Hei skjønnheter,

Monsoon, sesongen av hårfall. "Regn er ikke bare dråper vann Det er himmelens kjærlighet til jorden, de møtes aldri hverandre, men sender kjærlighet på denne måten". Så, nyt naturens kjærlighet.

Det er monsun her i India, og jeg elsker monsun så mye. Sesongen med kjærlighet. Det er min favoritt sesong, og jeg vil bare nyte dette fullt ut. Nyt regn, regn dans, pakora fester, hangouts, shopping, men hva med vår hud og hår ?? : O Liker den også monsun? Svaret er nei. Vi må møte katastrofalt hårfall og tynning av hår i monsun på grunn av fuktighet og syre i regn, som ikke aksepteres av håret vårt. Så, her er jeg oppe med noen tips for å gi spesiell kjærlighet til håret ditt under monsuner.

Varm oljebehandling:

Den varme oljebehandlingen er veldig viktig for håret ditt selv om vinteren og somrene fordi det fungerer som mat for håret ditt. Du kan bruke kokosnøttolje, olivenolje, druefrøolje, ricinusolje, avokadoolje, arganolje for å massere den i håret ditt og holde den i minst 2 timer og sjampo og tilstand som vanlig. Bruk dette minst en gang i uken. Denne behandlingen vil gi ekstra næring til håret ditt.

Styrking av sjampo og balsam:

På grunn av fuktighet begynner håret å falle og det krever derfor ekstra styrke. Så, prøv å bruke styrke sjampo og balsam, som er tilgjengelige i markedet. På grunn av fuktighet, kan håret bli fet og føles skittent, så vaske håret tre ganger i uken maksimalt eller hver annen dag for å holde dem rene. Bruk litt sterk balsam fordi håret ditt trenger ekstra kondisjon i monsuner og deretter følge opp med et serum.

Combs:

I monsunen er det mye fuktighet, og det kan bli veldig vind. Begge disse faktorene kan føre til flamming av hår. Derfor er det viktig å holde en bred tannkam med deg hvis du bærer åpent hår. Unngå å bruke plastkammer i månesesongen fordi plastkamper skaper statisk ladning, og håret blir tynnere på grunn av ladetilbruken tre kammer fordi de ikke vil skape statisk ladning.

Dyp kondisjonering:

Dyp tilstand en gang i uken er svært viktig i måneskapssesongen fordi håret ditt trenger den ekstra tilstanden, slik at du kan kjøpe dype kondisjoneringsmasker som er lett tilgjengelige på markedet, eller du kan bruke noen hjemmelagde hårmasker som:

Egg og Aloe Vera Mask: ingredienser: 1 egg, 4 ss aloe Vera, 1 ss ricinusolje, 1 ss olivenolje.

Metode: Bland alle ingrediensene, og bruk det i hårbunnen og overfør til hårlengden og hold den i 45 minutter, vask deretter med sjampo og tilstand som vanlig.

For å eliminere lukten av egg kan du legge til halv sitron eller essensielle oljer som lavendel, peppermynte, rosmarin.

Fenugreek Mask: ingredienser: 1 kopp fenegreekfrø

Metode: Sug fenegreekfrøene i vann i 6 timer. Deretter slip det og applicer denne masken på skalp i 45 minutter. Dette vil bidra til å styrke hårveksten og fortykkelsen av håret.

En annen metode: Grind fenegreekfrøene i pulver og bland det med kokosnøttolje og bruk dette som hårmasken i 30 minutter.

Kokosmelk Mask: Bruk kokosmelk som en hårmaske i 20-25 minutter.

eksfoliering:

På grunn av fuktighet og vind er det overflødig buildup på hodebunnen som senker hårveksten og fører til hårfall. Vår hud trenger også peeling, en gang i 15 dager, som vår hud. Det er skalp scrubs tilgjengelig i markedet, noen DIY er her.

Brown Sugar Scrub: ingredienser: 2 ss Brunt sukker, 4-5 dråper Lavendel essensielt, halv tsk Olivenolje / kokosnøttolje, 1 ss sjampo, halv ts vann.

Metode: Bland alle ingrediensene og rengjør håret med sjampo (ikke bruk balsam), så flip hodet ned og begynn å bruke skrubbe til fuktig hår. Masser hodebunnen i myke sirkulære bevegelser i 5-10 minutter. Skyll deretter med vann og tilstand som vanlig. Bruk denne skrubbe bare i dusjen fordi det kan bli rotete.

Clarifying Scrub: ingredienser: Halvtalls bakervarer Soda, 1 ss sjampo, 5-6 dråper leanderolje, 1 ss vann.

Metode: Bland alle ingrediensene og rengjør håret med sjampo (ikke bruk balsam), og bruk deretter skrubbe til fuktig hår. Masser hodebunnen i myke sirkulære bevegelser i 5-10 minutter. Skyll deretter med vann og tilstand som vanlig.

Deep Cleaning Scrub: ingredienser: 1-2 ss salt, 2 ss sitronjuice, 2 ss olivenolje.

Metode: Bland alle ingrediensene og rengjør håret med sjampo (ikke bruk balsam), og bruk deretter skrubbe til fuktig hår. Masser hodebunnen i myke sirkulære bevegelser i 5-10 minutter. Skyll deretter med vann og tilstand som vanlig.

Din hodebunn ville føles ren og sunn etter bruk av noen av denne skrubbe to ganger i måneden.

frisyre:

Frisyre spiller en viktig rolle i hårpleie diett. Jeg vil foreslå deg å bære håret ditt, enten i boller eller flett. Boller kan gi deg hodebunnen smerter, men fletninger er alltid din beste venn. Du kan alltid tilrettelegge flettene med forskjellige pins, hårbinder etc. eller lage nederlandske fletter, vanlige fletter, franske fletter, rotete fletter. Det er viktig å holde håret bundet fordi det vil føre til mindre hårfall og mindre splitte ender og håret ditt vil ikke bli rotete på grunn av fuktighet og regn.

Kosthold:

Kosthold er det viktigste i hårpleie diett. Det er veldig viktig å inkludere flere vitaminer i kostholdet ditt.Sink, jern, protein, omega 3, omega 6, omega 9, vitamin E, vitamin A, vitamin D, vitamin K, biotin og listen fortsetter. Du kan også ta kosttilskudd av Omega 3 og biotin. De er svært hjelpsomme i å kontrollere hårfall og øke hårveksten. Før du tar noen kosttilskudd, vennligst kontakt legen din fordi disse kosttilskuddene kanskje ikke passer til alle.

Hold deg hydrert:

Ja, jeg snakker om vann. Vann er løsningen på 95% av helseproblemer. Du må drikke maksimal mengde vann for å være hydrert og redusere hårfall.

Disse var noen triks å ha vakkert og livlig hår, selv i monsun Hvis du vil vite noen tips og triks for å ta vare på huden din i monsuner vennligst kommentere nedenfor, vil jeg gjerne gjøre det også.

Fortsett jenter, prøv disse triksene og nyt din monsun med din kjærlighet, venner og familie.

Glad Monsoon 🙂 Love XOXO

Image Soure: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

10 Superb hudpleie og sminke tips for Monsoon Hvordan bli rettferdig naturlig Slik bruker du nattkrem 10 tips for å stoppe snorking under søvn 13 sminke og skjønnhetsmisbruk som trenger å stoppe nå! Beste hjemmelagde behandlinger for håravfall hos kvinner Tresemme Hair Fall Control Shampoo Hud og hårpleie tips for monsuner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: