Hei jenter,

Vi ønsker alle å se yngre ut, og det er alltid bra når du kan oppnå det. Vanligvis ønsker de fleste at ansiktet ser yngre ut eller huden deres ser sunnere ut. Men hva med hendene våre? Vi pleier å forsømme hendene våre og fokusere mer på ansiktet. Her er noen tips om hvordan du skal holde hendene dine unge og sunne hele tiden!

Ryd hendene dine med døde celler!

De fleste av oss pleier å overse peeling for våre hender. Døde celler på våre hender kan også forårsake tørre, flakete og eldre utseende hender. Som våre ansikter og hæler, krever våre hender også peeling for å holde den døv, frisk og ung.

Du kan bruke en hvilken som helst kroppsskrubbe for å exfoliere hendene dine også. Men hvis du ikke ønsker å piske ut noen få dollar for en eller du er på et budsjett, kan du bare lage en DIY skrubbe og det ville fungere fint.

Gi hendene fuktighet!

Vi trenger fuktighet for ansikt og lepper, men ikke glem hendene! Tørre og flakete hender føles helt ubehagelig og håndflatene dine blir lett røde og huden blir skrellet. Plus, tørr hud på hendene ville bety eldre utseende hender.

For å bekjempe dette, prøv å bruke en lotion på hendene hver dag. Men hvis lotionen er litt for tykk og rik, velger du en god håndkrem istedenfor. I disse dager er det mange merker som gjør håndkrem med tonnevis av forskjellige ingredienser og i forskjellige varianter.

Håndkrem har en tendens til å være tynnere i konsistens sammenlignet med lotioner, men de er fortsatt svært effektive for å gi fuktighet til hendene. De er flotte når du er på farten også!

Beskytt hendene dine mot UV-stråler!

Solskader er en meget kjent årsak til eldre hud. Du kan kanskje tro at det ikke ville få hendene dine til å bli eldre, men du har galt! UV-stråler kan komme til hendene også. De fleste solkrem kan være litt for fet til å søke på hendene og sannsynligvis litt for rik eller vassen. Ingen bekymringer, det er fortsatt en måte. Håndkrem med SPF! Det dreper praktisk talt to fugler med en stein. Du kan fukte og beskytte hendene dine mot UV stråler samtidig.

Gi hendene litt TLC! (Legg av på polsk, litt.)

Arbeider jenter, du kan være litt for opptatt noen ganger for å ta vare på hendene dine. Men, en gang i måneden, skjem deg bort og gi hendene litt TLC. Unn deg en manikyr! Du vil kunne få en full hånd spa og selv dine cuticles vil være i stand til å få litt kjærlighet. Men, prøv å legge av på polsk, litt. Neglelakk og gel manikyr kan føre til at neglene dine går i stykker. Gi neglene litt hvile mellom manikyrene.

Beskytt hendene når du gjør retter!

Oppvaskvask og hendene dine vil aldri være beste venner. De er bare ikke ment for hverandre. Dine hender er for delikate og oppvaskmiddel såper er bare for harde.

Oppvaskvask såpe tørke hendene dine og få dem til å se eldre ut. I det lange løp vil det også skade huden på hendene og føre til at den blir tøffere. Bruk gummihansker når du gjør oppvasken. Det er den beste forebyggingsmetoden, og selv om hanskene er litt ubehagelige, er de så verdt det!

Jeg håper alle dere oppnår yngre hender! Ha en flott en jenter! 🙂

Bildekilde: 1, 2, 3

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: