Hudtype: kombinasjon, akne-utsatt

Hei alle sammen,

Jeg har nylig hentet den matte versjonen av denne ikoniske "Fix Plus Spray" på et MAC-salg. Dette er en av mine første MAC-produkter og også min første MAC-gjennomgang på IMBB. Alle vet om dette ikoniske profesjonelle merkevaren, så det trenger ingen introduksjon. Et par ting før jeg vurderer produktet: Dette er ikke en sminkeinnstilling spray, det er en festende spray; noe som betyr at det ikke er ment for å forlenge sminken din, men å forberede ansiktet ditt for sminke og å fikse det "pulveriserte" blikket på slutten av sminkerutinen din. Den kan også brukes på andre måter: å intensivere pigmenteringen av øyenskyggen din ved å sprøyte dette på en børste og bruke produktet, for å få mer glød ut av høylytten din - bare sprøyt denne tåken og søk highlighter på et vått ansikt, for å bruke som en on-the-go ansikts tåke. Jeg har ikke brukt andre versjoner av denne sprayen fordi jeg har kombinasjonshud, og derfor kan jeg ikke tilby en komparativ analyse i denne anmeldelsen. Så, la oss se hvordan dette multifunksjonsproduktet gikk ut for meg og min kombinasjonshud.

Pris: $ 26 for 100 ml Produktbeskrivelse og krav: En lett mattingsspray som oppfrisker huden, mens du umiddelbart kontrollerer glans og olje på overflaten uten å forstyrre sminke. Den innovative formelen inneholder pulver, silisiumdioksyd og andre oljeabsorberende midler som hjelper til med å sette sminke, rebalanse og mattify huden.

• Smerter straks og oppdaterer huden • Omgående matting • Kontrollerer øyeblikkelig olje • Øyeblikkelig reduserer utseendet på porene • Setter sminke uten å hindre slitasje • For alle hudtyper • Dermatologistestet • Ophthalmologist testet • Ikke-acnegenisk

Min erfaring med MAC Prep + Prime Fix + Matte:

emballasje: Produktet er omsluttet i en standard MAC svart papkasse. Boksen har noen glitrende partikler på den, og den inneholder også ingredienslisten. Selve produktet er i den klassiske prep + primære sylindriske sprøyteflasken. Navnet på produktet er skrevet i samme typografi som de andre fix + sprayene. Flasken er gjennomsiktig og dermed lett å visualisere mengden spray igjen.

MAC har nylig lansert mini versjoner av sine produkter, men så langt så jeg ikke en mini versjon av denne sprayen. De kan frigjøre det snart, men for øyeblikket er dette det eneste tilgjengelige volumet - som er 100 ml. Sprøytemekanismen kan låses og låses opp som de andre fix + flasker. Dette er ikke en aerosol spray som andre ansiktsdåser, men det gir en diffust og jevn fordeling av produktet på ansiktet. Samlet er emballasjen reisevennlig og sprøytemekanismen er effektiv til å diffundere produktet jevnt (uten å være flekkete eller rennende). Jeg har ingen klager om emballasjen.

resultater: Hovedforskjellen mellom denne fikseringen + sprayen og de andre er tilstedeværelsen av silika som en av ingrediensene. Silica er den mattende ingrediensen, og derfor må du riste godt før du sprayer dette. Hvis du ikke er forstyrret for en stund, kan du se separasjonen av silika og andre ingredienser i flasken. Folk på den offisielle nettsiden klager over produktet som forlater hvite flekker på sminke, men det er bare fordi de ikke ristet godt før de ble brukt.

En gang ristet, ser produktet ut melkeaktig i farge. En annen forskjell er at den andre ingrediensen i denne sprayen er alkohol i stedet for glyserin. Nå, hvis du har sensitiv hud eller hvis det er allergisk mot alkohol, vil jeg anbefale å gjøre patchforsøk først. Jeg vil ikke be deg om å løpe vekk fra dette produktet rett og slett fordi den andre ingrediensen er alkohol, da dette ikke forteller oss noe om konsentrasjonen av alkoholen. Det forteller oss bare at alkohol er den nest fremste ingrediens. Merker bør virkelig begynne å notere konsentrasjonene av ingrediensene også, da det er konsentrasjonen og dosen som gjør noe giftig eller skadelig.

Til slutt kommer til ytelsen til dette produktet. Helt fantastisk. Jeg har brukt denne sprøytetritten, og jeg har blitt forelsket i det. Produktet har en mild agurk duft som er veldig forfriskende når det sprayes på ansiktet. Det tar et par minutter å bosette seg i en myk matte finish. Denne finishen er ikke altfor dugg eller matt, men den gir en veldig fin og naturlig finish. Så selv om du ikke bruker sminke, kan du spray dette på toppen av fuktighetskrem på varme dager for å få ansiktet til å bli mykere og porene mer raffinert.

Det er ikke tungt i det hele tatt og føles som en spray av friskhet og leverer denne helt fantastiske finishen. Hud ser jevnere ut, føles myk og porene ser mindre ut. Det hydrerer huden og huden ser strålende ut med det samme. Dette er perfekt for kombinasjon og fet hudtyper. Det vil også passe til tørre hudtyper. Det brøt meg heller ikke ut. Når det kommer til "forlenget sminke-slitasje", kan den eneste måten dette produktet kan forlenge sminke ved å kontrollere oljen.

Dette produktet er ganske anstendig å kontrollere sebumproduksjonen på varme dager. For min kombinasjonshud begynte oljen å dukke opp i nesen min innen 3-4 timer etter bruk av dette produktet. Men jeg bare blottet og følte ikke behovet for å bruke sprayen igjen som resten av T-sonen min fortsatt så bra. Jeg vil si at oljekontrollen er anstendig for en festespray.Det kan også sprøytes igjen for mattingseffekten, så det er også en fordel med produktet.

Alt i alt: Jeg elsker dette produktet for den myke matte overflaten det gir mens du hydrerer huden, noe som er en bonus for kombinasjon og fet hudtyper. Jeg kan ikke finne noen feil med det bortsett fra jeg ønsker at de kommer opp med mini versjoner snart.

Pros av MAC Prep + Prime Fix + Matte:

• Mild agurk duft som er forfriskende • Ikke-aerosolspray sikrer jevn diffusjon av produktet på ansiktet • Glatt og ikke-rennende applikasjon • Mattifisering og oljestyringseffekt varer i 3-4 timer • Multifunksjonsprodukt • Glatt matt finish som ser naturlig ut • Avgrenser porene • Hudet er jevnere og hydratiseres ved påføring • Kan brukes før og etter sminke • Passer alle hudtyper, spesielt kombinasjon og fet hud • Ikke forårsaket breakout

Ulemper med MAC Prep + Prime Fix + Matte:

• Ingen

IMBB Rating: 4,5 / 5 (for ikke å oppnå konsentrasjonen av alkoholen) Ville jeg anbefale / tilbakekjøp MAC Prep + Prime Fix + Matte? Ja.

MAC Fix Plus Spray MAC Prep + Prime Fix Plus Rose MAC Prep + Prime Fix Plus Lavendel MAC Prep + Prime Fix + Kokosnøtt NYX Matte Finish Setting Spray Primer Vs Makeup Setting Spray Wet n Wild Photo Focus Matte Stille Spray - Matteappell Essence Instant Matt Make-up Spray

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: