Hei vakre damer,

Noen dager tilbake hadde jeg laget en liste over ikke-oksiderende grunnlag for fet hud. I dag er jeg tilbake med listen over fundamenter som ikke oksiderer og vil gi en hydratisert glødende hud til tørr skinnede skjønnheter. Rull ned for å finne plukker.

1. Maybelline Dream Velvet Soft-Matte Hydrating Foundation:

Et apotek grunnlag med en luksuriøs annen hud effekt. Det gir en veldig naturlig utseende middels dekning og føles lett på huden. Dry-skinned skjønnhetene vil elske det som det ikke klamrer seg til å tørke flekker eller fremheve dem. Den nydelige matte effekten føles veldig behagelig og holder seg intakt i lange timer.

2. MAC Face and Body Foundation: Dette er et rent vannbasert fundament som gir lys til middels dekning. Målingen er ganske dyster og gir den illusjonen av sunn, godt hydrert hud. Det er et langvarig fundament som kan overleve varme fuktige dager uten oksidasjon eller fading. Det fremhever ikke porer eller legger seg i fine linjer og gir den vakre naturlige gløden til huden. Et toppvalg for tørr hud og for alle hudtyper om vinteren.

3. Gucci Lustrous Glow Foundation: Hvis du er velsignet med god hud og vil splurge på et high-end merke, bør dette være ditt valg. Den bygger vakkert uten å bli kaket og kremaktig tynn konsistens som ved for tørr hud. Ingen blendende problemer, bare glatt glødende hud. Det oksiderer ikke, så du trenger ikke å bekymre deg for at ansiktet ditt ser grå ut etter noen timer.

4. Chanel Vitalumiere Aqua Foundation: En av Rati mams mest brukte fundamenter! Den myke ultrafine væskestrukturen føles delikat og lett på huden, og gir en uforlignelig "annenhud" perfeksjon. Det er utrolig jevnt, frisk og energisk. Dekningen er lav, men perfekt for å gi det min hud, men bedre å se. Det oksiderer ikke og er definitivt en god for tørr hud.

5. Lotus Herbals Ecostay Foundation: En klar vinner fra merkevaren. Dette fundamentet kan være ditt HG-fundament hvis du har normal tørr hud. Ecostay Foundation er et medium til full dekning fundament som glir jevnt og forblir på hele dagen lang. Det er super behagelig å ha på og gir aldri en elastisk følelse. Målingen er fløyelsaktig matte og ser oh-så naturlig ut!

6. Lakme Absolute Face Stylist Mousse Foundation: Et matt fundament for tørr hud som ser ut og føles flott. Den glatte piskete tekstur kan til og med uttones og gir en vakker naturlig overflate. Det oksiderer ikke og er det perfekte valget for dager når du vet at du vil posere for mange bilder.

7. Colorbar Amino Skin Radiant Foundation: Et to-i-ett-produkt for de travle skjønnhetene. Den har en høy dekning kremaktig formel som umiddelbart glatter huden og dekker blemishes. Den myke grunnen kan lett blandes på hydrert hud og det låser fuktighet, noe som gir en litt deilig, men perfekt, perfekt finish. Selv uten et innstillingspulver, oksiderer det ikke og varer gjennom svette dager.

8 Best Drugstore Foundations som ikke oksyderer 7 beste grunnlag for tørr hud 6 beste MAC grunnlag for tørr hud Slik bruker du Foundation på tørr hud Beste grunnlag for ujevn hudton 9 beste grunnlaget for fet, akne utsatt hud 10 beste grunnlag for fet hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: