Best Hair Serums Tilgjengelig i India

Bruke hårserum er uunngåelig for de av oss som bruker mange stylingsverktøy og varme på håret vårt. Frisør med varme verktøy rip av fuktigheten fra håret, og serums kan hjelpe oss med å kvitte seg med den tørrheten. Til og med ellers kan hårserier brukes til å få det superblanke glans og frizz-fri hår. Bruk av serum fjerner også håret og gir fuktighet til håret. La oss sjekke ut noen av de beste hårsalumene som er tilgjengelige i India:

1. Streax Perfect Shine Hair Serum:

Pris: Rs. 175 for 100 ml.

Glatter tørt, krøllete, urokkelig hår. Naturlig fuktighetslåsende og kondisjonerende effekt av valnøttolje bidrar til å forbedre hårets glathet og håret forblir skinnende, næret og håndterbart hele dagen. Legger til glans til håret.

2. Matrix Biolage Smoothing Hair Serum:

Pris: Rs. 215 for 100 ml.

Biolage Glattende serum glatter tørt, krusete og urolig hår. En fusion av taming polymerer og avokado og grapeseed oljer forsiktig innover håret for å kontrollere frizz og tetning i glatt uten vekt. Håret forblir skinnende, næret og håndterbart hele dagen.

Dette serumet etterlater håret med null frizz. Bare en liten mengde serum er nødvendig, og det er ikke nødvendig å slather det inn i hårets interiør eller massere det inn i håret. Bare å kjøre produktet over overflaten av håret, vil gjøre trikset. Den er lett, den gir en glansig glans til håret uten å veie håret ned. Duften er ikke overveldende. Hårserumet er hovedsakelig laget av botaniske ekstrakter, så det vil ikke skade håret i det lange løp.

3. Dove Nourishing Oil Care Vita Oil Serum:

Pris: Rs. 300 for 40 ml.

Har godhet av vita olje (mandel, solsikke og kokosnøtt). Gjør håret skinnende og veldig glatt. Smoothes ned frizzy, unruly hår. Har en behagelig duft som lengter lenge. Pumpens dyse hindrer spild av serum.

4. Habibs Hair Serum:

Pris: Rs. 240

Det bidrar til å kamme fuktig hår uten brudd. Reduserer frizz, gir litt glans, mild blomstlig lukt. Kan brukes som varmevernmiddel. Det forhindrer splitte ender.

5. Garnier Fructis Silky Straight 24/7 Smoothing Serum:

Pris: Rs. 89 for 40 ml.

Gjør håret jevnt og mykt, gjør håret veldig lett å pusse, reduserer frizz betydelig. Fungerer godt på fuktig eller tørt hår.

6. Wella High Hair Gloss Serum:

Pris: Rs. 475 for 75 ml.

Ultra Shine-finish for alle stilarter og hårtyper som forbedrer utseendet på farget hår og gir en anti-frizz-effekt. Wella Multi Protect Formula gir beskyttelse og glans med pro vitamin B5 og UV filter. Gir god glans og håret ser nydelig ut. Serumet er like lett som vann. Lukter som en mild sjampo. Passer alle hårtyper.

7. Hjemmelaget kaffe og honninghalserum:

Ta 4 teskjeer kaffe, spiller ingen rolle om kvalitet med mindre bønner du bruker, 2 ss honning. Bland i målekanne eller bolle. Tilsett 4 serveringsskjeer med ferskt kokt varmt vann (honning må smelte). Bland deretter alt sammen, kom ut som en pasta. Når det er blandet, gjelder det for vått eller tørt hår og la det stå i 15 - 20 minutter. Vask ut med sjampo og avslutt med din vanlige rutine for tørking og - voila! Vakkert, sunt hår!

8. Matrix Split End Hair Serum:

Pris: Rs. 350

Glatter og gjør håret ser rettere ut. Gir fin glans til håret. Gjør håret håndterbart.

9. BioSilk Silk Therapy Serum:

Pris: Rs. 920 omtrent.

Gjør hår virkelig føles som silke. Du får umiddelbare, imponerende resultater. Litt går langt. Flasken er liten, men det varer veldig lang tid. Kontrollerer frizz. Fungerer hele dagen og forhindrer frizz selv i fuktig klima. Lukter veldig bra. Det lukter ganske sterk først, men smelter ned til en behagelig duft en gang på håret. Fungerer selv om du bare tørker håret ditt. Du kan hoppe over de varme verktøyene og få gode resultater.

10. Wella Hair Loss System Profesjonelt energiserum:

Pris: Rs. 3500 for 100 ml.

Intensiv styrke Tonic. Kan redusere hårtap med 37%. Livets syklus er langvarig. Hjelper med å redusere hårfall og hjelper med gjenvekst av hår. Har ingen sterk duft.

11. Kropps Shop Grapeseed Glossing Serum:

Pris: Rs. 545 for 75 ml.

Et glansende serum som gir god glans og glans til håret. Det bidrar også til å fukte håret og vaskes lett ut. Leverer nesten øyeblikkelige resultater, håret føles og ser ut av det, glatt, smidig og berøringsbar nesten umiddelbart, selv i sin semi-våte tilstand. Det gir håret mitt en naturlig glans. Sterkt anbefalt for de med tørt eller sprøtt eller krusete hår. Det hydrerer og videre retter rett hår ut. En meget liten mengde av produktet er nødvendig etter hver vask, så litt går langt. Det fungerer faktisk som styling / setting / holding agent. Som noen andre hårserier i markedet sitter denne ikke på toppen av håret mitt eller fører til produktoppbygging eller rester.

12. L'Oreal Smooth Intense Serum:

Pris: Rs. 240 for 100 ml.

Ikke klebrig, gir enorm glans, styrer frizz, god duft. Umiddelbart føles håret glatt, silkeaktig og håndterbart.

13. Habibs Estetikk Hair Serum:

Pris: Rs. 140 for 50 ml.

Gjør kjedelig og grovt hår skinnende. Gjør ikke håret oljeaktig, fungerer godt på fuktig og tørt hår, har en fin mild duft, styrer frizzen, myker håret, fjerner håret.

14. Hår og pleie Silke n Skinne:

Pris: Rs. 80 for 50 ml.

Legger til mykhet og silke i håret, og presser min fingerpotter nedover, noe som gjør synligheten til splittene mindre, selv om du ikke bruker balsam til håret ditt. Detangles hår, noe som betyr ingen hårbrudd. Bare noen få dråper av produktet er alt for å gjøre ditt utseende vakkert og bølget. Fruktig duft.

15. L'oreal Professionnel Shine Perfekt Serum Liss Ultime:

Pris: Rs. 580 for 125 ml.

Det gjør håret mykere, jevnere og håndterbare. Det er lett; Derfor er det ikke fettete og mindre fet. 3. Den har en mild blomstlig lukt. Det takler problemet med å flyve hår i stor grad.

16. L'Oreal Serie Expert Absolut Reparasjon Cellular Unifibrine Hair Serum:

Pris: Rs. 580

Lukter fantastisk, etterlater håret jevnere og myke. Gir også litt glans til håret. Forhindrer utseende av splitte ender.

17. Giovanni Frizz Bli Gone Hair Serum:

Pris: Rs. 495 for 78 ml.

Holder håret mykt og frizzfritt. Inneholder ikke parabener.

18. John Frieda Frizz Ease Hair Serum Termisk beskyttelse:

Pris: Rs. 400

Ikke etterlater en tung, fettete effekt. Ingen merkbar produktoppbygging. Praktisk og solid emballasje. Håret er forlatt glatt og silkeaktig. Håret ser skinnende ut uten å se fet ut. Beskyttelse mot varme skader, samt UV-eksponering og forurensende stoffer. Lett tiltalende duft uten å være overveldende. Hjelper å holde håret stylet (rettet eller krøllet) lenger.

19. Redken Hair Serum:

Pris: 20 dollar.

Bra som varmebeskyttelsesmiddel, har en god deflaserende effekt. Tilfører mye glans. Lukten er flott.

20. Loreal Profesjonell TEC Liss Control Hair Serum:

Pris: Rs. 525

24-timers anti-frizz beskyttelse enten du liker håret ditt rett eller med en vri.

21. Kerastase Elixir Ultime Oleo Kompleks:

Dette produktet kan brukes som vanlig olje for oljemassasje, kan brukes før tørketørking som varmebeskyttende middel, for å legge til glans og styre frizz etter at du har vasket håret. Håret holder seg superkondisjonert og ser etter minst 2 dager etter bruk av vaskemaskinen.

10 Best Budget Hair Straighteners Tilgjengelig i India Beste Gel Eyeliners tilgjengelig i India Beste hårfarger / farger tilgjengelig i India Beste Anti-Hair Fall Shampoos og Behandlingsprodukter tilgjengelig i India 30 beste leire masker tilgjengelig i India for fet hud Beste Body Scrubs tilgjengelig i India 30 beste leire masker tilgjengelig i India for fet hud 30 måter å style midi skjørt Aroma magisk agurk solkrem lotion SPF 30 Jovees Active Protein Youth Face Pack og 30+ Youth Face Cream Fabindia Vitamin E Sunscreen SPF 30 Beste Tatoveringsdesign for kvinner Beste Himalaya Herbals produkter tilgjengelig i India 20 beste anti-aldring kremer tilgjengelig i India Beste Aloe Vera Gels tilgjengelig i India Habibs Hair Serum Best Hair Serums For Frizzy Hair Streax Perfect Shine Hair Serum Matrix Biolage Smoothing Hair Serum

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: