Hei, Vi bruker mye penger på dyre hudpleie og rutinemessig ansiktsbehandling, men har du virkelig funnet din ungdomskilde ennå? Det er visse ting vi pleier å gjøre, som faktisk er ansvarlige for dårlig hud!

1. Din hud er en refleksjon av hva som går inne i kroppen din. Ja, har du ikke hørt ordtaket "Du er hva du spiser". En av de viktigste årsakene til å ha fettete og fet hud er søppelmat; prøv å unngå det. Å ha en yngre hud, oppretthold et godt balansert og sunt kosthold!

2. Vær alltid oppmerksom på blekene dine salongdamer bruker på deg! Du kan gå til salongen hvis du ikke har tid til å bleke hjemme, men sørg alltid for å finne ut bleken de bruker og hvor kjent varemerket er. Ikke bli misforstått med de fancy navnene de foreslår; De kan bruke merkeprodukter som de kjøper i bulk til en lav pris, og produktene kan ikke være av god kvalitet!

3. Bruk et mykt håndkle på ansiktet ditt. I stedet for å gni huden din med den, bare dab! Og vær veldig forsiktig, selv om du bruker våtservietter. Du svetter gjennom huden porene som er bedre igjen rent. Så det er alltid hyggelig å ha et mykt og rent håndkle hendig, spesielt under trening!

4. Jeg kan ikke stresse nok om betydningen av solkrem for huden din! Bruk det uansett hvordan været er, sol eller overskyet; din hud trenger det selv når solen spiller lek og søk med deg! UVA- og UVB-stråler er alltid på jakt etter å skade huden din, og det er definitivt noe vi ikke vil ha.

5. Like viktig som å holde huden trygg mot de skadelige solstrålene, må du suge litt vitamin D også, og det er behov for litt soleksponering tidlig om morgenen. Ikke gå ut i den brennende ettermiddagsvarmen, sollys om morgenen er rikelig og vakker.

6. Røyking er en av de viktigste årsakene til hudkreft, aldrende hud, puffete øyne og rynker. Det skader de indre organer, så vel som din ytre skjønnhet, så hvis du røyker, gi opp med det samme.

7. Fjerne sminke før du legger deg til sengs, er en ting som alle hudpleieeksperter foreslår at du gjør, da huden din kan bli dehydrert, livløs og kjedelig hvis du sover med den på. Din hud vil produsere mer olje, og du kan bli mer utsatt for akne. Når du straks tar av de partiklærne når du kommer hjem, hvorfor sover du med sminke på?

8. Barbering kan være rotete, men hvis du gjør det riktig, er det ikke så stort av en avtale. Aldri noensinne barbere uten å bruke barberkrem eller geler før du setter barberhuden på huden din, da du bruker barberharen alene, kan gi deg brann og utslett. Conditioners er også gode alternativer.

9. Bruk aldri nye klær uten å vaske dem, fordi ikke alle stoffer er hudvennlige. Det anbefales at du ikke bruker klær som irriterer huden din, selv om de er dyre!

10. Ikke velg brudepakker i siste øyeblikk; du må vite hva som er bra for huden din og hva som ikke er det. Unn deg aldri ekstra pakker, spesielt når du ikke vet om dem, og det er noen dager igjen for din store dag; du vil ikke ende opp med støt eller hudirritasjon.

11. Hvis du har skrubbet ansiktet ditt eller brukt en ansiktspakke, må du ikke gå ut i solen umiddelbart, da det kan være skadelig for huden, og vil også gjøre huden følsom! Hver gang du bruker en skrubb eller pakke, følg opp med en god fuktighetskrem for å forsegle hydreringen.

Litt går langt; følg disse triksene, og du vil ha vakker hud som alltid smiler!

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Daglig hudpleieregime for arbeidskvinnere 5 enkle hudpleie tips for ville-være bruder Min oppdaterte hudpleie og hårpleie rutine 7 Skjønnhet og hudpleie Fordeler med rødbeter Makeup, Hudpleie og Fitness Secrets of a Air Hostess Skjønnhets- og hudpleie tips for gravide kvinner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: