Hårtype: Tørr og frizzy

Hei IMBBians,

Nylig lanserte Naturens essens en ny serie hudpleieprodukt i Nature's Organic-serien. Jeg plukket opp en sjampo fra deres Oriental Orange 'N' Lime-sortiment. Så, her vurderer jeg Nature's essence Nature's Organic Oriental Orange 'N' Lime Shampoo.

Pris: INR 200 for 200 ml

ingredienser:

Min erfaring med naturens essens Naturens økologisk orientalsk oransje 'N' Lime shampoo:

Sjampoen kommer i en mellomstor firkantet gjennomsiktig flaske med en svart dispenser. Dispenseren er av pumpetype, som er enkel å bruke. Denne pakningen er enkel å bruke og lekkasikker. All produktbeskrivelsen og bruksanvisningen er nevnt på baksiden av flasken.

Inne i den er det en lys orange sjampo som har en middels gelkonsistens. Duften av sjampoen er så forfriskende. Det er mer av rosa oransje duft med et snev av sitron. Den har en mild søt sitrus duft. Det lunder opp pent med en mynt størrelse beløp.

Det er veldig mild duft og duften forblir i en halv time eller så etter bruk. Men duften løfter opp humøret mens du bader. Du vil like duften hvis du liker mild søt duft i sjampo. Denne sjampoen passer for alle hårtyper. Jeg er sikker på at den ikke tørker ut håret.

Det er en mild gelformel som renser håret veldig bra. Selv om jeg kanskje ikke kjøpte det igjen da jeg fant det for mildt. Den squeaky rene følelsen etter sjampoing manglet også. Det er en gjennomsnittlig sjampo med ingenting ekstraordinære krav.

Pros av naturens essens Nature's Organic Oriental Orange 'N' Lime Shampoo:

  • Mykt duftende.
  • Veldig mild duft.
  • Virkelig rimelig.
  • Tørker ikke håret ut.
  • Ikke testet på dyr.
  • Hyggelig emballasje.
  • Apt for daglig bruk.

Ulemper med naturens essens Naturens økologisk orientalsk oransje 'N' Lime Shampoo:

  • Squeaky ren følelse var ikke der.
  • Kontrollerer ikke frizz.
  • Inneholder SLS.

IMBB Rating: 2.5/5 Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Nature's Essence Nature's Organic Oriental Orange 'N' Lime Shampoo? Jeg vil ikke kjøpe det igjen, og du bør hoppe over det også.

Naturens Essence Nature er organisk orientalsk oransje 'N' Lime D-Tan Scrub Naturens Essence Nature er organisk orientalsk oransje 'N' Lime D-Tan Face Wash Naturens Essence Saffron Care Kesar Fairness Massasje Cream Naturens Essence Magic Fruit Facial Kit Naturens Essence Snow White Salsa Fairness Fuktighetsgivende Lotion Naturens Essens Magic Ayurveda Karoten Hair Fall Control Oil OOTD: Oransje og Blå Trykt Bomullskjole Colorbar Creme Touch Lipstick - Oriental Mauve Khadi Herbals Ginger Lime Shampoo Garnier Ultra Doux Nourishing Conditioner med ekstrakt av Lime Blossom Organix Repairing Ginger Awapuhi Shampoo Kroppshandelen Ginger Sparkle Body Butter Kroppshandelen Ginger Anti-Dandruff Shampoo Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: