Hei Alle 🙂

Mange av dere har sendt oss eller sendt oss DM på Rati's Instagram om salg av Bobbi Brown leppestifter av Rati, så jeg trodde jeg ville skrive et innlegg og legge all informasjon på ett sted.

Gjennom årene har Rati kjøpt mange Bobbi Brown leppestifter fra originale Bobbi Brown butikker. De fleste av dem ble kjøpt for gjennomgang og swatch på IMBB. Lagre noen som hun likte, Rati brukte ikke de fleste av disse leppestifterne, og de ble holdt lagret i bokser.

Siden vi kjøper mer og mer sminke nå for å gjøre prøver på Rati Beauty app, fjerner vi alle våre ting. Som inkluderer disse leppestifterne også. Og vi selger dem for Rs. 150 hver (denne prisen inkluderer frakt eller annen kostnad). Salg er eksklusiv til Rati Beauty app abonnenter. Du kan ikke delta i salget eller bestille leppestiften hvis du ikke er abonnent på appen. Salg er kun for indiske innbyggere. Vi vil snart kunngjøre salgsdagen på Rati's Instagram og Rati Beauty-appen. Før det, uansett hvilken Bobbi Brown leppestift Rati selger, ville hun sette setter av det på appen slik at du kan velge hva du liker.

Disse originale leppestifter er ganske gamle kan være 2-3 år eller enda eldre. Disse er i anstendig tilstand. Ingen av dem er ødelagt eller har lukt på den. Når det er sagt, vil vi ikke foreslå at du bruker dem i lengre tid. Grunnen til at vi bestemte oss for å gjøre dette salg er at noen av dere kan få en sjanse til å prøve en ny nyanse eller prøve en Bobbi Brown leppestift hvis du aldri har prøvd en. Det er mer som prøvetaking. Da er det mulig at du kan gå og kjøpe en frisk ny nyanse for deg selv fra butikken. 🙂

Prisen på hver leppestift er Rs 150 hver. Betalingen vil bare være gjennom nettbanking. Denne prisen er for det meste å dekke frakt- og pakkeavgift. Vi ville virkelig ikke lade noe for leppestiftet selv fra dere. Den opprinnelige prisen på hver leppestift er rundt Rs 2300.

Disse er alle originale leppestifter og alle kjøpt fra Bobbi Brown står alene butikker i India og i utlandet. Det ville ikke være noen retur eller refusjon når du kjøper leppestiftet.

Bobbi Brown leppestiftsalg er eksklusiv til vår app 'Rati Beauty'. Du må laste ned appen og abonnere på den (Rs 390 per år).

Last ned appen

GOOGLE PLAY STORE (Android-brukere):

APPSTORE (Iphone-brukere):

Salgsformat

Vi vil kunngjøre dato og klokkeslett for salget på Instagram og Rati Beauty app. På utsatt tid, ville salgsbudsjettet gå opp i "Foto" -delen av appen. Alle kan by på leppestift (e) de liker. Salget skjer på førstesidekjøpsbasis. Du kan kommentere med de fleste to leppestiftnavnene du vil ha i en enkelt kommentar. Kommentering med mer enn to leppestiftnavn om gangen vil gjøre din kommentar ugyldig. En bruker kan bare få kun to leppestifter. For en bestemt leppestift, ville vi kompilere listen over første budgiver (kommenterer), andre budgiver (kommenterer) og tredje budgiver (kommenterer). Den første budgiveren får sjansen til å kjøpe leppestiftet først. Hvis den første budgiveren ikke bekrefter betalingsstatusen innen 12 timer, vil vi kontakte den andre budgiveren og gi henne muligheten til å kjøpe. Hvis den andre budgiveren ikke bekrefter betalingsstatusen innen de neste 12 timene, vil vi kontakte den tredje budgiveren og gi henne muligheten til å kjøpe.

Håper dette fjerner eventuelle spørsmål du kanskje har. 🙂

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: