Hei alle,

Revlon lanserte sine nye flytende matte leppestifter for noen uker siden. Jeg har allerede vurdert skyggen "HD Love" fra dette området. I dag vurderer jeg skyggen "HD Obsession." Les videre for å finne ut mer.

Pris: $ 9,49, prisene varierer fra butikk til butikk.

Produktbeskrivelse: Oppdag fuktighetsgivende fløyels matt følelse med den nye Revlon Ultra HD Matte Lip Color. Lettvekt high-definition matt farge med en plysj fløyelsaktig applikasjon.

Min erfaring med Revlon Ultra HD Matte Lip Color - HD Obsession:

emballasje: Emballasjen til denne leppestiftet er et veldig stilig, flatt, ovalt rør i en matt mattefinish med pensel-sølvhett. Emballasjen er veldig attraktiv og er sikker på å lokke kunder.

Den leveres med en padleformet applikator som er ganske standard. Det er enkelt å bruke og gjør søknaden presis og rask.

Shade / pigmentering: HD Obsession er en nydelig fuchsia nyanse. Det er litt kult tonet og kan derfor ikke passe mørkere hudfarger, men det er en fin nyanse å flaute i den nåværende høytiden, og det vil se bra ut med indisk tradisjonell slitasje.

Lippestiften er svært pigmentert, og en svep gir deg ugjennomsiktig dekning. Jeg personlig liker å sette på to swipes av leppestift. Det er ingen klumping hvis du lager på leppestiftet, men dette er en flytende leppestift, har en tendens til å overføre på tennene. Så, du trenger å ta vare på det.

Texture / Finish:Dette er en flytende leppestift og har en kremaktig tekstur. Det er ikke veldig rennende og sprer seg lett på leppene. Imidlertid er navnet Ultra HD Matte litt misvisende. Lippestiften tørker ikke ned til en matt finish, og den fortsetter å være litt våt og skinnende gjennom. Finalen er en plysj fløyelsaktig som ser nydelig ut på leppene, men det er sikkert ikke matt og dermed bundet til å skuffe alle de som kjøper den, venter et matt utseende.

Lippestiften føles ganske behagelig og lett på leppene og føler seg ikke tørking, men etter hvert som dagen går, opplever jeg en liten klistring når jeg puter mine lepper sammen. Lippestiften legger seg ikke inn i leppe linjer, men dette er en flytende leppestift, og jeg vil anbefale eksfolierende lepper før applikasjonen eller det fremhever tørkeflettene.

Lippestiften har en ganske sterk fruktig candy duft. De av dere som er følsomme for dufter i deres kosmetikk, vil sikkert ikke like det. Den gode delen er at duften ikke holder på lenge for en gang brukt.

Oppholdsstyrke:Den varige kraften er en stor skuffelse. Det overfører stor tid til kopper og bestikk og det varer 4-5 timer avhengig av hva jeg snakker / drikker. Det etterlater en flekk på leppene som trenger en sminkefjerner for å få den av.

For å oppsummere, er navnet misvisende stor tid da dette ikke er en matt leppestift, men hvis du liker flytende leppestifter, kan du faktisk elske disse.

Pros av Revlon Ultra HD Matte Lip Color - HD Obsession:

  • Nydelig fuchsia skygge.
  • Kremaktig tekstur som glir jevnt på leppene.
  • Sterk pigmentering.
  • Attraktiv emballasje.
  • Føler ikke tørking på leppene.

Ulemper med Revlon Ultra HD Matte Lip Color - HD Obsession:

  • Har ikke en matt finish som annonsert.
  • Overfører mye og har gjennomsnittlig oppholdskraft.
  • Denne spesielle nyansen kan ikke passe alle hudtoner.
  • Sterk fruktig candy duft.
  • Svak klebrighet oppleves som dagen går.

IMBB Rating: 3/5

Ville jeg tilbakekjøpe Revlon Ultra HD Matte Lip Color - HD Obsession? Hvis du liker flytende leppestifter med en liten glans, kan du prøve det, men det er ikke en matt leppestift. Jeg har allerede 2 andre nyanser fra dette området og vil ikke tilbakekjøpe nøyaktig samme nyanse.

Revlon Ultra HD Matte Lip Color - HD Kjærlighet Revlon Petunia Ultra HD Lipstick Revlon Geranium Ultra HD Lipstick Revlon Azalea Ultra HD Lipstick Revlon Poppy Ultra HD leppestift Revlon Tulip Ultra HD Lipstick Best Matte Lipstick Merker og Range tilgjengelig i India Lakme Absolute Matt Lip Color 47 Classic Rose Maybelline Fargeshow Rock Coral Creamy Matte Lip Color Maybelline M203 Hot Chilli Colorshow Kremaktig Matte Lip Color ELF Studio Vinmatte Lip Farge Lakme Strawberry Lip Love Care er den perfekte Everyday Pink! Lakme Absolute Matte Lip Color - 219 Fersken Kjærlighet

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: