Hei damer,

Med så mye usunn mat rundt, har det blitt en nødvendighet for hver person å holde seg i form og aktiv. Når vi begynner å trene, er det få ting vi trenger i vår treningspose som vi noen ganger har en tendens til å glemme. I dag vil jeg fortelle deg hva er de tingene du egentlig trenger i treningsposen din?

Ansiktsservietter:

Velg ansiktsservietter som er alkoholfrie og veldig lyse på huden. Disse klutene hjelper deg med å rengjøre all svette og smuss, slik at huden din blir frisk og avslappet. Så, hold en god pakke med ansiktsservietter hendig.

Vannflaske og lett snacks:

Du vil svette og bli dehydrert, så du trenger vann for å være hydrert og aktivt. Til snacks kan du pakke granola barer eller små beholdere med forfriskende frukt i vesken din. Ikke spis noe tungt straks etter trening.

Tørr sjampo:

Du vil ikke at håret ditt skal se ut som et svett rot når du går ut av treningsstudioet ditt. Noen ganger har vi travelt og ikke har tid til å dusje. På disse tider kommer en flaske tørr sjampo til vår redning.

Håndkle:

Du bør alltid ha et mykt og mykt håndkle i treningsposen din. Ikke glem å vaske det etter hver bruk.

deodorant:

Svett betyr kropps lukt for de fleste av oss. Så hold en liten flaske av din favoritt kroppståke eller en deodorant med deg i vesken din. Du kan også bruke antiperspirant for å hindre lukt og holde svette i sjakk.

Musikk:

De fleste treningsstudioene spiller musikk mens du trener. Hvis de ikke tar iPod eller MP3-spilleren sammen med deg og spiller tall som vil motivere deg til å trene mer og vil få deg til å pumpe.

En chap-pinne:

Lippene dine kan føle seg tørre og dehydrert under og etter treningen. Velg en leppebalm som er fuktig og lys på leppene dine for sunnere leter.

Dusj Sko eller Flip Flops:

Du ville ikke komme i dusjen med skoene dine til høyre? Du trenger et par flip flops som ikke ville gå i vann. Locker rom av treningsstudioer er mesteparten av tiden full av ekkel bakterier, spesielt de som forårsaker atletenes fot. Så hold dem alltid i treningsposen din.

Godt par sko:

Du trenger sko til å trene i treningsstudioet. Disse er som perquisites, men et godt par sko ville være mer behagelig. Det ville også beskytte føttene mot blærer.

Bath Essentials:

Hold små flasker med sjampo, balsam, kroppsvask, ansiktsvask, fuktighetskrem, håndrens, tamponger, hårpensel og litt tilbehør i posen. De kan virke som mye, men du vet at du trenger dem alle. Så ikke glem en plastpose for å bære dine skitne klær.

Merk: Ikke bruk sminke når du trener. Det er ikke bra for huden. Invester i en god sportsbh til å trene og for å hindre brystkreft. Velg behagelig treningsøkt for å trene og hold et ekstra par i vesken din.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11.

Hårpleie for Gym Goers Alt om ansikt Gym Gym Bag Beauty Essentials Stil opp din treningsdrakt Neha Dhupia Makeup på Golds Gym Calender Launch Din beste skjønnhetsprodukt - treningsstudioet Hvordan å mentalt forberede seg på gym Hudpleie tips for treningsøkter

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: