturlig glans.

La oss nå begynne med prosedyren: Trinn 1: Tørk neglelakk av negler ved hjelp av en neglelakkfjerner og bomull.

Steg 2: Bruk en neglekutter hvis neglene dine er for lange til å trimme dem. Ellers kan du bruke neglelister til å filme neglene dine i en form du ønsker. (Det anbefales at du bruker sømfiler i en retning)

Trinn 3: Dekk på litt olivenolje på hver av neglene dine og litt på baksiden av hendene og masser forsiktig i ca 2 minutter. Begynn med å massere hver av neglene separat i alle retninger, og sørg for at du konsentrerer deg om kutikalområdet. Og så masser forsiktig begge hendene sammen. Bruk en cuticle trimmer til å presse nagler (dette er valgfritt. Etter å ha gjort denne behandlingen for noen ganger, trenger du kanskje ikke en cuticle trimmer i det hele tatt). Jeg har lagret Olive Oil i gammel Nagel Polsk Removerflaske for Manikyr.

Trinn 4: Ta en liten skrubbe på håndflaten din, og bruk bare noen dråper vann forsiktig med neglene, fingrene og hele håndflaten i 2-3 minutter.

Trinn 5: Snu hendene i varmt vann (ikke varmt vann) i ca 2-3 minutter og rengjør olje og skrubbe fra hendene. Hvis du har det travelt, kan du hoppe over dette trinnet og i stedet skylle hendene under rennende vann. Det gir deg fortsatt gode resultater.

Trinn 6: Pat tørker hendene forsiktig med et håndkle og påfør en fuktighetskrem. Vent til fuktighetskremet blir absorbert helt før du går videre til neste trinn.

Trinn 7: Påfør neglelakk til neglene dine, og vi er ferdige.

Resultater: Etter denne manikyrmetoden to ganger i uken, eller hver gang du bytter neglelakk, kan du bekjempe tørr eller flakket hud forårsaket av hardt vær. Det vil også bidra til å reparere hud skadet fra overeksponering til solen. Det vil gjøre hendene myke og skinnende. Du vil merke en forskjell med første bruk selv.

Tips for å holde hendene unge og vakre: 1. Bruk håndhandsker for å gjøre hverdagslige husarbeid. Det vil beskytte hendene mot harde vaskemidler, såper og agenter. 2. Gjør en vane med å bære fuktighetskrem i vesken din. Påfør fuktighetskrem flere ganger om dagen for å holde hendene myke. 3. Ved tilberedning må du sørge for at du bruker et skjærebrett for å hakke grønnsaker. Det vil bidra til å unngå å få kutt og tørke huden din.

Gi meg beskjed om hvordan denne behandlingen virket for deg.

Manikyr og pedikyr hjemme 10 trinn for en flott hjemme manikyr

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: