Hei alle sammen,

Alle av oss har minst en Lakme leppestift i stash fordi de er så populære og også på grunn av det brede spekteret av nyanser tilgjengelig på tvers av forskjellige spekter av Lakme leppestifter. I dette innlegget har jeg 10 ganske rosa og røde leppestifter som du vil prøve. Ta en titt:

1. Lakme 9 til 5 Naturale Matte Sticks Fuchsia Alley: Kommer i vakker emballasje, det er en nydelig, lys fuchsia rosa leppestift for alle hudtoner. Det er godt pigmentert med en naturlig metallisk matt finish. Den forblir på 8 til 9 timer og er vanntett.

2. Lakme 9 til 5 Naturale Matte Sticks Crimson Town: Leveres i en nydelig emballasje, det er en nydelig rød leppestift for alle hudtoner. Den er smussbehandlet, vanntett, med en kraft på 7 til 8 timer.

3. Lakme 9 til 5 Naturale Matt Sticks Leppestift Rouge Metro: Leveres i en nydelig emballasje, godt pigmentert, lyse oransje-røde leppestift for alle hudtoner. Oppholder seg i 7 til 8 timer på leppene.

4. Lakme 9 til 5 Plomme Feather Vektløs Matte Mousse Lip and Cheek Farge: Det er en fantastisk plomme-rosa farge, den dekker pigmentering av lepper. Denne leppefarge er av pulverformet matt overflate, legger seg ikke inn i leppe linjer.

5. Lakme 9 til 5 Primer + Matte Lip Color Rosy Mind: Dette er en vakker rosa leppestift med en blanding av røde og koral nyanser, det føles lett og behagelig på leppene. Den avgjøres i en vakker, ikke-tørrende mattefinish, og holder seg i rundt 5 til 6 timer. Setter seg ikke i fine linjer.

6. Lakme 9 til 5 Primer + Matte Lipstick Pink Post: Det er en dyp fuchsia rosa for alle hudtoner, med god pigmentering, setter til en vakker, ikke-tørrende matt finish. Den forblir i 5 til 6 timer og settes ikke inn i de fine linjene.

7. Lakme Absolutt Illuminerende Lip Shimmer Orange Glitz: Det er en lys skinnende ren oransje nyanse, superpigmentert, holder leppene myke og fuktet lenge.

8. Lakme Absolute Lip Pout Matte Plum Temptation: En vakker blommeskygge som ser pent ut på alle hudtoner, med en vakker mattekst, det overfører ikke eller smuss, gjør ikke noe i fine linjer.

9. Lakme Absolute Soft Mauve Argan Olje Lip Farge: En fin mauve skygge, tekstur er myk, etterlater en fin pen flekk, behagelig tekstur.

10. Lakme OM10 Berik Matte Leppestift: En vakker, lyst, rusten oransje nyanse, har ingen glimmer, vil passe indiske hudfarger vakkert. Den forblir på rundt 5 timer, etterlater en fin flekk.

Lakme OM10 Berik Matte leppestift 15 beste Lakme leppestifter 8 Lakme 9 til 5 Lipstick Shades for Dusky Skin Alle Lakme 9 til 5 Primer + Matte leppestift bilder, fargeprøver, leppeprøver 15 Lakme Absolute Argan Oil Lipstick Bilder, Stikkord 9 Best Pink and Red Lipsticks for Dusky Skin 20 beste leppestifter du må eie

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: