Japanske skjønnhetshemmeligheter

Jeg har vært besatt av hvordan fantastiske japanske kvinners hud kan være! Jeg hører at de tar vare på huden og håret omhyggelig. Tradisjonelle japanske skjønnhetsprodukter er enkle og naturlige, laget av ting som risklid, tang, azukibønner og squalaneolje og nuka riskli.

Naturkorn og mineralske leire:

De japanske kvinnene exfolierer huden med naturlige korn og leire, og bruker også havet til å avgifte huden. Også noen urter danner også en del av hudavgiftning.

Matvaner:

Fiberrike matvarer som magert kjøtt og andre som grønne grønner og fisk øker skjønnheten i den japanske huden.

Meditasjon:

Praksis med meditasjon, spesielt Zen og Reiki, er veldig populær i Japan. Dette går hånd i hånd med gode matvaner for å få naturlig glød på huden.

Grønn te:

Te som Yomogi-Cha og Biwa-Cha og Adlay Millet Tea brukes til å forskjønne huden og kjempe naturlig mot solskader, alder flekker, infeksjoner og hudavlastning.

Slap fuktighetskremet:

Japanske kvinner slår ansiktsproduktene på, i stedet for å bruke fingrene til applikasjon. Start fra haken, klapp fuktighetskremet oppover der ved å stimulere blodstrømmen

Nightingale Droppings Facial:

Geisha skjønnheter har brukt det siden 1600-tallet, og nå blir det elsket av kjendiser som Tom Cruise.

Shiro Nuka:

Dette er en risbranmaske laget av det myke indre laget av risbran. Denne masken brukes hver uke for å lette blemmer og tonehud. Denne risbranmasken er rik på Pectin som hjelper hudceller fornyelse.

Seaweed hair cleanser:

Tannhårrenseren er rik kalsium, magnesium og jern og er laget av tangpulver som kan blandes med vann til produkt, en gellignende rengjøringsmiddel. Disse forholdene og fukter hodebunnen og er unødvendig å si er kjemisk fri også. Dette bidrar også til håravfall og dårlig hårvekst.

Camellia Olje:

Kameliaolje brukes som hårføner etter håret og påføres fuktig hår for å hindre fuktighetstap. Dette mykner håret på grunn av fettsyren som er tilstede i oljen og belegger håret for å beskytte det mot miljøskader.

Tre kammer:

Jeg har vært så villig til å få noen ekte trekammer som det. Tsuge tre kammer har polert sømløse tenner og hjelper til å distribuere hårets naturlige oljer med tre tennene som tar opp oljene fra hodebunnen og distribuere oljen. Slike tre kammer hjelper håret å holde seg tangle-fri og mer håndterlig ved å skade dem mindre.

Bortsett fra disse tipsene, er mange vitamin C og sjøgrønnsaker tatt med i dietten. Urteurter brukes til å behandle brannsår og akne, og flere og flere naturlige ingredienser som bønner, risklid og oljer blir brukt i stedet for kjemisk belastet Produkter. Viktigst, de holder seg ut av de skadelige solstrålene ved å bruke solkrem.

Bildekilde 1 2 3

Kinesiske skjønnhetshemmeligheter Skjønnhetshemmeligheter av internasjonale supermodeller Victoria's Secret Beauty Rush Beroligende Lip Balm - Petal Soft Victoria's Secret Beauty Rush Mascara Ja-Va-Voom! Victoria's Secret Beauty Rush Candy Baby Double Mist Victoria's Secret Supermodell Eau De Parfum Leighton Denny Supermodel Nail Larn Victoria's Secret Sheer Vannlilje Fragrance Mist Diet Secrets of Bollywood Celebrities

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: