Produktkjøp av IMBB

Hudton: Middels til Dusky

Hei alle sammen,

Mens matte leppestiftformler ikke går overalt, får leppeplaster en stor oppmerksomhet denne sesongen. Det naturlige, dystre utseendet blir en hit og kraftig glansete lepper er en av de største skjønnhetstrendene i 2018. Mange merker har sitt lipgloss-spill denne sesongen, og Urban Decay har kommet opp med et nytt utvalg av leppeplaster som kalles "Hi -Fi Shine Ultra Pute Lip Gloss ". Jeg er ikke en lip gloss person, men når jeg prøvde denne formelen i butikken jeg falt for det og gikk videre og kjøpte skyggen "Gash". Les videre for å finne ut mer om dette fantastiske produktet.

Pris: $ 20 AUD for 7 ml

Produktbeskrivelse: Hi-Fi Shine Ultra Pute Lip Gloss er ultralette, glir på myk og gir langvarig slitasje som er behagelig, ikke klebrig. Laced med vitamin E og peppermynteolje, vår fuktighetsgivende formel etterlater lepper som er næret, har en umiddelbar plumpingeffekt og kommer i en god smak av vanilje-mynte. Og vent til du ser vår oppstilling; Uansett glansfrekvens du er på, har vi dekket deg. Still inn alt fra blaringbrights til myke nøytraler i fire forskjellige effekter - metallisk, holografisk, krem ​​og ren krem.

Endelig en glans som er sexy og skjegg samtidig! Hi-Fi Shine Lip Gloss gir en ultra-skinnende farge som ikke vil fjær eller bløde og gjør at leppene ser straks ut. Vårt skyggeområde er stablet med rene, glitrende og pigmentrike alternativer for å forstørre utseendet ditt.

ingredienser:

Min erfaring med Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Pute Lip Gloss Gash:

Emballasje av glans er fantastisk, det kommer inn i et slank, moderne, gjennomsiktig, flatt rektangulært rør. Røret har en iriserende metallisert ramme som gjør at glansen ser ut som den er flytende inne. Lip gloss cap leveres i metallisert sølvfarget med bokstavene U og D påtrykt det gjør det enda mer elegant. Applikatoren er en fleksibel silikonpennebørste som gjør glansapplikasjonen presis og problemfri. Det er også en holografisk ytre boks med alle produktdetaljer. Samlet sett bowlede jeg av denne vakre emballasjen.

Urban Decay tilbyr et stort skyggeområde som består av mer enn tjue nyanser i denne samlingen. Uansett om du ønsker å bli fet, eller myk og subtil, er det noe for alle i samlingen, fra lyse koraller og levende purples og pinks, til myke pinks, nudes og kremete nøytrale. De kommer også i fire forskjellige effekter som metallisk, holografisk, krem ​​og ren krem. "Gash" er en vakker kremfargebær, rosa glans med metallisk lilla glans som gjør det enda mer pent. Glansen ser vakker ut på egenhånd og fungerer utrolig bra på toppen av en leppestift.

Formelen av denne glansen er fantastisk, de er infundert med vitamin E og peppermynteolje, de hjelper også å nærme og hydrere leppene, og gir en umiddelbar plumpingeffekt. Glansen føles veldig bra på leppene og gir en pussende effekt. Det er helt non-sticky og konsistensen er litt tynn uten å være tykk og goopy. Produktet som vanilje myntsmak som er veldig fint. Da jeg først prøvde denne glansen, var leppene mine dårlige på grunn av matte leppestifter, men når jeg tok på denne glansen, helbredet jeg leppene mine og leppene følte meg veldig hyggelige og klumpete. Jeg elsker virkelig denne glansen, jeg har selv prøvd Tarte-glansene, men jeg vil si at hendene ned dette er det beste. Pigmenteringen er også fantastisk, og den gir en fin fargetone, selv om glansen er sliten. Oppholdsstyrken er også anstendig, det forblir en god tre timer, som er veldig hyggelig for en glans.

Samlet jeg elsker dette produktet, Urban Decay som virkelig spikret det med sin nye samling av nydelig leppelys. Alt om denne glansen er bra, jeg elsker teksturen, det er ikke klissete, men gir deg fortsatt høy glans og et fint metallisk utseende, og også disse leppeblankene er formulert veldig bra og føles fantastisk på leppene dine. Jeg anbefaler dette til alle at disse er enda bedre enn Fenty Gloss-bomben og også Tarte-glansene.

Pros av Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Pute Lip Gloss Gash:

 • Nydelig emballasje.
 • Kommer i 4 finish.
 • Ikke-klebrig konsistens.
 • Vakker bær rosa glans med lilla glans.
 • Gjelder godt.
 • Ser bra ut på egen hånd og også på toppen av en leppestift.
 • Inneholder peppermynteolje og vitamin E.
 • Gir høy glans.
 • Plumper og myker leppene.
 • Healer leppene.
 • God pigmentering.
 • Minty vaniljesmak.

Cons of Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Pute Lip Gloss Gash:

 • Ingen.

IMBB Rating: 5/5 Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Pute Lip Gloss Gash? Ja til begge deler. Denne er fantastisk !!!!!

Urban Decay Hitch Hike Vice Lipstick Urban Decay Cruel Metallized Vice Lipstick Urban Decay Matte Revolution Leppestift - Matte Tilt Urban Decay Revolution Lipstick - Venom Urban Decay Revolution Leppestift i manisk Urban Decay Revolution Leppestift i Fiend Urban Decay Sheer Revolution Lipsticks - Preview and Swatches Urban Decay Matte Revolution Lipsticks Urban Decay Matte Revolution Lipsticks Urban Decay Revolution Lipstick - 69 Marc Jacobs Enamored Hi-Shine Nail Lacquer 142 Fluorescerende Beige The Face Shop CC Langvarig Pute Tarte Rainforest of the Sea Collection H2O Lip Gloss Fiji Kylie Kosmetikk Koko Collection Lip Gloss - Damn Gina L.A.Farger i humør Rosa humør Instinktiv lipgloss

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: