Hei IMBBians,

Farget eyeliners er i sesongen. Alle skjønnhetsguruer har vist oss at svart ikke er det eneste alternativet. Jeg plukket opp noen fargede liners fra Essence, og dagens gjennomgang handler om Essence, langvarig 29 Berry Fantastic Eye Pencil Review. Les videre for å få vite mer.

Pris og antall: $ 2 for 0,28 gm

Produktbeskrivelse: Intensiv og langvarig farge: Med sin nyskapende vridningsmekanisme sikrer den langvarige øyenpenningen en spesielt nøyaktig og enkel applikasjon med langvarige resultater. i tillegg til farger som kobber, bær og mørkegrå, er den nå også tilgjengelig i trendy nyanser som gull, rosé gull og glitrende hvitt. Nude-rosé kan også påføres vannlinjen for synlig å åpne øynene.

ingredienser: Cyclopentasiloksan, Syntetisk Bivoks, Cera Mikrokristallin (Mikrokrystallinsk Voks), Glimmer, Trimetylsiloksysilikat, Vp / Hexadecen Kopolymer, Myristyl Laktat, Tocopherol, C30-45 Alkyl Cetearyl Dimetikonkorspolymer, Myristylalkohol, Lecithin, Ascorbyl Palmitat, Glycerylstearat, Magnesiumsilikat, Glyceryl Oleat , Sitronsyre, Ci 75470 (Carmine), Ci 77499 (Iron Oxides), Ci 77891 (Titandioxid)

Min erfaring med Essence Long Permanent Eye Pencil 29 Berry Fantastic:

Øyepennet kommer i en selvpinnende plastpenke med hvit skrift. Kroppen og hetten samsvarer med hverandre og betegner blyantens skygge. Luken lukkes godt. Produktet er uforseglet. Det er litt informasjon om blyanten. Pennen er automatisk, og du slår bare enden av blyanten og øyepennen kommer frem.

Det finnes flere nyanser tilgjengelig i dette området. "Berry Fantastic" er en vakker bærskygge. Det er en blanding av lilla og rød skygge. Jeg elsker absolutt skyggen. Det er en veldig god fallskygge. Jeg ville helt elske å rocke det i høst for å matche omgivelsene! Pigmenteringen er stor, og med en enkelt fei kan du få en veldig god fargepeng.

Produktet er veldig kremaktig og glir veldig godt. Det er mykt og det gjør det utsatt for brudd. Hvis du bruker et lite trykk, bryter det lett. Bare toppen er spiss og når du begynner å bruke den, begynner blyanten å bli stump og du kommer til å ende opp med tykke linjer. Mer enn å bruke den som en liner, foretrekker jeg å blande det ut for å skape en mer røykaktig type utseende. Produktet overfører ikke og smitter som er bra. Den sitter godt selv på de oljeaktige dekslene. Du trenger ikke en primer for å forlenge slitasje på øyefôr.

Produktet, selv om det er kremaktig, tar en liten stund på applikasjonen. Produktet er flott når du bruker det med et gull øye utseende. Produktet er langvarig og holder seg godt i 8 timer uten problemer. Jeg elsker absolutt skyggen og formelen. Produktet inneholder karmin og dermed er det ikke veganer. Produktet er ganske billig og jeg elsker alt om det. Jeg har ikke noen negative for å skrive om det. Det er en som er verdt et forsøk. Så, oppsummering

Pros of Essence Langvarig Eye Pencil 29 Berry Fantastisk:

  • Rimelig.
  • Elegant design og er reisevennlig.
  • Vakker nyanse passer for alle hudtoner.
  • Ser bra ut med en rose gull øye sminke.
  • Veldig myk og kremaktig tekstur.
  • Utrolig pigmentering.
  • Fungerer bra med det uten primer.
  • Varer for en god 8 timer.

Cons of Essence Langvarig øye blyant 29 Berry Fantastisk:

  • Kremaktig tekstur kan enkelt bryte.
  • Inneholder karmin.

IMBB Rating: 5/5 Ville jeg anbefale eller tilbakekjøp Essence Long-lasting Eye Pencil 29 Berry Fantastic? Ja!

Essens Langvarig øye blyant - Cool ned Essence Berry Merry # 18 langvarig øye blyant Essens Langvarig øye blyant - svart feber Essens Langvarig øye blyant - varm sjokolade Essens Langvarig øye blyant i kuleste Chic Essens Langvarig Øyeblyant Bling Bling Essence Long Permanent Eye Pencil - 05 C'est La Vie Essens Langvarig Eyepencil Jeg har en grønn Essens Langvarig øye blyant Tu-Tu Turkis Essence Blacklove Extreme varig øye blyant Faces Canada Satin Matte leppestift - Berry Brown Lotus Herbals PURESTAY Lip Colours-Purple Daisy, Coffee Berry, Pristine Maroon

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: