Hei skjønnhet

Vi, jenter, trenger alltid en god sminkefjerner. For meg bruker jeg alltid vanntett øye sminke og det er veldig vanskelig for meg å fjerne det umiddelbart med vanlig sminkefjerner. Jeg prøver å unngå sterk kjemisk fjerning. Maksimal remover krem ​​inneholder mye kjemikalier, også paraben. Min hudtilstand er ikke bra nå, så jeg lager min egen sminkefjerner hjemme. Noen ganger bruker jeg olivenolje og kokosnøttolje separat. De er flotte å fjerne enhver form for sminke. Men nå prøver jeg en annen fjerner med agurkjuice. Faktisk har agurk en fantastisk forfriskende faktor. Så etter en lang arbeidsdag gir agurk en avkjølende effekt, og det er også flott for min oljeholdige hud. Nå, la oss komme til detaljene i denne DIY.

ingredienser:

Kokosolje: Kokosolje er veldig bra for huden. Det er en anti-aldrende olje. Det er sunt for huden og gjør det glatt også. Det gir også en jevn tone som reduserer porene. Den har gode antioksidantegenskaper, som beskytter huden mot sprekker. Den har ulike anvendelser som hudpleieprodukter. Dette er en flott sminkefjerner. Det er også godt for huden.

Gurkesaft: Agurk bidrar til å bleke og lysere kjedelig hud. Det kan gi en glød og friskhet til huden. Det har en avkjølende og beroligende effekt, og det bidrar til å kurere solbrenthet. Det fungerer på akne, arr og blemishes. Dette er en flott ingrediens for fet hud som en olje som kontrollerer juice.

Castor Olje: Castorolje kan kjempe med så mange hudproblemer som solbrenthet, akne, flekk, ujevn hud, tørr hud og strekkmerker. Det gjør huden jevnere og mykere. Det fungerer også på rynker og fine linjer. Som en øye makeup remover, det er veldig bra for pisker og panne. Det bidrar til å vokse håret raskere og fjerne sminke enkelt.

Lavendelolje: Lavendelolje gjør huden jevn, fader mørk flekk. Den har en fantastisk forfriskende lukt, noe som gir en avslapning til huden. Det gjør huden frisk.

Hvordan lage?

Trinn 1: Du må lage en blanding av to spiseskje kokosnøttolje med en ss ricinusolje. Kombiner dem veldig jevnt og varme i 2 minutter. Deretter la det avkjøles.

Steg 2: Lag en juice av agurk. Strukturen av saften skal være som vann. Tilsett saften med den avkjølte oljeblandingen. Bland dem deretter sammen.

Trinn 3: Nå for en god duft med en beroligende følelse, kan du legge til 2 dråper lavendelolje eller rosmarinolje uansett hva du vil. Kombiner dem og hold den inn i en liten krukke for fremtidig bruk.

Trinn 4: Nå trenger du bare bomullskule eller bomullspute. Ta noen dråper av denne blandingen. Påfør forsiktig på ansiktet og gni jevnt. For øynene skal du bare klappe bomullskulen på øynene dine og la den stå i noen sekunder, deretter gni forsiktig og ta den av.

Du kan legge merke til at all øye sminke kommer av lett. For lepper, fjern sminken veldig mykt. Nå, vask ansiktet med din favoritt rensemiddel.

Dette er en fantastisk naturlig sminkefjerner uten hard kjemikalie. Alle ingrediensene er gode for huden. De er enkle å bruke, og alle de tilgjengelige ingrediensene sparer også pengene dine. Dette er egnet for alle hudtyper. Hvis du ikke liker ricinusolje, kan du bruke olivenolje. Jeg liker å bruke ricinusolje fordi den forhindrer pimple, arr og er perfekt for øyenvipper. Jeg er besatt av denne fjerneren. Det passer godt på min oljeholdige hud. Hvis du har tørr hud, selv da er dette en flott remover for deg. Det gjør huden myk jevn også. Agurk legger til en kjølefølelse. Det hjelper å rengjøre huden ordentlig. Det er en fantastisk DIY for meg. Håper du nyter det. Studio 35 Beauty Cucumber Peel off Facial Mask Skjønnhetsbehandlinger som du ikke bør prøve hjemme 20 minutter til myke og vakre hender: DIY Hvordan lage Ginger Infused Skin Nourishment Pack: DIY 4 grønn skjønnhet DIY oppskrifter DIY Hjemmelaget naturlig sjampo for hår Best Makeup Removers tilgjengelig i India Lakme Absolute Bi-Phased Makeup Remover Lakme Nine To Five Makeup Remover L'oreal Lip and Eye Makeup Remover Agurk Beauty Fordeler og tips

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: