Hei, nydelig gals,

Denne anmeldelsen er i skyggen "Bellini" fra Bobbi Browns Luxe Lip Color-utvalg (Bellini er noe jeg elsker å drikke), men elsker jeg også leppestiftet? La oss finne ut 😛

Produktbeskrivelse: En full dekning, vitamin C og E-infusert leppestift som plumper lepper, støtter naturlig kollagen, og glatter utseendet på linjer og rynker. Hva det gjør: Luxe leppestift forynger leppene, bidrar til å redusere utseendet på leppe linjer og lindre lip flaking. Infused med vitaminer C og E og MaxiLip, et kraftig peptid, støtter denne leppestiftene lepper, naturlig kollagenproduksjon og minimerer utseendet på fine linjer og rynker. Bare en sveipe gir levende, full dekning farge. Den kommer innkapslet i et slank, gullrør. Den er formulert uten parabener, sulfater og ftalater. Pris: USD $ 35 / INR 3300 for 3,8 gm.

Min erfaring med Bobbi Brown Luxe Lip Color Bellini:

emballasje: Bobbi Brown flyttet fra sin klassiske sorte emballasje til den ene fargen som alltid har indikert luxe gull! Så, tilfellet for den luksuriøse leppefargen skjer for å være en gylden med Bobbi Brown skrevet på siden og hennes vakre logo etset på toppen. Kulen selv er fri for noen merkevarebygging. Lippestiften har den vanlige vridningsmekanismen og mangler magnetisk lukking. Imidlertid passer kappen godt inn, så det er svært lite sjanser for at den kommer til å bli fortryllet i en pose. Som med alle ting Bobbi Brown - leppestiften kommer pakket i en svart boks som har ingrediensene nevnt på den.

Farge: Skyggen, "Bellini", som er beskrevet av varemerket som en "varm koral", er en lys til middels peachy koral med en hvit base, noe som gjør at det ser litt pastell ut. Når det blir påført, ser skyggen litt pastell og sammenstøt forferdelig med min hudtone. For meg å jobbe det, ville jeg ideelt sett trenge en litt mørkere leppeforing for å gjøre skyggeovergangen til denne fargen. Mørkere hudtonen, jo mer tydelig den hvite basen vil virke, og jo vanskeligere det ville være for noen å bære dette av.

Tekstur: Lippestiften føles ekstremt lett. Det glir på med smøraktig glatthet. Denne skyggen syntes å ha mer slip og produktet har en tendens til å samle seg og akkumulere når leppene er pursed eller selv når leppene berører hverandre. Det er ikke smigrende når det skjer. Jeg er ikke sikker på hvordan, men det pleier å glide over leppen og ikke egentlig bosette seg - i motsetning til de andre nyanser. Dette får det til å føle at det bare ligger på toppen av leppene, og produktet har en tendens til å bevege seg rundt. Jeg er i stand til å gjøre det løst litt ved lett å dabbing på det etter søknad - med min ringfinger - Pat McGrath stil; det hjelper med utseendet litt. Det holder leppene hydrert som lovet av Bobbi Brown. På slutten av dagen - leppene dine føler deg bedre av å ha slitt leppestiftet.

pigmentering: Pigmentering er ganske bra. Det trenger et lag og en halv for å få en full vask av farge. Som jeg sa, som en vane, har vi en tendens til å gå over leppene våre et par ganger, men det er egentlig ikke nødvendig. Fargen er helt ugjennomsiktig og skjuler leppepigmenteringen min godt.

Varig kraft: Lippestiften gir deg omtrent 5 timers slitasje. Men et måltid vil gjøre det forsvinne med mindre du har fingermat. Denne skyggen forlater ikke mye av en flekk. Så, man ville definitivt trenger re-application midt dagen.

Parfyme: Det er et snev av en duft, men bare hvis jeg legger nesen min veldig nær leppestiftet!

Fordeler av Bobbi Brown Luxe Lip Color Bellini:

 • En interessant sommerlig korallskygge.
 • Lettvekt tekstur.
 • God pigmentering.
 • Veldig behagelig å ha på - Ingen følelse av tørrhet eller kløe.
 • Ingen fjerning eller blødning.
 • Hydra.
 • Luxe emballasje.
 • Anstendig slitasje tid.
 • Fritt fra parabener, sulfater og ftalater.

Cons av Bobbi Brown Luxe Lip Color Bellini:

 • Leppestiftteksten har en tendens til å samle seg på leppen.
 • Den hvite basen i skyggen knytter sammen med mitt lys til middels hudtone.
 • Lippestiften ser ikke ut til å smelte inn i leppene - den forblir bare på toppen av leppene og har en tendens til å bevege seg rundt.

Vil jeg anbefale Bobbi Brown Luxe Lip Color Bellini? Denne skyggen virker definitivt ikke for meg - verken skyggen selv eller tekstur. Den eneste måten jeg kan bruke denne fargen på, ville være hvis jeg skulle bruke en leppeforing som base eller bruke dette som en høylys over en mørk korallskygge. Jeg vil ikke anbefale denne leppestiften. IMBB Rating: 2.5/5

Bobbi Brown Luxe Lip Farge Bahama Brown Bobbi Brown Luxe Lip Color Bond Bobbi Brown Luxe Lip Color Tahiti Pink Bobbi Brown Luxe Lip Color Brocade Bobbi Brown Luxe Lip Farge Neutral Rose Bobbi Brown Luxe Lip Farge Imperial Red Bobbi Brown Luxe Lip Farge Red Velvet Bobbi Brown Hot Rose Luksus Lip Farge Bobbi Brown Plum Brandy Luxe Lip Color La Prairie Cellular Luxe Kardinal Lip Color 15 Lakme Absolute Luxe Matte Lip Farge med Argan Oil Photos, Stikkord Milani Matte Luxe Fargebetegnelse Moisture Matte Lipstick Sonia Kashuk Veldig Berry Satin Luxe Lip Color SPF 16

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: